Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@lenusaak aha, tak jsem to nějak popletla, myslela jsem, žes začala dříve 🙂, ale u dlouhého to máš jinak jen tím, že pícháš dipherelin už déle že? V Heliosu je to moje 1. IVF, jinak už 3. a jeden KET byl. Zatím jsem tam jednala jen v poradnách, a to s primářem Texlem, na zítřek jsem zvědavá 😕
@dragina jojo Menopur se picha a zacina se s num stejne jak u kratkyho, tak u dlouhyho. Rozdil je jen, že se picha drive ten Diphereline a jeste jsem zobala Proveru. Takze chápu, že si měla malo vajiček, respektive jedno dohromady ze dvou IVF? Kolik pícháš jednotek? U nas je to druhé IVF první bylo v lednu, tak snad druhé klapne. 🙂
@dragina ja měla odebranych taky jen pet a z prodlouzene kultivace zustaly dvě. Tak doufám, že teď ze mě vycucaji co to půjde 🙂 ten krátký se dává pro lepší urodu, tak držím palce. Ohrana fráze, ale pravdivá - dulezitejši kvalita než kvantita. Když mi odebrali tech pět, tak jsem brečela. V hlave se mi promitly statistiky, jak kultivaci zvladne každý třeti embryjko. Nakonec z toho byly dvě krásné blastocysty. Jedna se i dokonce chytla. 🙂
@lenusaak jejda, teď jsem nepochopila na co se ptáš, ale z 1. IVF bylo 11, jedeno zavedeno - v 8tt zamlklé těh., dvě zamraženy, zbytek byl asi špatný, poté byl KET, rozmrazily se obě, přežilo jedno, zavedli - nic z toho, no a teď v únoru bylo 2. IVF, ale v předešlém centru neudělali nový horm. profil, použili ten starý, který byl před 3 lety, takže výsledek byl na dlouhý protokol jen 5 a k zavedení vhodné jedno, neuchytilo se. Takže teď změna centra a souboj pokračuje 🙂
Děvčátka, žádná zpráva od Vás :( se všechny vyhříváte někde na sluníčku že? 🙂 Pěkný den přeji
Holky moje nechapu co se děje dnes mám druhy den mrchu byla jsem na krvi před chvilkou si volala a menopur pichat nemám ze jen porad dipherelin a dojít v 1.8
Ahoj holky, tak jsem byla dneska na KET. A ted to nekonecne čekání. Nejhorsi období .......Hezký den přeji všem 😉
@ilonaat tak se pěkně valej ať se pěkně zavrtava.
Holky, všem Vám moc držím palce a myslím na Vás!!!!!!

ach jo dnes 29 den cyklu od včera jen spinim at se ta potvora rozjede a já mužů začít menopurem