Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@doubravka62 tak to mas dobry snad ted u druhého ivf nějaký mrazacky mit budeme
Holky jak to tu pročítám o té Filkové nedá mi to sem napsat, dělala mi totiž můj 1. a hned úspěšný transfer. Poprvé jsem ji viděla se usmát a to jsem byla na transferu v neděli a dostala se na mě řada až o půl 2 odpoledne odcházela jsem z tama zadním vchodem jako poslední pacientka. A byla úplně v pohodě transfer mi vyšel. Zažila jsem ji i u ranního ultrazvuku a to je fakt že to byl děs a hrůza.
Holky, vy jste mě úplně vyděsily, my k Filkové jdeme zítra poprvé s manželem :(
@petra_r_ Ježíš, ja te nechtela vystrašit a uz vubec, abyste se hadali doma. Jak rikam, treba prekvapi. Muj pritel z ni mel spatny pocit, ale taky jsme to prezili. Nejdete tam proto, abyste s pani super doktorkou byli kámoši, ale aby vam Helios, tedy Texl pomohl. Na ni se vyprdni. Je tam jen loutka. Vse ma pod dohledem nastesti Texl.....
@ilonaat Jj, já už to nějak přestávám řešit. Pojedeme s psiskama na 14dní na psí tábor, tak tam budu mít pohybu a klidu dostatek 🙂 A kdyžtak začnu po táboře s nějakou dietkou. Hodně mi pomohla Cambridge diet (z 86 kg jsem se dostala na 73Kg) 🙂 Ale ta se nesmí držet v těhotenství. Tak uvidím, hlavní je, že vím, že to jde 🙂
Holky já mám ze 60 kg 11 ted musím tamakat než pujdm do druhého ivf
Špatně sem to napsala ze mám ze 60 71 kg 11 nahoře

@wendissek mame 8 mrazacku mela jsem 33vajicek ale nechaly sme jen 10 a vsech 10 se chytlo,ted uz mame jen tech 8.Preji ti hodne moc stesticka a drzim palce at vse dopadne dobre