icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

wendissek
3. bře 2017

@fonamor bud pul na pul nebo víc od dárce

fonamor
3. bře 2017

@zabbkakvak krásné jméno, trošku zvláštní, protože jsem si zrovna uvědomila, že žádnou Alexandru ve svém okolí neznám, zní tak vznešeně..🙂... jj, já se vždycky rozesměju jak blázen, když si na tebe vzpomenu po OPU a ty tvoje výjevy🙂

absintka19
3. bře 2017

@zabbkakvak tak si pockej na posledni dva mesice 🙂 to se mi vse obratilo. Brisko poprve kolem 25tt a ted uz pohyby neskutecne silne, mame malou divosku Heliosackou 🙂

zabbkakvak
3. bře 2017

@fonamor Tak uz budeš znát aspoň jednu Alexandru 🙂.Ja vzdy chtela Sandru ale to se manželovi nelíbilo tak zvolil Alexandru a jsme oba spokojeni.Ja uz ani presne nevim co jsem tam vykladala za hlody jen vím že jsem tomu nemohla uverit kdyz jsi mi to rikala 😀😀😂

zabbkakvak
3. bře 2017

@absintka19 jo je mi jasný že to nebude pohodicka az do konce tak si to ted jeste užívám😉Ale co by jsme pro ty nase Heliosačky nevydrzeli.Koukam ze ty uz to mas opravdu za par a budes ji mit u sebe👧

absintka19
4. bře 2017

@zabbkakvak to jo, strasne se tesime. Preji vsem tak jak nam bylo doprano. At je vzdy stastny konec cekani. Sleduji osudy snazilek a posilam plno stesti pro budouci Heliosacky a Heliosaky :*

ilonaat
4. bře 2017

@zabbkakvak Ahoj .....no ja sem moc nechodim. Obcas nakouknu, ale jak predelali aplikaci v mobilu, tak me to nekde a pres web sem moc nechodim.
Mam se celkem super. Uz mam posledni mesic do finise, tak iuz vrcholi i přípravy. Uz se te male cacorky nemuzu dockat. Jak se dari tobe a prckovi? Je ti dobre?

wendissek
6. bře 2017

@fonamor ahojky tak jak to s tebou vypadá my jsme objednání na konzultaci na 5.4 tak už se tesim

fonamor
6. bře 2017

@wendissek ahojky,waw,tak to uz bude pak frcet🙂.. Nam z tech tri zbylych embryi zamrazili jeste jedno ( partnera),dve se vyradily. Tzn,ze mame dohromady jeste 3 mrazaky. Dva s donerem a jeden partnera.
Jak se tesis na nove kolecko?

zabbkakvak
6. bře 2017

@ilonaat jo jo uz to máš za par a holčina bude s vama.My se mame fajn kulatim se a je my dobře a ta nase holka se tam uz vrtí 😁

zabbkakvak
6. bře 2017

@fonamor juuu tak to máš parádní ze máte i tolik mrazačku same dobre zprávy.Ta nejlepsi bude az hodis foto s // verim ze to bude brzo a mrazacci si budou muset počkat☺😙

wendissek
6. bře 2017

@fonamor Muzu ti říct ze už ani jo jsem objednána na asi 6 den cyklu tak snad už vezmou ani krev a spermii na vše aby jsme po dubnové červené mohli jít do toho

fonamor
6. bře 2017

@wendissek super,tesim se,az zacnete..muck😘

wendissek
6. bře 2017

Já taky sem rada ze jsme ted byli týden na horách tam jsme se pro vše rozhodli jít dřív jinak mela byt konzultace úplně v prvním ani někdy v srpnu

anela85
7. bře 2017

Holky jsem 14dni po Hysteroskopii a porad mi nedorazila mensez myslite ze je to normalni?nekde jsem vycetla ze se zpozdi ale vetsinou pry dojde normalne a na netu jsem nasla ze by mela dojit do 3-4tydnu to se mysli od zakroku nebo od posledni menzes?jsem stoho trosku zmatena 😕

fonamor
9. bře 2017

Ahoj holky, tak u nás se happy end nekoná. Dnes 6 den po ET jsem dostala klasické regulérní měsíčky☹(... Jdu se vybrečet a pak si zavolám do CAru co dál... 😢

zabbkakvak
9. bře 2017

😢 Ach jo to mě moc mrzí tak jsem věřila že teď vám to vyjde.😢 Pobreč si a pak hlavu vzhůru a do boje.Podle mé zkušenosti doporučuji hned udělat KET.Taky nám druhé IVF nevyšlo rozhodli jsme se hned jít na KET a vyšlo to věřím že budeš stejný případ jako ja.Drž se 😘

fonamor
9. bře 2017

@zabbkakvak dekuju,,jj,dneska to obrecim,snad i zapiju a jede se dal.. Volala jsem do caru a rekla co se stalo s tim,ze jsem rekla,ze chci jit co nejdrive do ket. Tak mam prijit 20.3. Na utz... Jaky je pak postup,prosim te? Mame 5 denni blastocysty dve a jednu sestidenni. Dekuju 😘

zabbkakvak
9. bře 2017

@fonamor já bylya 8DC na konzultaci +ultrazvuk sliznice byla 6mm pak jsem byla 12DC na ultrazvuku a ještě ten den jsem píchla pregnyl od 14DC jsem zaváděla utrogestan a 18DC jsem byla na KET no a 25DC jsem našla prvního dušíka a 29DC potvrzeno s krve HCG 1139 👧😉

fonamor
9. bře 2017

@zabbkakvak dekuji za objasneni. Doufam,ze se muj prvni ket zadari jako tobe. Jsem uz 4 mesice na kys listove,tak se budu modlit,at je sliznice ok. 🙏

zabbkakvak
9. bře 2017

@fonamor Vůbec nemáš za co .Jo určitě to teď dopadne uvidíš 😉❤🤰

wendissek
9. bře 2017

@fonamor nee to ne ach jo ☹ moc me to mrzí ☹

barisej
11. bře 2017

ahojky holky jdu se svama podelit.... 17.2.2017 se mi sekci narodily deticky zavadelo se 2 embrya chytla se obe holka charlotte elizabeth 3020g 49cm kluk maximilian marcus 3860g 51cm vydrzela sem do konce 38tt.... v heliosu mame jeste mrazacka pristy rok bysem chtela jit na ket

zabbkakvak
11. bře 2017

@barisej gratulka jsou krásňoučky 😗 .Preji hlavně zdravicko všem.🐸

fonamor
15. bře 2017

@zabbkakvak ahoj mamco,prosim te,jdu se te zeptat. Tobe pred ketem pichali pregnyl,vid,jsi psala? Docela me mate to,ze u jinych holek se pregnyl ani nic takoveho pred ketem nepichalo. Jak je to mozne? Kuji

zabbkakvak
15. bře 2017

@fonamor cauky jo jo 12DC jsem ho pichala.Ale proc ho nekomu davaji nebo ne to netuším.Kdy jdes na KET?

lenusaak
15. bře 2017

@fonamor mne ho jednou pichali, jednou ne...vzdy podle folikulu ( jednou byl dost velky a Texlik rikal, ze uz ho ani pichat nebudem) a jednou mi dokonce ovulka sama probehla, tak nabirali krev aby vedeli v jakem fazi cyklu jsem aby spravne nacasovali KET, mela jsem 4KETY , dvakrat se pichalo, dvakrat se nepichalo 😊

lenusaak
15. bře 2017

@barisej krasni a moc gratulujuu

fonamor
15. bře 2017

@zabbkakvak
@lenusaak
Ahoj holky,Leni diky za vysvetleni. Jsi zlata. Me to prave neslo vubec do hlavy🙂
Nevim,kdy jdu na KET,v pondeli jdu na UTZ a uvidi se podle toho. Ale pocitam,ze kdyby vse bylo ok,tak 27.3. KET...
A co vy,mamky,drzite se mi a vse je v poradku? Jo a furt cekam na ty fotky🙂))

anela85
15. bře 2017

Holky je tu nekdo kdo chodi do heliosu a ma po ket neschopenku?ja jsi ji nechala napsat jen me rekly ze do 3dnu mam jit ke sve doktorce ze me kni prevedou to jsem jeste neslysela ma to taky nekdo tak?

Strana