Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli se v Heliosu plati za operacni vykon? Ceka me hysteroskopie, tak bych rada vedela, jestli si mam nasetrit. Dekuji moc...
@lenejewel89 já si myslím,že ne,že zaplatíš jen pokoj pokud tam budeš přes noc
@lenejewel89 Muzu se zeptat, proc ti budou delat hysteroskopii? Ja mam ted pred sebou KET a jestli nevyjde, chtela bych se jich na ni zeptat. Nabidli ti ji sami nebo jak? Dekuji 😉
@ilonaat Ja mam za sebou uz jeden nevydareny Ket no a ted mi pak doktor rekl, ze udelame pred dalsim hysteroskopii, aby se videlo, jestli tam jsou srusty nebo tak.;)
@lenejewel89 Ahojka. Za hysteroskopii jsem nic nedávala, platila jsem jen 500Kč za lůžko 🙂
@lenejewel89 Taky mám za sebou HSK. Dělali mi ji kvůli nevydařeným pokusům 3krát IUI, 1krát ET a 1krát KET. Vše včetně histologie bylo v pořádku. Takže zase nevím co je u mě špatně. Asi to nakonec bude ta mrcha štítná žláza, ale netuším co udělat, abych otěhotněla? ☹
Ahoj holky tak po nezdařeném ET se hlásím.Zitra máme schůzku s Textem tak jsem zvědavá co řekne.Holky ani nevím jestli jsme dělali imunologii a hematologii zítra se ho zeptam.To se dělá s krve a oboum?
@zabbkakvak imuno dělali teda aspoň nám ano a hematologie asi ne by sis musela vyžádat u obvodaka at te pošle
@wendissek a obojí se dělá s krve?
@zabbkakvak ano
@zabbkakvak to je první nevydařené et a první i ivf?
@wendissek jo jo první a bohužel mrazáčky nemáme😞.Tak vše budem muset od znova.Jsem zvědavá kdy řekne že mužem začít a doufám že teď už se to povede a udrží se.
@zabbkakvak u nás je to to stejný nic víc me už nedodelavali zůstalo jen jedno dobře z 11 a ted začínáme vše znova může se po třech měsících od prvního
Holky vcera jsem byla na transferu a vyzadala si primare Texla on je skvelej mela jsem skvelej pocit doufam ze se uz zadari.Rika ted to uz vyjde nechci vas tu videt dalsi mesic a kdyz ano jen na kontrolu 🙂 a pridal mrknuti v tu chvily jsem si byla jista ze to klapne no uvidime to cekani je dicky nejhorsi.
@zabbkakvak ja na imuno byla odeslana do Aki v Brně, prino za dojtorkou imunologie na zaklade spatnych vysledku v hormonalnim profili( konkretně ana- protilatky) takze imuno okrajove berou ale pidribne te mzsi odeslat primo na imunologii. Hematoligii oni v Heliosu nedelaji, to zase musiš za hematologem se objednat. Pokud nemas leidenskou mutaci- trombofolii nebo přimo doporučení na hematologické vyšetreni, tak tě nevezmou. Játrombofilii malm, takže na hematologii hlídaná být musim.
Holky, nevíte jestli mi dají v Heliosu kopie výsledků testů u nich provedených v rámci IVF?? Nebo výpis ze zdravotní karty aspon??? Mám na to nárok? Platí se za to něco?? Přešli jsme nakonec do jiného CARu a ráda bych ty výsledky měla. Děkuju za odpověd a všem přeju hodně štestí 🙂
Holky tak jsme mluvili s Texlem a začneme teda znova v září jak přijde mrcha.Tentokrát nám dal krátký st.protokol tak jsem zvědava máte někdo zkušenost s krátkým protokolem?A 2.8 jdeme ještě na genetiku k doktorce Leznarové.Jak probíhá ta genetika? Vůbec nemám představu.Už se na to těším a doufám že na podruhé už to vyjde až dokonce a budou i mrazáčci kdyby náhodou...Tohle září je pro nás doufám radostné 3.9 budeme mít svatbu tak mimčo by bylo krásný svatební dar 🙂
Tak dnes první injekce dipherelinu už mi to ani chybělo od minule😀😀
Vendy, já měla 1. diph. v úterý - jaký máš protokol a co a kolik pícháš?

@wendissek vlasy? Fakt? Tak me se jen třepi nehty. To je něco. Vidíš. Az ted mi doslo, ze to muže byt nasledek