Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Byla jsem teď pár dní bez počítače, nevíte, jak dopadla rakoska? Nenašla jsem žádné nové info...
Ahoj holky moje 🙂 už jsem doma, super relax, už jsem to potřebovala 🙂 Včera mi volala genetička výsledky těch našich embryjek a máme jedno zdravý a bude transfírek 😝 Honilo se mi hlavou kde co, ale věřím, že to je to naše pravé embryječko a bude z něho krásné miminečko, prostě BUDE!!! 😎
Jak jste se všechny měly? Jen co bude trošku čas, tak vás dočtu...
Dík, holky moc, měli jsme 3 na vyšetření, ale prošlo jen jedno, ale to je to naše pravé 😉 to je tutovka, tak snad si to bude myslet taky 😀 Příští týden jdu na kontrolu před transferem a ten by měl být někdy na konci měsíce
Ahojky děvčata,všechny Vás moc moc zdravím,koukám plno nových tváří.Všem Vám moc držím palce....
Měla bych dotaz...byl jste někdo jako samoplátce v Heliosu a kolik Vás to vyšlo?? Děkuji
Tak my asi zajedem na konzultaci a nasadíme kůru na spermie pro manžu a to je 2-3 měsíce a pak na to vlítneme....uvidím co nám doporučí Texl...

@danissa Já mám vždycky strašnou radost, když se to někomu dalšímu podaří....fakt holky, je to super, že tu jste všechny 😉 Držím moc palce, ať čárečka sílí a embryjko roste 😉