Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj těhulkám gratuluji a snažilkám držím moc pěsti.Dnes jsem byla na velkém ultrazvuku a vše v pořádku a budeto to fakt ta holčička.
@jawuna No jo, zatím se jim daří báječně, uvidíme zítra, to bude rozhodující. Už ať to je. Jsem magor i do práce začala jezdit přes centrum kolem Heliosu, ať je jakože pod okny pozdravím a povzbudím 🙂 🙂
A Ty jsi na tom jak jestli se můžu zeptat? Je tu tolik těch diskusí že dočíst je zpětně všechny nejde.. 😉
Holky, tak ja mam po OPU, odebrali mi 4 vajicka, doufala jsem, ze bude vic, ale snad budou alespon o to kvalitnejsi...Potkaly jsme se na pokoji s Radou, tak uz se alespon znam osobne s jednou z vas 😵 😵 Zitra si budu volat
Tak jsem to nevydrzela a uz jsem volala 🙂 Meli jsme 7 zralych vajicek a je 5 oplozenych, tak se snad budou drzet...

Fotečka drobečka 😵