icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

wendissek
27. črc 2016

ach jo dnes 29 den cyklu od včera jen spinim at se ta potvora rozjede a já mužů začít menopurem

dragina
27. črc 2016

@lenusaak já začala píchat Menopur teprve 20. 7., takže dnes 8. den, ty už pícháš od 16., 17.?, třeba budeš zítřejší kontrolou končit, já určitě pojedu ještě na jednu v pondělí 🙂

lenusaak
27. črc 2016

@dragina já s Menopurem začla 21 😀 takže pondělní kontrolu budu mit určo taky 🙂 mrzi mě, že mi vychází na kontroly pořád Filková. Je to první IVF u tebe? A jakou máš zatím urodu? 🙂

dragina
27. črc 2016

@lenusaak aha, tak jsem to nějak popletla, myslela jsem, žes začala dříve 🙂, ale u dlouhého to máš jinak jen tím, že pícháš dipherelin už déle že? V Heliosu je to moje 1. IVF, jinak už 3. a jeden KET byl. Zatím jsem tam jednala jen v poradnách, a to s primářem Texlem, na zítřek jsem zvědavá 😕

dragina
27. črc 2016

@lenusaak úroda nic moc - už teď v únoru u 2. IVF jen 5 vajíček při dlouhém protokolu a teď to vypadá taky bledě, levý vaječník nějak stávkuje, byl tam jen jeden a napravo tři, tak budu doufat, že ze mě něco vydolují

lenusaak
27. črc 2016

@dragina jojo Menopur se picha a zacina se s num stejne jak u kratkyho, tak u dlouhyho. Rozdil je jen, že se picha drive ten Diphereline a jeste jsem zobala Proveru. Takze chápu, že si měla malo vajiček, respektive jedno dohromady ze dvou IVF? Kolik pícháš jednotek? U nas je to druhé IVF první bylo v lednu, tak snad druhé klapne. 🙂

lenusaak
27. črc 2016

@dragina ja měla odebranych taky jen pet a z prodlouzene kultivace zustaly dvě. Tak doufám, že teď ze mě vycucaji co to půjde 🙂 ten krátký se dává pro lepší urodu, tak držím palce. Ohrana fráze, ale pravdivá - dulezitejši kvalita než kvantita. Když mi odebrali tech pět, tak jsem brečela. V hlave se mi promitly statistiky, jak kultivaci zvladne každý třeti embryjko. Nakonec z toho byly dvě krásné blastocysty. Jedna se i dokonce chytla. 🙂

lenusaak
27. črc 2016

@wendissek Vendi, jediná prilezitost, kdy ms chcem a ji se nechce. A když ji nechcem, tak si nakrači ve vší parádě.

wendissek
27. črc 2016

@lenusaak no právě kdybych aspoň nespinila

linusha
27. črc 2016

@dragina @lenusaak holky tak to se ve čt na utz potkáme, též jdu jen mě snad bude teda čekat iui 😉

dragina
27. črc 2016

@lenusaak jejda, teď jsem nepochopila na co se ptáš, ale z 1. IVF bylo 11, jedeno zavedeno - v 8tt zamlklé těh., dvě zamraženy, zbytek byl asi špatný, poté byl KET, rozmrazily se obě, přežilo jedno, zavedli - nic z toho, no a teď v únoru bylo 2. IVF, ale v předešlém centru neudělali nový horm. profil, použili ten starý, který byl před 3 lety, takže výsledek byl na dlouhý protokol jen 5 a k zavedení vhodné jedno, neuchytilo se. Takže teď změna centra a souboj pokračuje 🙂

dragina
27. črc 2016

@linusha ahojky, já tam mám být mezi 7 - 7.45 hod., takže vstávám ve 4 hod. :(

linusha
27. črc 2016

@dragina jéjej to jedeš teda z daleka ale co by se pro mrňouska neudělalo že, já mám být mezi 7-8 hod.

lenusaak
27. črc 2016

@dragina jo to jen já blbě pochopila. Myslela jsem si, že si měla jen jedno embryjko. No už jsem přehřátá z dneška 🙂 a kam si chodila do CAR předtím? Jinak tu vstávačku nezávidím. Já bydlím naštěstí kousek od Heliosu a už i tak to vstávání v 6 je boj 🙂

sisik10
27. črc 2016

@dragina
@lenusaak Holky máte pravdu, taky jsem byla zklamaná, když mě odebrali 6 vajíček. Nakonec jsem měla po 6 dnech pr. kultivace 3 embryjka a 2 na mě čekaj v mřazáčku. Měla jsem ten krátkej protokol a uplně první IVF v Heliosu jsou fak dobří 🙂 Hodně štěstí zítra

lenusaak
27. črc 2016

@linusha tak to držím palce at je uspešné. Kde to vubec provádí to iui? naproti koordinátorek v 2NP?

linusha
28. črc 2016

@lenusaak myslím si že ve 2NP naproti koordinátorkám, ale nevím je to teprv 1. pokus

dragina
29. črc 2016

Děvčátka, žádná zpráva od Vás :( se všechny vyhříváte někde na sluníčku že? 🙂 Pěkný den přeji

wendissek
29. črc 2016

@dragina nn já dnes byla na krvi c jednu si mam volat kdy začít pichat menopur 😊rovnou sem hodila účetní lístek na penize

wendissek
29. črc 2016

Holky moje nechapu co se děje dnes mám druhy den mrchu byla jsem na krvi před chvilkou si volala a menopur pichat nemám ze jen porad dipherelin a dojít v 1.8

ilonaat
29. črc 2016

Ahoj holky, tak jsem byla dneska na KET. A ted to nekonecne čekání. Nejhorsi období .......Hezký den přeji všem 😉

dragina
29. črc 2016

@ilonaat tak pěkně relaxuj a soustřeď se na mimuško, držím palečky 🙂

dragina
29. črc 2016

@wendissek Vendy, to se tam v pondělí setkáme 🙂

lenusaak
29. črc 2016

@wendissek
@dragina tak to se holky sejdeme v pondeli na kontrole 🙂))

Vendí tak podle krve no mrcha nemrcha , výsledek krve je hlavní vodič ... taky se mi to protahuje a protahuje 🙂

wendissek
29. črc 2016

@lenusaak no právě před tím mrcha přišla sice později ale já šla ba krev a ten den sem začala pichat ted v to pondělí budu 5 den cyklu celaka sem ze budu klidnější u druhého ale spis na opak

wendissek
29. črc 2016

@ilonaat odpočívej

ilonaat
29. črc 2016

@wendissek
@dragina Diky holky. Uz se vakim na gauči 😉 Budu na vas vsechny v pondeli moooc myslet.Potom napíšte, jak pokracujete. Urcite to ted vyjde vsem 😉

lenusaak
29. črc 2016

@ilonaat držím palce!!!! ted se musíš jen a jen hýčkat 🙂

zabbkakvak
29. črc 2016

@ilonaat tak se pěkně valej ať se pěkně zavrtava.

petra_r_
30. črc 2016

Holky, všem Vám moc držím palce a myslím na Vás!!!!!!

Strana