Gyncentrum Ostrava IVF Clinic, jaké to tam je?
ahoj holky, byl tam někdo z vás?jaké to tam je a jejich přístup? příští týden se tam chystáme na spermiogram a uvažujem, že tam rovnou zůstanem
Ahoj,chodim tam už od října,začali jsme s ivi,teď budeme plánovat ivf.Přístup se mi libi, jsou tam všechni moc hodní a prijemni.
Děkuji moc jsem sama zvědavá.zatím jsem slyšela víceméně pozitivní ohlasy
Ahojte holky.Prosím, platí se za registraci či za konzultace? A netušíte, kolik se doplácí za IUI, když jsme oba s manželem u pojišťovny 211 ? Právě se rozhodujeme, do kterého centra se máme objednat... Dekuji
Ahoj holky, jak to s vámi vypadá? Já jsem 9 den po ET taky na Gynetu. Čekam na úterní těhotenský test.
Ahoj, já chodím do Gyncetra už přes čtyři roky...napřed 4 IUI, v lednu 2014 IVF, ze kterého máme krásného syna. A včera KET. Sestřičky tam jsou různé a za ty čtyři roky se dost prostřídaly, některé příjemnější, jiné míň. Laborantky moc příjemné, doktoři super😉 Chodím tam moc ráda, i když věřím, že KET vyjde a už tam chodit nebudu 😀
@mat_ova Ahoj, pro mě je to úplne první IVF (ani jsme předtím neměli IUI), zatím se mi to tam zda moc příjemný, jak pise některý sestry jsou moc fajn a jine méňě 🙂 uvidíme no dnes jsem 10 den po ET a v utery jdu na krev. Snad se zadaří 🙂 už jste po KET?

my tam jdeme 24.2 🙂