Gest Praha. Jste spokojené?
Prosím napište o vašich zkušenostech v Gestu v Praze, jak ste spokojené, jaká je tam starostlivost a vše s tím spojené. Nedaří se nám otěhotnět a je mi již 31.
Předem děkuji!Zuzka
mick nelíbat, at to nechytneš 😉
prý ve střed.čechách řádí střevní chřipky....
mick - ne k Holoubkovi nechodím, ale chodila jsem, štvalo mě že ale neměl ani UTZ a vždy mě posílal Ďáblic na polikliniku, teď už chodím jen do GESTu
Ahojky holky 🙂 V nemocnici nejsem, jen jsem neměla možnost si v klidu sednout k pc. Alex. mě naštval, protože mi v pátek řekl, že mě nemůže nechat tak dlouho na PN a že mi to ten pátek zruší. Když jsem mu řekla že hledám gynekologa, a že bych jim dala vědět v pondělí u koho jsem se zeregistrovala, jestli by mě nenechal aspoň do pondělka, tak mi řekl- to asi nepůjde. Na otázku co mám dělat, mi řekl - to neviem, to je vaša vec. Tak to je síla. Pak jsem se domluvila s vrchní sestrou, že to do pondělka vydrží a že do večera se jim ozvu kam budu chodit. Tak teď hledám, jsem z toho zoufalá, nikde už nepřibíraj, anebo to je nehorázně drahé. Tř. gyncentrum Hloubětín- platí se i za to že ti řeknou pohlaví dítěte - za 600,- Holky, jsem asi v koncích. Nikde mě nechtěj.
A mimi je v pořádku, srdíčko bije jak o závod 🙂
noooo ta nejdůležitější info až na konci 😀 my tě sháníme!! 😀 to je deb.. každý jiný by tě určitě nechal v pohodě...no tak šup koukej si předělat týdny, kolikátý jsi? a co říkal ještě k miminku? a co cysty?
a proč ti to chtěl ukončit? nechápu....jako že nechces zůstat u nich??? u mě se čekal nad neschopenkou ani nepozastavil!!! tak uvidím, co korecký...
Beo cože?!!! On je fakt nějak mimo, nemůžu si pomoct. V Gestu tě na neschopence nechávali automaticky a zvlášt pokud jsi byla těhu po IVF. Koukám, že s tím má problém asi jen Alex. Ježiš ten mě vytočil. A jak jsi mluvila o tom medicover nebo jak se to jmenovalo, tam neberou?
Jinak moc gratuluju k srdíčku. 🙂
bea do toho gyncentra chodí má švagrová, sice se platí, ale moc si to chválí....ale platit za zjistení pohlaví???
bea tak jedině zpět k tvojí gyn....a nechceš zůstat v gestu??? můžeš si i určitě vybrat, u koho
Sophi, já jsem se ptala, jestli můžu zůstat u nich, prý ne, mají plný stav. Tak hledám kam mám jít, ale jsem bezradná ☹ Na cysty mi neřekl nic, jen že je jich pět a že mám hodně zvětšené vaječníky, ale to je prý normální po stimulce. Jo a jsem v 9.tt 🙂
Bea ta moje dr. podle mě bere, ale taky se tam platí. 😒
Sophi, a kam chodí ? V Hloubětíne mají plno....
no asi tam, už asi 2roky...neberou??a k tvé doktorce zpět nechceš?nebo ten gest?
Katchi, jo, medicover. Asi to udělám tak, že to zkusím a pak uvidím.... ☹ Ale na znamylekar jsem našla nějaké negaivní zkušeností pacientek, tak nevím. asi by se to nemělo číst ....Kolik se platí u té tvé dr. za návštěvu ? Mně 500 kč připadá tak normál. ?
no nebbni řekl ti že mají plno???? amě čekal nic neřekl???? já to nechápu...a pod koho patříš????jé tak jsi jako já...no ted jsem rozhozená co mě příště čeká...jestli mě taky vykopnou a pošlou do práce
Sophi, ta moje dr. nemá utz, a jsou tam 3 hodinové čekací doby v poradně.... 😒 Proto chci změnit dr....
bea, já bych se objednala u Čekala. ani nemrkl že by mě nevzali a měli plno, je těžce nad věcí, a navíc je zakladatel gestu
ahoj Bea - gratuluju k tomu že je vše v pořádku s mimčem ale fakt to nechápu s tou PN, ty do GEST normálně nechodíš, já myslela že hočiny v GESTu jsou buď jako např. já, které chodí pouze tam i na běžné kontroly, nejen v rámci programu IVF a pak ty které mají jiného gyn.Dr. a v rámci programu IVF byly převedeny do GESTu a v případě úspěchu se vrací ke svému Dr. a ty jsi na tom jak?
kdo ti řekl, že neberou????to by snad řekli i mě,ne??? i mi hned napsali do arty, že příště se mám objednat na prvotrimestrální screening...
Normálně patřím k šulcovi. Tebe nevyhodí, to asi jen ten Alex. vyhazuje....
petruš já třeba taky oficiálně zatím v gestu nejsem....ale ptala sjem se minule, že bych u nich chtěla dál zůstat, a Čekal neřekl ani slovo, já bych bea chtěla mluvit s ním, třeba mu i jen zavolej
když patříš k šulcovi, nemá tě alex co vyhodit
tak zavolej šulcovi...možná tam je i dnes
a dal ti průkazku???? fotku?
Petronel, díky 🙂 já jsem chodila do Gestu jen na ivf. Mám svoji dr, ale nejsem s ní spokojená. Proto teď heledám.
Sophi, myslíš mám zkusit čekala ? A paltí se tam teda 2.000 ročně za nadstandart a nic víc ?
ne, nic mi nedal, průkazku mi prý vystaví jinde....
no tak nějak snad...nevím přesně, po mě ještě nic nechtěli...asi mi to řekne korecký...zavolej kdyžtak šulcovi a i mu řekni, co ti alex řekl...
bea já to nechápu....vidíš ten rozdíl????? to by snad v jednom zařízení být nemělo....
Volat se musí přes recepci, viď ?
ani ti neudělal fotku???? no to me podrž!!!!!
jojo přes recepci, sestry ti řeknou, kdo dnes ordinuje, ale šulc tam myslím pondělí bývá, zavolej

s tou Beou to je divný, že se neozvala??
Holky zítra jdu ke své gyn.dr na prevenci a ve středu do Gestu. To si tu gyndu tento týden fakt užiju. 😝
Mick tak ať tě krk netrápí. Je to vopruz. 😒