Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky, tak hlasim, ze u nas je vse podle dnesniho ultrazvuku vporadku 🙂 😵 😵
Cau holky, jak se mate? Koukam ze je u všech vse OK, a že moc nových členek diskuse není. Jakto? Věhlasná pověst Heliosu je přece zárukou nových a nových budoucích maminek 😀
U nás je vše OK, minulý týden jsme byli na NT, byl to parádní zážitek, vidět mozek, žaludek, močový měchýř... vlastně všechno 🙂
No a teď vybírám kočár.. to mě baví 😉
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - stoprocentně si v Heliosu necháme "udělat" mimino, protože normálně to prostě nejde. Ale zajímalo by mě, jaká je šance, že bychom mohli "poprosit" o dvojčátka, prostě že by se místo jednoho embrya zavedly dvě, chtěli bychom s manželem dvojčata. Jestli to vůbec jde, aby se uchytily obě..
Zatím se ptám tady, než u Texla, nerada bych tam vypadala jako úplnej blb:D
Díky. Zkusíme to a když se nepovede, tak bude holt jen jedno. Ale když to jde, proč to nezkusit, jsem zdravá a mladá, tak to snad nebude tak velkej risk🙂
A ještě jedna hloupá otázka - pohlaví oni asi nedokážou určit předem, nebo ovlivnit, že? 🙂
Nevím teda, co je PGD?
@onno Jo tak přenášení znám, u malé jsem rodila 8 dní po termínu, porod se nakonec rozjel sám. Tak ti přeju, aby se ti to přes víkend rozjelo, vyzkoušej všechny osvědčené triky na vyvolání 😉 Mimčo máš velké, tak opravdu není na co čekat. Jinak na pondělí bych ti moc držela palce! Dej vědět, když si najdeš čas 😉 Náš malý má cca 3400, tak jsem zvědavá, jak ještě poroste. Termín mám 22. dubna, tak uvidíme. Já jdu ještě dnes ke kadeřnici, ať nějak vypadám a taky už můžu rodit, byla bych ráda. Tak se drž a myslím na tebe 🙂
@terezi79 😕 ne, ne nemáme. Já měla 20 vajíček, dávali jsme oplodnit asi 14 a zůstal nám JENOM JEDEN. Náš krásný chlapeček. Zatím ještě kojím, takže kdybychom do toho šli, tak určitě až odstavím. No a jinak jdeme do adopce. Papíry máme doma, ale ještě se musíme nakopnout. Ale jak říkám, ještě to ve mně hlodá...ohledně IVF... Je to složité.

@terezi79 skvěle a co tobě? 😉