Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
engeleee??? 😵
Teda hoky, tady chcip pes 🙂 Taky je u vas takovy dusno? 😝
Holky byli jsme od pátku na Votvíráku a kompletně bez netu. V pátek správně vyhečovaly 4 embryja, na těch udělali PGD, z dalších v sobotu hečovali 3 ale už nešel odebrat vzorek, i tak je zamrazili, protože vypadali pěkně.
Dost mě překvapilo že z těch 16 se 5-tý den 9 přestalo vyvíjet. Když si uvědomím, že na Obilňáku mi zaváděli morulu starou 4 dny, tak ani nemohli vědět jestli to ještě další den zvládne.. blbci.
Takže z 20 vajíček máme zmraženo 7, z toho 4 čekají na výsledky PGD.
Příští měsíc by měl být KET.
@rakoska My jsme vedeli vysledky za 2 tydny asi, nekdo je vi treba za tri. A nektery holky psaly i ze je vedely hned,ale ty mely asi jinou metodu vysetreni. Jsou totiz dve metody, jedna z nich je dukladnejsi,ale zase trva dyl a transfer je az v dalsim mesici....kazdopadne pak je vetsi sance na mimi,tak proc si nepockat 😵 😵
ahoj,já jsem výsledky PGD věděla za 5 dní 🙂
říkali,že to závisí na tom,kolik se jich sejde na vyšetření.
tak brzy jsem to opravdu nečekala .)
Ahojte holky moje. No ja asi nemam dobre zpravy 😢 . Dnes som bola na sono a som uz 6tt plus par dni. Ja som uz cakala aj srdiecko ale doktor nevidel ani len plod v tom vaku ☹ . Ze je po zadu ze to vyzera na 4tt a nie na 6tt. Vak ma velkost 12mm ale plod nevidel. Tak na buduci tyzden v stredu idem zase na kontrolu.

@jarmisek Diky ;) Taková snuska me urcite neceka. Doktorka videla na UTZ 6-8 folikulu. V pondeli to budeme vedet presne ;)