Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@adriana1010 Ahoj,cert vem nehty,hlavne kdyz jsou miminka O.K? Jinak drzim pesti,at je mykoza brzy pryc!!!! To stejne dela to tehu,ja jsem mam ted v tehotenstvi taky porad nejaky kozni komplikace...fujtajfl 😀
@danielahe a Dany ten olej je dobrý celkově na co? taky ho doma mám a používám ho na pečení i na mazání, ale jenom občas, je to mastný jako blázen...ale koupila sem to někde v obchůdku s přírodníma věcma a paní říkala, že to má široký využití....
@veverka.terka ja si to davam na moje suche vlasy a pomaha to, pak se mi zlepsila pokozka, je takova mastnejsi a mazu si tim bricho a prsa, ...a taky premyslim, ze tim budu mazat maleho, pac je to bez vsech moznych pridanych chemikalii a neobsahuje to ropu 🙂 http://www.karite.cz/kokosovy-olej-c-66.html
@danielahe jj, vlasy vím, že na ty je dobrý, ale mě se mastí, takže to nic a myslíš, že tím můžu mazat i břicho a prsa, jako prevence proti striiím jo? a pak i mimouška? to zní dobře 🙂 😉
@veverka.terka ja to delam, celkem mi to voni. Mimouse budu mazat bud kokosakem nebo jeste kosmetikou manufaktura, jedno z toho nebo to budu kombinovat, neni to testovane na zviratkach a neobsahuje to parabeny, takze to bude prospesne 😉 🙂 a hlavne bez chemikalii 🙂
@danielahe jj, Manufakturu taky miluju a právě ji chcu po mimoucha 🙂 i já s manželem ji občas používáme, kupujem si ji třeba na Vánoce, na narozky, miluju ji, je moc fajn a hlavně mě po ní nic nesvědí 😉
@danielahe mně teda moc ten kokos nevoní 😒 používám to třeba na smažení palačinek, je to super 🙂 mám nějakej ze Srí Lanky a celou 1l takovou dózu.
@danielahe já kokos nemám ráda ani v jídle, takže mi to moc nevoní, ale asi je to zdavý a tělu prospěšný 😉
hele holky tak ja ten kokosovy olej zkusim...udelal se mi na nohach takovy pidiekzemek, treba to na to zabere...tak lepsi nez nejaky kortikoidy, ktery by mi napsal kozar, ze...
@ivetka77 je to prirodni, takze tim nic nepokazis 😉 , ja se tim mazu teprve tyden a kamoska, cim si mazu oblicej, ze ho mam luxusni 😀 😀 😀 😀 ( potrpi si na kremy za 1000 atd, takze to pro me byla pochvala, a ze si ten kokosak koupi taky 🙂 ), jinak maji ho v DM drogerii, maji malou sklenicku za asi 90kc, tak uvidis, kdyz ti bude vyhovovat, pak si koupis vetsi baleni treba 😉
Ahoj holky, drzte mi dnes pesti!!!
@ivetka77 Jdeme dnes na ultrazvuk, podle vseho uz by melo byt srdicko.Dam vam potom vedet....
Preji pekny den vsem! 🙂
@tulipanek82 moc moc držím pěstičky!!! 😉 pak nám písni, jak mimoušek vypadá 🙂
Ahoj holky, my se akorat vratili z chaty, to byl uuuuzasnej relax 🙂, telefon uz jsem si koupila, zase penize pryc za kraviny, ale aspon budu mit odkud volat az budu rodit :D
Ten kokosovy olej me zaujal 🙂, asi pro nej taky vlitnu, kokos miluju. Co jinak noveho?
@adriana1010 teda, vy ste se měli, taky bych hnedka někam jela 🙂 nee, nemám, pořád je to jenom špek 😀 ale takovej tvrdší a kalhoty sou mi hoodně těsný. a co ty a bříško, a co zvracení, už to konečně polevuje?
@kinos No ja uz jsem se v Heliosu nekolikrat presvedcila, ze to neni o mnozstvi, ale o kvalite, takze drzim moc palecky, at ti ten jedinacek bojovnicek pekne roste 😵
Ahoj holky, vcera jsem se uz nedostala na nett,abych vam sdelila tu uzasnou novinku,ze mame srdicko!Hurrraaa! 🙂

Femibion si koupit urcite. Jinak smeny zkusim vydrzet do konce mesice a pak snad me nebudou davat uz nocni. Jinak vsem dekuji a mam jen obavy z ultrazvuku a krve. Jak dlouho sd ceka na vysledky z krve a kdy se chodi na prvni ultrazvuk.diky