Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Lemur když už tak už že. 😅 Já měla vyhlídky že nebudu mít svoje vajíčka. Takže taky super. Neléčitelný problém. Ale naštěstí díky trpělivosti primářky to dopadlo bezva.
jo jo děkuju 🙂, jsem ráda jen to dnešní píchání bude masakr. Jinak mám od doktora slíbené půjčení knížek až budu doma po ET 😀 , je to borec
Právě to,že jste tady nějaký těhule,mi dává naději,že mi to snad taky jednou vyjde
Lemur my jsme otěhotněly v jednom kole skoro všechny.Listopad byl celkem úspěšný. 🙂 A to se říká, že v zimě to moc netěhotní. Prrrd. 😝
A jak jsi daleko? Už budeš stimulovat?
Jsem po laparce,trubky mám průchodný,odstranili mi cystu na vaječníku,hysterka v poř.
Manjel má horší SPG
Jdem na další konz. v úterý a dozvíme se,jaký bude další plán
Oj laparka. Taky jsem byla v březnu. V pátek 13ého. A šli mi vejcovody na smeťák. 😝
Tak to bych viděla už žew se pošle žádost na pojišťovnu a pak to pofrčí. Nebo možná zkusí IUI když máš v poho trubky.
Já se právě bojím,že už máme třetí poslední pokus IVF a mám z toho nerva 😖
Chtěli bysme IUI,ale ta se dělá jen s lepším SPG
2x to přišlo samo,tak si říkám,že třeba......teď po laparce?
Je to možný. Po laparce se často těhotní. Je to tam čisťounký a připravený. 😉 A jedné známé holčině z Brna udělali taky IUI se špatným spermem a je z něj těhu. 2xIVF a 1xKET prd a pak tohle v mezičase.
Kde jsi na laparce byla?
V Č.Lípě.To je super,že to někomu vyjde
My se snažíme 7let,takže mi občas řádně hrabe 😠 😉 ☹
já Vás všechny obdivuju za ta léta trpělivosti. Mě stopli stimulku v červnu a bylo mi řečeno,že budu mít s tvorbou vajíček problém a mě to položilo.Týden jsem brečela pořád.
lemurko, tak to už taky bujujete pěkně dlouho. Je to tak nespravedlivé, ten kdo touží po miminku nemá šanci a někteří ..... no ani se mi to nechce psát. Moc držím palečky a věř, že vím jak je to těžké.
No paradoxně v pátek 13 mi brali vejcovody v březnu a v pátek 13 v listopadu mi potvrdili těhu z krve. Tak že asi jo. 🙂
Nadi,do LBC chodím od podzimu.Rozhodovali jsme se,kam půjdeme.Hledala jsem info a narazila na tuhle diskuzi.A ty jsi o G mluvila v dobrým a hlavně o prim.Takže chodíme tam a je to taky tvoje zásluha 🙂
Jeee tak to mě těší! 🙂 🙂 🙂 Tak to by mě měli v G platit za to,že jim dělám takhle dobrou reklamu. 😀 Já jse za G vděčná. Je to tam hezký, příjemný personal,máme to blízko a hlavně nejvíc fajn je to, že tam není nikdy narváno. Já kdybych musela někam dojíždět tak bychom to nezvládli kvůli přítelově práci.
Takže jsi moje dobrá víla 🙂
Máš pravdu,oproti Praze je to tu takový osobnější
A vyhovuje mi,že mám vždy stejnou dr,mám lepší pocit,že mě víc zná
Přesně tak.Je tam pak určitý vztah a jde se Ti tam líp. Já původně chodila k mudr Petrovi díky ovacím které na něj byli. Je sice fajn, ale mám tam ALE. A pak jsem se dostala k primářce,protože tam nikdo jiný v ten den nebyl a od té doby chodím jenom k ní.Už se ani nemusím k ní objednávat dávají mě tam automaticky.
Hlavně psychicky to mají dobře udělané, že se snaží časově co nejvíc rozdělit čas pro těhulky a snažilky,aby to pro snažilky nebylo moc deprimující.

jindři tak výborný 😵 😵 😵