icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

lenusaak
5. pro 2016

@ana1bela jaktože nevyšel? Jsi teprve tyden po KET? Nebo si dostala menstruaci??

lenusaak
5. pro 2016

@leila01 tak at se hezky zavrtává😊

leila01
6. pro 2016

@lenusaak dekujiii 🙂:stuck_out_tongue_closed_:heart_eyes:

zabbkakvak
6. pro 2016

Zdravím holky.Tak dnes už jsem byla u své doktorky a dostala jsem těhu průkazku 😉. Prcek roste před 6 dny v Heliosu měl 1,24cm a dnes naměřeno 1,62cm a jsme 8+0 😘

ana1bela
6. pro 2016

@lenusaak jsem 9 den po ket včera malé špinění a od neděle testuji a nic..můj 6 transfér, člověk už to nějak tak pozná že je něco špatně..

zabbkakvak
6. pro 2016

@ana1bela špinění nemusí nic znamenat ja taky trochu zašpinila a myslela si že to nevyšlo a ejhle je tam prcek.Pokud to nemáš potvrzeno tak nezoufej a nevzdávej se.Test tak brzo nemusí ještě nic ukázat.U káždeho je to jinak

lenusaak
6. pro 2016

@ana1bela ja u kazdyho ,, uspešnyho" ( v uvozovkach ptz bud jsem potrstila nebo bylo biochem), tak jsem špinila i 8den po KET 😊 u neuspesnyho ani kapka krve 😊 já nych zrčitě jeste neházela flintu fo žita ani náhodou😊 držim pesti

ana1bela
6. pro 2016

díky za podporu.. divné je že mě dost bolí prsa vlastně od píchnutí pregnylu před ketem.. tak budeme testovat dál..🙂

absintka19
7. pro 2016

@ana1bela neboj, drzime palecky, ja jsrm spinila/krvacela do 12tt a rikala jsem si, ze to nevyslo. Nakonec dnes zaciname 19tt.

fonamor
7. pro 2016

@zabbkakvak juuu,no to je krasa,porad je ti dobre?... Budete mit uzasne vanoce,Tadus,drz se a myslim na vas...

zabbkakvak
7. pro 2016

@fonamor Děkuji že na nás myslíš to potěší 😉 jo,jo zatím pořád dobře doufám že to tak zůstane to by bylo super.Vanoce budou super už máme ten nejjj dáreček 🤰

barisej
10. pro 2016

ahojky holky dlouho sem tu nepsala chtela sem se zeptat sem po 3 ivf kde mi zavedly 2 embria a chytla se obe cekam dvojcatka dnes 29tt ale nejde mi do hlavy v brne na veveri na mi rekly ze plod je o 2tt starsi a ze termin porodu co mam 4.3 neni pravdivej ze sem o 2 tt napred zajima me jak se pocita tydny teho..po ivf vajicka mi brali 29.5 zavadely mi je zpet 3.6
jinak začatek stimulace sem mela 11.5 poradite dekuji

absintka19
10. pro 2016

@barisej netrap se s picitanim, vzdy jde o individualni vyvoj miminek i kdyz presne vis zavedeni, vis jak stare embryjka zavadeli, takze vis cca zhruba 'ovulaci'. Take jsem po ivf a take je mimi tyden napred nez by vychazelo 🙂 pokud te trapi jen toto jsi stastna budouci mamina 🙂 vzdy je to o vyvoji miminek 🙂

lenusaak
4. led 2017

Holky tak jak se máte??? Co je u každé nového???

absintka19
4. led 2017

@lenusaak poras tehotna 🙂 takze super, mimi je zdrava holcicka, prospiva ale brisko zatim akorat 🙂 co u tebe? Ja uz nevolnosti nemam takze bajo 🙂

absintka19
4. led 2017

@ana1bela Tak jak?

zabbkakvak
5. led 2017

@lenusaak čauky tak ja byla dnes u doktorky a prcek se tam pěkně mlel aji mě zamávál 🙂.
Jinak jdu zítra na 1 screening tak jsem zvědava snad bude vše ok.Zle mě vůbec nebylo ani není jediny co mi děla problem je čištění zubů vzadu to se mě vždy napne :-O
Jak se máte vy?

lenusaak
5. led 2017

@absintka19 to se krásně čte, to bude heliosátek v tomhle roce😊 já se cítím taky skvěle😊 dnes mi wendisek pujčila angelsounds, tak jsme s chlapem poslouchali tlukot té naši aquabelky😄 hned se mi zas ulevilo😊

lenusaak
5. led 2017

@zabbkakvak jé tak na zítra držím ✊ ať vše dopadne na 1* a užijte si to 😊 pohlaví si necháte řict?

absintka19
5. led 2017

@lenusaak to je supr, nase Adelka kope jak cert, jasne ze v noci nejvic kdyz odpocivam konecne 🙂 angelsound tedy nemam ale musi to byt super.

zabbkakvak
5. led 2017

@lenusaak Děkuji ua držení ✊😚 Když uz bude vidět pohlaví tak určitě si nechame říct 👶

soulen
6. led 2017

Ahoja vsem, tak u nas je to kluk jak buk 🙂 dnes na nt screeningu vse ok. Tak se drzte!!

ana1bela
6. led 2017

ahoj holky, pěkně se čtou vaše příspěvky, všem to moc přeji... já po neuspěšném ketu jdu v lednu do heliosu na vstupní vyšetření a pak hurá na 3 ivf.. snad už se taky dočkáme vytouženého miminka..Jinak přeji všem ..Vše nejlepší v novém roce a at miminka krásně kopou..🙂

absintka19
6. led 2017

@ana1bela budeme držet palce ! Věřím že i vám pan Texl pomůže, ať už pan primář nebo syn 🙂 takový malý rodinný podnik 🙂

zabbkakvak
6. led 2017

@ana1bela Taky přeji krásný rok a ať se vám zadaří s pomoci Texlů 😉

fonamor
6. led 2017

@lenusaak ahoj holky,zdravim vas,doufam,ze se drzite a miminkum je dobre v brisku... U nas zatim novinky zadne,17.1. Jdeme na konzultaci do Pronatalu a v unoru uz bych chtela zacit stimulovat. Manzel nakonec pristoupil na dohodu,ze pzlja spermii bude jeho a pulka od darce. Takze budu poctive hlasit. Muck

zabbkakvak
6. led 2017

@fonamor Budu na tebe myslet.Teď uz to určitě vyjde 😘

zabbkakvak
6. led 2017

Ahoj holky tak screenig dopadl na jedničku to mi spadl kamen ze srdce 😀 A na 80% holčička👸 💕

absintka19
6. led 2017

@zabbkakvak vitej v klubu holcicek 🙂 gratuluju, jen tak dale !

zabbkakvak
6. led 2017

@absintka19 děkuji 😉 to bude v tomto roku holek 😃

Strana