Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik se platí za KET v Heliosu ? Řízený. Informace na stránkách prý nejsou jednoznačné, tak bych se chtěla zeptat, kolik bych platila. Mám ještě 9 embryí, uvažuji si je právě převézt do heliosu na KET. Budu ráda za bližší informace a vaše zkušenosti.
holky kdyby vám někomu zbyl Menopur nebo Merional měla bych zájem děkuji 😉
@78marcela kdyztak cenicek maji tady;)
http://www.sanatoriumhelios.cz/images/upload/fi...
Všem moc děkuji. 🙂
Ahoj holky, tak co,jak jste to dne sprezily?Konecne jednou zazivot na me byli chlapi o velikonocich hodni 🙂 Ma to tehotenstvi i sve vyhody 😀
Ahojte holky,
Jsem tu nova (jak na strankach tak v teto diskuzi) a potrebovala bych od Vas zkusenych a moudrych poradit 🙂
Chystamem se s partnerem na IVF v Heliosu pristi mesic.
Snazime se uz pres rok a pul, a po navsteve Heliosu (Dr. Texl) nam objevili oboum problem. U nej, strasne nizka morfologie, u me zacatecni endometrioza.
To jen tak na uvod...aby jste neco vedeli o me situaci.
Pokousime se o prvni 😲 , a v IVF sme taky novacci. Dostala sem recepty na ty ruzny leky s kteryma budu zacinat, a trochu sem se vydesila. Vsechny ty rizika a nezadouci ucinky...Zajimalo by me jakou ma vetsina z Vas zkusenost s vsema tema lekama. Bylo Vam z toho spatne, bolesti, doslo k prestimulovani, atd?
Snazim se psychicky na cely proces pripravit, a pomaha mi kdyz o tom vic co nejvic!
Dekuju moc predem za kazdou zkusenost, opravdu si ted vazim kazde rady! 🙂
Katka
No divala sem se na webu jaky maji krasny stastiky, tak snad do nich zapadnu taky 🙂
Fakt si mi zvedla naladu, dik!
@kejtblue Ahoj, my se s přítelem taky chystáme na IVF , ale asi až přelom května/června. Můžu se zeptat jak ti zjistili tu začínající endometriózu? 🙂
Ahoj @brunetka , doufam ze nam to oboum vyjde hned napoprve!
Jinak, endo mi Dr. Texl zjistil s pomoci krevniho testu "CA 125". Je to test puvodne urcen jako ukazatel tumor markru, pomaha pri diagnoze rakoviny vajecniku. Ale pouziva se i jako pomocna diagnostika na endo.
Ja sem se sice vlezla do referencnich mezi, ale pri hornim okraji, tudiz to doktor nazval slabsi endometriozou, a rekl ze to dal neni treba zkoumat. Do ted nevim proc nekterym zenam delaji endoskopii aby zjistili rozsah endo a nekterym ne..
Doufam ze ti to aspon trochu pomohlo!
@kejtblue díky za odpověď. Tento test mi taky dělali, nevím zatím ale výsledek, nechávaly jsme dělat i balíček funkčních testů a vše se dozvíme v polovině května...jinak doteď nám nikde na nic nepřišli, přítel by dokonce mohl být dárce říkal dr. Texl ze srandy 😀 já Ti přeji aby ti to vyšlo napoprvé i když u nás už by to bylo napodruhé 😨 jednou jsme už absolvovaly, ale jinde...
A kde ste byli ze ste presli do Heliosu? Ja si co se tyce Brna nejvic vazim Heliosu a Reprofitu (na Hlinkach), jehoz primar je Docent Pilka, diky kterymu jsem vlastne na svete 😀
Napodruhe uz vam to vyjit musi! Veskery statistiky hrajou tomu v prospech 🙂
Ty jsi z Brna primo?

@kinos My ještě mrazáčky máme a taky kojím, ale prý by to nějak šlo i při tom...já už bych do toho chtěla jít znova, hrozně se mi líbilo být těhu 😀 a hlavně ten výsledek... 😵