icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

cuddle
14. kvě 2012

@veverka.terka jestli muzu napsat co mi rekla doktorka kdyz jsem byla tehotna na toto , tak doporucila obycejne soda tablety - rekla mi, ze Rennie by ona nebrala ani kdyby tehotna nebyla - koupila jsem si soda tabletky a uplne v pohode. Jinak dle nazoru lekarky je lepsi si vzit i v tehotenstvi tabletku na to paleni zahy nez pak resit nejaky problem vetsiho charakteru s zaludkem

veverka.terka
14. kvě 2012

@adriana1010 jj, asi je to tak, snad vědí, co na tu lahvičku píší 😉
@onno děkuju za radu, super 🙂

veverka.terka
14. kvě 2012

@cuddle ahojky, no, já mám doma jedlou sodu v sáčku a právě sem si ji taky občas brávala,ale nevím, jestli se smí v těhu, tak podle toho, co píšeš, tak asi jo, tak je to fajn. ta na mě totiž působí asi nejlíp. díky 😉

adriana1010
15. kvě 2012

Dobré ráno děvčátka 🙂, jak se máme? Já už mám za sebou i první merional, hurá 🙂, jinak mě včera mrcha dala pěkně zabrat, tak mě nebolelo břicho už dlouho 😠 , ale výhoda je, že jsem mohla být doma, při těch křečích stávat ty 12tky byl humus 🙂. Vytáhnu prkno, vyžehlím, navařeno mám ze včera, tak jen nevím co budu dělat 🙂))

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 ahojky, no vidíš, tak už si zase pokročila dál a jenom tak 13 dní a bude odběr vajíček a hurá pro mimouše 🙂 je fajn, že můžeš být doma, je to úplně něco jinýho že. já taky dneska jaksi nevím, co budu dělat, taky mám uvařený od včera
a dneska na mě přišla nějaká hodně krize a sem už šíííleně nervózní, achjo...to je čekání je děs, do včera to bylo jaksi v pohodě a dneska sem se probudila a úplně sem cítila nervičky na pochodu...

adriana1010
15. kvě 2012

@veverka.terka Ajééé, nervičky 🙂, neboj se Terezko, smůlu už máš vybranou, ted už bude jen dobře 🙂, těch pár dní už vydržím 🙂, což o to, jen aby to dopadlo dobře, uvidí se 🙂

onno
15. kvě 2012

@veverka.terka ségře to pomáhá že to prý neškodí.Soda jí nezabírá.

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 no, to teda nevím, jestli mám už smůlu vybranou... ☹ ale doopravdy už to se mnou začíná cloumat, musím ale vydržet!!!!a co děláš, odpočíváš?
@onno jj, vím, že rennie se můžou v těhu taky, uvidím no, dneska je je zatím žáha v klidu 😉

adriana1010
15. kvě 2012

@veverka.terka Zrovna jsem si dělala pedikůru 🙂, jinak ano, odpočívám, pustila jsem si sex ve městě 1 a 2, tak se docela bavím, dobře natočený ty filmy 🙂, drahý odjel něco zařídit, tak sem si uklidila a ted není co, chtěla jsem přeskládat skříně, ale to si nechám na jiný dny, vše bych udělala ted a pak bych se ukousala nudou, ale především se těším, jak mi napíšeš, že jsi těhuuu 😉

veverka.terka
15. kvě 2012

@onno a co dneska kontrola, bylas jenom na krvi nebo i UTZ?

adriana1010
15. kvě 2012

@veverka.terka Terezko a co oni vlastně sledují ted na tom ultrazvuku? To už se při merionalu tvoří vajíčka, nebo tak něco?

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 teda, ty ses rozjela 🙂 však všechno v klídku a nech si nějaký činnosti na jindy. u nám byla dopoledne ségra s neteří, tak mi to uteklo a odpoledne jedu na seminář do Brna, pořádá to Helios s nějakou ještě klinikou na téma Nové metody v asistované reprodukci a mám to i jako k práci, musím jako zdrav.sestra sbírat body na registraci sester, jestli ti to něco říká. tak mi to zase pěkně uteče a dozvím se určitě nějaký zajímavý věci. a kdy máš jít na další kontrolu, někdy koncem týdne? těšit se můžeš,i já se těším,ale hlavně mám velikej strach!!!! 😎

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 jj, Adri, jak rostou a kolik se jich tvoří a celkově, jak probíhá ta stimulace.

adriana1010
15. kvě 2012

@veverka.terka v pátek je další krev a utz 🙂, ale pro mě zatím nezáživný 🙂, jé tak to je super, večer nám musíš poreferovat co a jak, jestli jsou nějaké nové techniky apod. )

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 však cca za 12-14 dní už pudeš na odběr vajíček, tak ony se postupně tvoří a dozrávají

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 no, nezáživný, ale je to důležitý, aby sledovali, jak tělo reaguje na injekce, víš. jj, pak vám písnu, jaký to bylo a co sem se dozvěděla, bude tam přednášet i Texl a i nějaká embryoložka z Heliosu a pak ještě nějací doktoři od jinud.

adriana1010
15. kvě 2012

@veverka.terka To každopádně, jen víc budu prožívat odběr a transfer, víš jak to myslím 🙂, ale jistě jsem ráda, že je vše ok 🙂, tak si to moc užij a večer se budeme těšit 🙂

veverka.terka
15. kvě 2012

@adriana1010 to je jasný. jj, užiju, doufám, že to bude fajn, těším se 🙂

onno
15. kvě 2012

@veverka.terka snižují mě dávky brala jsem 150 teď budu o něco míň.Výsledky mám dobrý ,ale mají strach aby mě nepřehormonovali.Ja tomu nerozumím jak to poznaj z krve.

veverka.terka
15. kvě 2012

@onno je to podle hodnot hormonů v krvi, určitě ví, co dělají, neboj. asi už máš vyšší hodnotu, tak ti to raději sníží a uvidí, jak tělo bude reagovat.

onno
15. kvě 2012

@veverka.terka říkala že nemám nic vyšší ,ale že projistotu .Při prvním jsem měla OHSS.Já to mu moc nerozumím.

daguli
15. kvě 2012

AHoj holky, jsem tu dnes na pozdni omrk;) Uz asi vsecky spite, no to uz je takovy muj udel psat si tu sama🙂
@veverka.terka AHoj Terko, urcite mas smulu vybranou! Uz to musi vyjit! 😉
@onno To je dobre, ze Te takhle hlidaji...co se tyce OHSS tak neni o co stat...tak drzim,at vse dobre pokracuje!
@adriana1010 Tak ten sex ve meste Ti zavidim-az pujdu na materskou,taky si ho stahnu 🙂

veverka.terka
16. kvě 2012

@onno Jity, určitě se neboj, vědí, proč to dělají 😉
@daguli kéž by Dagulíku, uvidíme za pár dní 🙂 a jak ty se pořád máš? určitě dobře žejo 😉
jinak dobré ráno všem 🙂 včerejší se minář na Téma nové metody a techniky v asistované reprodukci od Heliosu a kliniky AKI byl super!!! 🙂 🙂 🙂

onno
16. kvě 2012

@veverka.terka Ahoj kolikátý den seš po ket?Neboj dopadne to dobře .My jedem v sobotu na ultrazvuk a krev.Nevíte komu se na číslo dovolám pro výsledky?Budu mluvit s nějakou koordinátorkou?

veverka.terka
16. kvě 2012

@onno jéé, tak to se možná potkáme, já asi pojedu v sobotu na krev. nebo možná to nechám na pondělí, ještě uvidím. dneska sem 7. den, testovat ale určitě budu už v pátek-9. den, dýl to nevydržím 😀 už teďka sem napnutá jak struna. Jity, normálně si zavoláš na číslo jako ve všední dny, na pevnou nebo na mobil a budeš mluvit s koordinátorkou, akorát výsledky budou už v 11h, protože v sobotu sou tam jenom cca do 12h.

onno
16. kvě 2012

@veverka.terka ty brďo toto letí budu na tebe myslet.Uvidíš budou se na tebe smát 2 čárky.Třeba se uvidíme. 🙂

ivetka77
16. kvě 2012

@adriana1010 Ahoj,meli jsme to kompletni-vysetreni vsech chromozomu 🙂

ivetka77
16. kvě 2012

@veverka.terka Je,to je skoda ,ze jsem o tom nevedela,taky bych se sla mrknout

ivetka77
16. kvě 2012

@onno jak rika veverka, zavolas si koordinatorkam a urcite ti pri odberu reknou do kolika.Mam tady na ne cislo-chces je?

ivetka77
16. kvě 2012

@veverka.terka tak uz se jen dvakrat vyspis a budes testovat! 😵 😵

Strana