Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@kinos pomalu, ale jiste a clovek nestaci koukak, kolik co stoji 😀 , hadriky vetsinou mam, ale zavinovacka, povleceni, plinky a pak ty prkotiny jako drogerie, teplomer, atd....no jeste neco malo chybi 😅 ...kdybych mela neomezene finance, tak asi nedelam nic jineho, nez nakupuju 😀 😀 😀 😀
@veverka.terka výlet byl super 🙂, byli jsme na horách, byly tam krávy, koně všude, v otýpkách sláma se sušila - no paráda a pak tam pásli stádo ovcí a my jsme byli na 50 cm od nich, to bylo nádherné, čistý vzduch. Testikování ještě musím vydržet 🙂, tak pondělí, úterý je 10.den.
@kinos tak to je fajn, že ste si to užili 😉 jj, to určitě ještě minimálně do pondělí vydrž 🙂
@kinos No,ja jsem citila jeden den takovy pichani a pak trosku pnuti v prsouch a ted me v nich teda pne docela dost krute,vubec nemuzu spat na brise a to jeste zadny nemam 😅
@adriana1010 Adri to je parada, jsou to kocky! 😵 😵
@danielahe Dani Ty jsi stvorena pro tehotenstvi, moc Ti to slusi,mas takove hezky foremne brisko 🙂
@kinos SOuhlas s veveruskou,vydrrrrz!!! 🙂
@veverka.terka cert vem kila navic,hlavne kdyz se v nas mimiskum bude libit, at naberu treba 20 kilo, myslim, ze to pak pujde velmi rychle dolu 🙂 kamoska ma rocniho chlapecka a musi za nim normalne sprintovat, je to drak 😀
@tulipanek82 dekuji za pochvalu briska, to vis, ze se v nem tobik pekne rochni 😉 , vsak neboj, utece to jako voda a tobe taky poroste 😀 😀
@tulipanek82 jj, to je jasný, hlavně, aby bylo všechno v pořádku 😉
Ahoj holky, co planujete na vikend? Ja budu mi trochu psycho, prijede za mnou kamaradka, snazi se uz 2 roky o mimco, zkouseli to kdesi v Praze uz dvakrat, minule jim transferovali treti den dve embrya a pak meli jeste KET a nic z toho,ted jim zase vysly jen dve embrya,nechali si je zavest treti den a otehotnela, ale potratila:(Je z toho cela hotova. Budu ji asi cely vikend presvedcovat, at to zkusi v Heliosu, protoze podle toho,co mi vyklada, nemaji ani poradne vysetrenou krev,ani spermie...to je sila, jak se ty sluzby v jednotrivych centrech lisi,co?
No kazdopadne doufam, ze s ni ten vikedn nejak zvladnu,taky ted potrebuju spis myslet pozitivne,aby se u me mimiskovi libilo,alespon nez bude srdicko...ale co se da delat, je to kamaradka, taky by mi pomohla....
Ty jo Tulipanku,tak zlom vaz, ale urcite ji dodas silu a nadeji tim,ze tobe se to podarilo...drz se a presvedcuj;) Taky bych svym kamaradkam s klidnym srdcem doporucila Helios!!! A jak se jinak citis? Vse v poradku?A kdy mas dalsi kontrolu?
@tulipanek82 ahojky, neboj, to zvládneš. třeba dodáš kamarádce energii a sílu na další IVF v Heliosu. já bych určitě taky svým kamarádkách s čistým srdcem Helios doporučila. dokonce jedna kolegyně od nás z práce tam teďka taky bude absolvovat IVF. no, a jak píšeš, ty 3-denní embryjka, to není žádnej zázrak, to v Heliosu by jí vůbec nezavedli, je pak moc malá šance na otěhotnění. a s těma vyšetřeníma, si taky myslím, že se v Heliosu hodně snaží udělat hnedka,aby se mimoušek uchytil co nejdřív. uvidíš...hlavně se tím nestresuj ty a mysli na sebe a na mimouška, že musíš být v pohodě a ne propadat nějakým depresím!!! 😉
Holky diky,taky myslim, ze to zvladnu.Hlavne si rikam,ze ji urcite moc pomuze to, ze me se to podarilo...bude se na to divat optimisticteji...a do Heliosu ju dostanu za kazdou cenu! 😎
Ahooj holky! Tak jak jste se mely o vikendu! Tulipanku zijes? 🙂
Ahoj holky,...trošku mimo diskuzi....neznáte některá vážně dobrého a hlavně lidského zubaře v Brně? Popř. zkušenosti s dr. Gulasovou Annou, má ordinaci na České? Díky moc... 🙂 🙂
ahojte holky - nechci to zakřiknout..., ale máme dvě čárečky na testíku, sice je slabá, ale je tam!!! Budu ještě testit... 😵
@kinos úžasnýýýýý!!!!tak jen tak dál 😉 neboj, i tenká stačí a určitě bude sílit!!! 😉 😉 😉
@adriana1010
@veverka.terka holky, s vama je domluva 😀 😀 😀 , to driv porodim, nez se s vami uvidim 🙂
@danielahe
@veverka.terka jjj díky moooc🙂 tomu nemůžu uvěřit 🙂
@kinos Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵
@jananovacek 😵 😵 😵
@kinos To je skvelá zprávička 😵 a měla jsi PGD? Víš, co to je?
@kinos To je bezva! ja jsem taky mela slaboulinkou! A za par dnu byla jak kdyz ji tam cmrknes ventrofixem! 😀 Preji spoustu dalsih pozitivnich zpravicek!A co nejaky priznaky, citis neco?

@kinos jj, určitě je to lepší 🙂 no, mám strach, abych nepřibrala nějak extrémně moc 😎 a jak ste se měli na výletě? 😉 🙂 kdy ti vychází testíkování? 🙂