icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

wendissek
3. bře 2017

Tak to je paráda a vše zůstalo od manžela a od dárce nic ?

fonamor
3. bře 2017

@wendissek od manžela ET áčková blastocysta, další 2 blastocysty od dárce jsou zamrazený, a tři zůstávájí do zítra v kultivaci. I tak jsem za to ráda, nikdy jsme tak daleko nedošli..

wendissek
3. bře 2017

@fonamor To je paráda a ty tři jsou od manželka ?

fonamor
3. bře 2017

@wendissek ne ne, od manžela krásná blastocysta dnes zavedena, byla nejlepší kvality. Zbylé 2 blastocysty jsou od dárce, a 3 embrya jsou ještě do zítřka ve hře..

wendissek
3. bře 2017

Já vim ale ty zbylé tři jsou od koho ? No su zvědavá dnes jsme se rozhodli ze jsem do toho dřív ze už veškeré vyšetření chceme v dubnu a květen červen jit

fonamor
3. bře 2017

@wendissek no měli jsme oplozených 6 vajíček, půl na půl s dárcem. Takže ty zbylé tři embrya jsou 2 od manžela a jeden od dárce🙂

wendissek
3. bře 2017

Tak to je paráda a věřím ze v pondělí napises ze se zamrazovali všechny 🙂

lenusaak
3. bře 2017

@fonamor tak to je krasnee, preju at se hezku preolka u tebe na dalsich 9mesicu zabydliii🍀

fonamor
3. bře 2017

@wendissek i kdyby jedno, tak super🙂... přitom se fakt divím, že kvalita vajíček byla dobrá, já si začala píchat Gonal nejdříve až po menstruaci.. z toho jsem měla taky paniku.. Jsem moc ráda, že jste se rozhodli pro dřívější termín, co má přijít, to přijde a tobě se to všechno určitě spraví, věřím tomu❤👍

fonamor
3. bře 2017

@lenusaak no kéž by, vůbec netuším, kdy nastává fáze uhnizďování, to je asi nejdůležitější teď.. A děkuji, já už maňáčkovi domlouvám 🙂

zabbkakvak
3. bře 2017

@fonamor teeeda to je krásná zpráva .Krásně se to čte 😉 Taky mě občas píchlo po ET dokonce jsem i zašpinila 5nebo6 den tak jsem myslela že zas nic ale špinění přestalo a 8 den dušík na testu no byla jsem mile překvapená.Tak další krok máš za sebou teď aby se bojovník pořádně zavrtal.Věřím že ted to vyjde moc ti to přeju :-*🤰

wendissek
3. bře 2017

@fonamor tak ono druhé ivf bylo v srpnu tak predce jen už to bude 7 měsíců a když značném v květnu nebo červnu tak to bude OK na duben SME nas objednala na všechny vyšetření 🙂

lenusaak
3. bře 2017

@fonamor uhnizdovani u blastocystu zacina do 48hodin od transferu 😊 Jinak me take pichalo po transferech všech i spineni jsem mela potrikrat.... tak tfuj tfuj

wendissek
3. bře 2017

@lenusaak Leni jak já už se tesim jak znova zacnem už at je duben a jdeme na konzultaci a všechny testy

fonamor
3. bře 2017

@lenusaak hlavní, je že to mělo štastný konec a za chvíli rodíš🙂... Takže do 48 hodin a on se tam jako zavrtá hned, nebo zase několik dní? Já to vůbec načtený nemám , zatím jsem se vždy vzdělávala jen do stadia kultivace🙂..

fonamor
3. bře 2017

@wendissek to je super, za chvíli vám začne kolečko doktoři a vezme to strašně rychlý spád. Hele, budu chtít vědět o každém prdu, jasný? Moc se těším, že si to prožijeme znovu a znovu spolu🙂..

fonamor
3. bře 2017

@zabbkakvak děkuji🙂... já budu informovat, ať tak nebo tak a furt se těšit na tu fotku🙂..No mě píchá dost, to jsou výstřely jak blázen.. Testovat se pokusím až příští sobotu nejdříve, pokud to vydržím🙂... Jak vůbec prožíváš těhu? Nevolnosti pořád nepřišly? Posledně jsi psala, že ne, tak doufám, že jsi fakt v pohodě a užíváš si to😘

lenusaak
3. bře 2017

@fonamor do 48to zacne ( muze uz dnes nebo zitra...) a par dni to trva nez se ta nidace dokonči. Jak se dokonci, zacne se tvořit hcg 🙂
Takze je to tvuj prvni transfer po tech vsech IVf??

lenusaak
3. bře 2017

@wendissek Venduli to uz utece a za chvili se spusti cely ten kolotoc a veřim, ze tentokrat do tretice všeho nejlepsi!!! A v dubnu budete delat novy hormonalni profil, spermio, fregmenatci???

fonamor
3. bře 2017

@lenusaak aha, díky za objasnění. Ne ne je to druhý transfer, prvně mi zaváděli 2 3denní embrya a já do čtyř dnů dostala MS, takže jako nováček jsem to ani nevěděla. Pakk přišel druhý pokus, ale tam se ze všech 9ti oplodněných ebryí nepřežilo do pátého dne ani jedno, rozpadly se. No a ted toto..

zabbkakvak
3. bře 2017

@fonamor jo určitě informuj .A testování zbytečně neurychli ať se nenervuješ.Teď si udělej lehárko a pohodičku 😀.JJJJJ u mě žádná změna těhu je pro mě prostě normální stav žádné nevolnosti atd.... Kromě rostoucího bříška žádná změna 🤰 ale letí to jak blázen podle termínu rodím už za 4 měsíce a 10 dní 👶

wendissek
3. bře 2017

@fonamor to vis ze budu ti psát jak vše probíhá ale v te době ty už bude běhat s pupkem 🙂

wendissek
3. bře 2017

@lenusaak chci hormonální profil, spermií i imunologii a amh predce jen je to rok Leni co to bylo dělány a ještě v dubnu musime najít dárce chceme i stejnou krevní skupinu

fonamor
3. bře 2017

@zabbkakvak to je paráda, krásný těhu máš, co by za to jiné holky daly🙂 A vůbec, už máte vybrané jméno? na výbavičku se neptám, odpověď asi vím- na to je čas🙂)... letí to strašně rychle, přijde mi, že v Heliosu jsme byly včera...

fonamor
3. bře 2017

@wendissek Hledat dárce? Vy si nechcete vybrat z dárců všeobecně, co jsou v registru?

wendissek
3. bře 2017

@fonamor to ano ale texl nam říkal ze budeme se zaměřovat i na krevní skupinu aby byla stejná jak manželova moc se v tom ještě nevýznam jak jim to tam funguje řád ys tím nemám zkušenosti

fonamor
3. bře 2017

@wendissek my jsme měli v papírech, že vždy je prvořadá krevní skupina a Rh faktor, to určuje lékař a pak jsme měli na takovým formuláři ještě 4 znaky, co požadujeme od dárce, takže si tam můžeš vybrat etnickou skupinu, jeho výšku, váhu, jakou má mít postavu, jaké má mít dárce barvu očí a vlasů... a zbytek vybíral Dr, právě podle krevní skupiny a toho Rh.

wendissek
3. bře 2017

@fonamor Nam právě telx řekl ze se bude manželovi ještě zjišťovat krevní skupina aby se pak shodovala s dárcem a nějaký papíry atd

zabbkakvak
3. bře 2017

@fonamor jo taky jsem rada ze tehu probíhá tak dobře doufam ze i porod bude stejně dobry 🙂.Jjj jméno bude to naše zlata Alexandra(Lexy) 👧 par obláčku uz mam ale opravdu zatim málo.To jo na odběr nikdy nezapomenu 😀

fonamor
3. bře 2017

@wendissek to je jasný.. to musí.. a vy taky chcete oplodnovat nějak půl na půl, nebo jen část?

Strana