Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@zabbkakvak krásné jméno, trošku zvláštní, protože jsem si zrovna uvědomila, že žádnou Alexandru ve svém okolí neznám, zní tak vznešeně..🙂... jj, já se vždycky rozesměju jak blázen, když si na tebe vzpomenu po OPU a ty tvoje výjevy🙂
@zabbkakvak tak si pockej na posledni dva mesice 🙂 to se mi vse obratilo. Brisko poprve kolem 25tt a ted uz pohyby neskutecne silne, mame malou divosku Heliosackou 🙂
@fonamor Tak uz budeš znát aspoň jednu Alexandru 🙂.Ja vzdy chtela Sandru ale to se manželovi nelíbilo tak zvolil Alexandru a jsme oba spokojeni.Ja uz ani presne nevim co jsem tam vykladala za hlody jen vím že jsem tomu nemohla uverit kdyz jsi mi to rikala 😀😀😂
@absintka19 jo je mi jasný že to nebude pohodicka az do konce tak si to ted jeste užívám😉Ale co by jsme pro ty nase Heliosačky nevydrzeli.Koukam ze ty uz to mas opravdu za par a budes ji mit u sebe👧
@zabbkakvak to jo, strasne se tesime. Preji vsem tak jak nam bylo doprano. At je vzdy stastny konec cekani. Sleduji osudy snazilek a posilam plno stesti pro budouci Heliosacky a Heliosaky :*
@zabbkakvak Ahoj .....no ja sem moc nechodim. Obcas nakouknu, ale jak predelali aplikaci v mobilu, tak me to nekde a pres web sem moc nechodim.
Mam se celkem super. Uz mam posledni mesic do finise, tak iuz vrcholi i přípravy. Uz se te male cacorky nemuzu dockat. Jak se dari tobe a prckovi? Je ti dobre?
@ilonaat jo jo uz to máš za par a holčina bude s vama.My se mame fajn kulatim se a je my dobře a ta nase holka se tam uz vrtí 😁
@fonamor juuu tak to máš parádní ze máte i tolik mrazačku same dobre zprávy.Ta nejlepsi bude az hodis foto s // verim ze to bude brzo a mrazacci si budou muset počkat☺😙
Já taky sem rada ze jsme ted byli týden na horách tam jsme se pro vše rozhodli jít dřív jinak mela byt konzultace úplně v prvním ani někdy v srpnu
Holky jsem 14dni po Hysteroskopii a porad mi nedorazila mensez myslite ze je to normalni?nekde jsem vycetla ze se zpozdi ale vetsinou pry dojde normalne a na netu jsem nasla ze by mela dojit do 3-4tydnu to se mysli od zakroku nebo od posledni menzes?jsem stoho trosku zmatena 😕
Ahoj holky, tak u nás se happy end nekoná. Dnes 6 den po ET jsem dostala klasické regulérní měsíčky☹(... Jdu se vybrečet a pak si zavolám do CAru co dál... 😢
😢 Ach jo to mě moc mrzí tak jsem věřila že teď vám to vyjde.😢 Pobreč si a pak hlavu vzhůru a do boje.Podle mé zkušenosti doporučuji hned udělat KET.Taky nám druhé IVF nevyšlo rozhodli jsme se hned jít na KET a vyšlo to věřím že budeš stejný případ jako ja.Drž se 😘
@zabbkakvak dekuju,,jj,dneska to obrecim,snad i zapiju a jede se dal.. Volala jsem do caru a rekla co se stalo s tim,ze jsem rekla,ze chci jit co nejdrive do ket. Tak mam prijit 20.3. Na utz... Jaky je pak postup,prosim te? Mame 5 denni blastocysty dve a jednu sestidenni. Dekuju 😘
@fonamor já bylya 8DC na konzultaci +ultrazvuk sliznice byla 6mm pak jsem byla 12DC na ultrazvuku a ještě ten den jsem píchla pregnyl od 14DC jsem zaváděla utrogestan a 18DC jsem byla na KET no a 25DC jsem našla prvního dušíka a 29DC potvrzeno s krve HCG 1139 👧😉
@zabbkakvak dekuji za objasneni. Doufam,ze se muj prvni ket zadari jako tobe. Jsem uz 4 mesice na kys listove,tak se budu modlit,at je sliznice ok. 🙏
@fonamor Vůbec nemáš za co .Jo určitě to teď dopadne uvidíš 😉❤🤰
@barisej gratulka jsou krásňoučky 😗 .Preji hlavně zdravicko všem.🐸
@zabbkakvak ahoj mamco,prosim te,jdu se te zeptat. Tobe pred ketem pichali pregnyl,vid,jsi psala? Docela me mate to,ze u jinych holek se pregnyl ani nic takoveho pred ketem nepichalo. Jak je to mozne? Kuji
@fonamor cauky jo jo 12DC jsem ho pichala.Ale proc ho nekomu davaji nebo ne to netuším.Kdy jdes na KET?
@fonamor mne ho jednou pichali, jednou ne...vzdy podle folikulu ( jednou byl dost velky a Texlik rikal, ze uz ho ani pichat nebudem) a jednou mi dokonce ovulka sama probehla, tak nabirali krev aby vedeli v jakem fazi cyklu jsem aby spravne nacasovali KET, mela jsem 4KETY , dvakrat se pichalo, dvakrat se nepichalo 😊
@zabbkakvak
@lenusaak
Ahoj holky,Leni diky za vysvetleni. Jsi zlata. Me to prave neslo vubec do hlavy🙂
Nevim,kdy jdu na KET,v pondeli jdu na UTZ a uvidi se podle toho. Ale pocitam,ze kdyby vse bylo ok,tak 27.3. KET...
A co vy,mamky,drzite se mi a vse je v poradku? Jo a furt cekam na ty fotky🙂))
Holky je tu nekdo kdo chodi do heliosu a ma po ket neschopenku?ja jsi ji nechala napsat jen me rekly ze do 3dnu mam jit ke sve doktorce ze me kni prevedou to jsem jeste neslysela ma to taky nekdo tak?

@fonamor bud pul na pul nebo víc od dárce