Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@zabbkakvak velikaaaanska gratulace 😘...krasnaaaa hodnota 😘😊👍💕
@leoseeeek dekujiiii doufám že se budeš opičit 🙂 a za pár dní napíšeš taky krásnou hodnotu 😉
@lenusaak a jakpak se cítíš v 8 tt?
@zabbkakvak začinaji me minimálne bolet prsa a co převládá, tak je nevolnost a unava, to začlo někdy v 7tt. Břiško při vetsi namaze cítím. Jinak dobře. Na kontrolu jdu az v 11tt, je to za strašně dlouho, snad bude vše v pořádku..
@lenusaak Jooo určitě bude vše ok.Akorad to čekání je fakt strašný.A budeš chodit pořad do heliosu na kontroly?
@zabbkakvak nenee..ono jak je vše v pořádku, tak předávaji do péče gynekologům. Takze se se mnou primar v nedeli uz rozloučil, akorát me jeste objednal k nim na 1.screening😊 a jak ty se cítíš?
@lenusaak aha no to je škoda já bych nejraději zůstala tam.Protoze jsem před IVF změnila gynekolozku kvůli dojíždění a nemám sní moc zkušeností ☹V Heliosu se cítím tak nějak v bezpečí . Cítím se zatím tak normálně 😉
@zabbkakvak tak leda se k nim přihlásit na gyndu😊 oni musi probihat tehotenske poradny..na kazde ko trole te vážit a kontrolovat krev a to ti budou delat gyndaři, tak jedine k nim se pod někoho přihlasit na klasickou gyndu. 😊 ale určo to zmákneš s tou tvou gyndařkou a na ty velky screeningy jdi do Heliosu😊
Holky ja nevim, sedmy den po KETu za mnou a nic...citim se porad normalne, stejne ...je to divne, ze?
@leoseeeek vůbec ne.Nestresuj se.ja to měla taky tak a vidíš to povedlo se.
@leoseeeek taky jsem po ket nic nevnimala jinak, ale pak prsa a nevolnost ale to bylo jako u MS takze do testu krve nic neni ztracene. Jak rika zabka, zbytecne nepozorovat a vsemu nechat volny prubeh, co se ma stat stane se
Holky tak jsem si všimla že porody budou pěkně po měsících @ilonaat v dubnu,@absintka19 v květnu,@lenusaak červnu a mě to vychází na červenec 😀
Me taky na 14.7 😉
@zabbkakvak no vidis, jak jsi pozorna 😉
Ja vam holky moc dekuji... Tak uvidim ve stredu 🙂... Vsem vam moc drzim palce :-* ..nooo, ty porody jste tu hezky postupne naplanovaly 😂😂
@leoseeeek vydržíš to do krve bez testování jo?Tak doufám že se přidáš s porodem 😉
@soulen mě na 19.7. budem rodinka červencových já jsem 13teho a manžel 17teho 😀
No, budu se snazit netestovat, nikdy jsem to ovsem nevydrzela.... Ja jsem spise nervozni, ze proste nic, zadne priznaky, zadne spineni...nic...
Samozrejme bych se rada pridala do vasi party porodu 🙂
Tak vydrz
@leoseeeek jako my a pridas se 🙂 myslime na tebe
@zabbkakvak ahoj mamino,tak co,jak se mate? Doufam,ze hezky doma odpicivas a jste v poradku..
@zabbkakvak ahoj mamino,tak co,jak se mate? Doufam,ze hezky doma odpicivas a jste v poradku..
@fonamor ahoj,děkuji za optání.Máme se dobře ve středu jdu na 1ultrazvuk tak se nemůžu dočkat.Kdybych nevěděla s krve že jsem těhotná tak to ani nepoznám.Co ty nového?Už se ti to krátí a budeš mít další pokus před sebou .
@zabbkakvak Radus,u nas uplne na hovno,ze to tak musim rict. Si predstav,ze i presto,ze mel manzel katastrofickou morfologii,tak do ivf se v brne slo. Nam se dostaly vysledky nahodou do rukou a u vsech spermii 100%defekt hlavicek. Takze mam chut rvat a kricet,snad chapes. ..
Juu,tak to se tes,budes pirizovat i fotku?.. Casto na tebe myslim a smeju se,jak jsi radila po te narkoze🙂... Jsem moc rada,ze si to uzivas,vim,ze ty nervy a vse kolem jsou silene... Kdy mas termin?
@fonamor tak to jsem v šoku :-O to jsi mě zaskočila......Nechápu proč to teda neřekli.....no masakr.Haha no ještě že si to nepamatuji po té narkoze tak aspoň máš i pozitivní zážitek 😀.Bude to první ultrazvuk to ještě ani srdíčko asi nebude ale fotky budu brát všechny které ochotni udělat 🙂.Termín uprostřed července
@fonamor že vám do toho vstupuju. Jak jste oplodnovali? Normalne nebo ta pomoci metod ICSI? My mame defekt v 91%,hlaviček, proto nám navrhli ICSI jinak je spermio dobry a defekt hlaviček by byl problem pouze u přirozeného oplodňování, jinak na kvalitu embrya a tak, to nemá vbec vliv.

@lenusaak Ale 8tt jsem se citila skvěle a taky jsem machrovala. Srdicko uz byl a bilo, takže spadl obri šutr ze srdce, ze jo. JO! Povedlo se a všechno to hrozny kolem stalo za to 😉 Uzivej si to a nestresuj se. Ale leti to jako blazen. Leti to ze ani nestíhám postrehnout novej a novej tyden 😉