Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@anela85 ja u nich PNKu mela asi 4mesice, predtim jsem ji mela u moji mudr, ale v heliosu jsem podstupovala operaci tak si me prevzali a nechali si me bez problemu pres celou druhou stimulaci a dva KETy, po poslednim ketu me nikam nehnali a nechali si me dokonce az kdyz se tehu potvrdilo a az po ultrazvuku, kdy se tehu potvrdilo jako prosperujici me celkove i s neschopenkou predali do pece moji mudr, spis mi prislo, ze to tam nikdo neresil tu neschopenku a musela jsem se spis hlasit o to aby me predali uz moji gyndarce
@fonamor dnes jsem byla u moji doktorky vse je ok tak jsme radi.Udělala fotečeku ale kvalita nic moc ale i tak přikládám.27.3 jdu do Helisu na 3D od tam bude lepší foto tak taky pok přidám.Davej o sobe vědět 😉
@zabbkakvak kocicka 😊 Taky mam od mudr 3D a nic moc, ta naše tam ma nacpany furt ruce a kdyz ne ruce, tak klicky pupecni snury
@lenusaak jj děkujem 👧 Těším se do Heliosu na to 3D.Jak se máte vy?Pěkně rostete a moc ti to sluší 😉.Už víš do které porodnice půjdeš.Pak mě musíš dat info 🙂.Potřebovala bych poradit vůbec nejsem spokojena s mojí doktorkou kam jsem přešla před IVF pokud jen kontrolova tak ok ale teď když se na něco zeptám .... tak jak kdybych ji tím obtěžovala (ještě že chodím i do Heliosu na ty velké vyštření ....tam se i těším jsou tam moc příjemný)no přemýšlím že bych přestoupila jinam ale nevim jestli je lepší počkat až po porodu nebo přejít ještě teď před porodem.Co ty myslíš?
@zabbkakvak jeee,dekuji,nahodou je to dobra fotka🙂).. Ale stejne se nejvice tesim na real🙂)
@fonamor Díkec.Jjj jáááá taky už aby tu byla s náma 🙂 :-*
Ahoj holky. V pondelok nas caka ket nasho jedineho mrazacku, tak sa chcem spytat, treba si nieco so sebou doniest(papuce,kosilku..?). Striedavo ma chytaju pocity radosti a paniky ze to nevyjde. Inak to s tym Pregnylom pred KET by ma tiez zaujimalo. Mne v piatok Texl vravel ze pichneme Pregnyl, ze mam prist v pondeli este na kontrolu a v pondeli tam bola Filkova a ta to nejak cele zmenila, Pregnyl ani nezmienila, dala mi estrofem a ket posunula. Nejak tej zenskej nedoverujem :(
@zabbkakvak
@lenusaak
ahoj holky, tak poslušně hlásím, že dnes 12 DC UTZ, ok, zítra druhý UTZ a pokud bude vše cajk, tak zítra pregnyl a za týden KET..
Už aby to bylo🙂... jak se mi držíte maminy?🤰
@zabbkakvak je ted az čtu zprávu od Tebe, nějak jsem ji musela přehlídnout v upozorněních. Kdypak jdes na to 3D?? Mne ho ted v pátek dělala moje mudr, ale ta naše prďolka se zase schovávala- ruce pred obličejem a pak tam dokonce procpala i nohu 😃
Chystám se jit rodit do Bohunic, pracuji ve fakultce a tak jako zamestnanec budu mit nějaké výhody ( nadstandard jak v porodnim boxu tak i pokoj) navic dle recenzi si to i docela chválí a jeste tam dela porodni asistentku moje kamarádka. V dubnu s ni pujdu na prohlídku sálů a všechno co me bude zajímat spolu probereme ( resim spis organizacni veci a co s sebou do porodnice, co naopak porodnice poskutne a brat s s ebou nemusim atd) jine přani nějak nemam ( v podobě porodnich planu atd.,)
Jinak toho gynekologa, to je blbá situace 😞 Je to dost neříjemné
, kor v tom těhu se človek opravdu zajímá a tak čeka že druha strana bude sdílná. Na treti screening jdes take do Heliosu?? Já bych to už asi doklepala u ni do toho porodu, pak bych absolvovala kontrolu po šestinedeli a zaroven se rozloučila. Záleži jak moc na tebe to negativne pusobi 😞
@bambulka247 pisu uz pozde, ale přeci... drzim palce ke Ketiku, verim ze se uz u tebe prdolka hezky zavrtává. Jinak Filkova umi byt pekna mura, ale jako lékařka na me pusobi profesionálně nebo jakoze o jejich kvalitach nijak nepochybuji, jen ten pristup by mohl byt obcas vlidnejsi 😃 Asi pregnyl opravdu potreba nebyl to bych ji verila, ono v patek to na nej vypadat mohlo, ale v pondeli uz opravdu mohl byt zbytecny. Esteofem jsem brala take a na jednu stranu jsem za nej byla rada, vic to cele podpori s tou sliznici. Drzim palce moc moc
@lenusaak
@wendissek
takže holky moje: nafasovala jsem pregnyl, zítra píchám, KET příští středu. Výběr embrya jsem nechala na embryoložce, takže bude pro nás překvapení, které vybere. Od manžela máme jedno a od dárce dva mrazáčky.
Ale nechala jsem se ukecat ještě do EmbryoGlue, nemáte s tím zkušenosti? Stojí to navíc 2500, ale prý je to dobré, že se to embryo hned přilepí ke sliznici a nelítá si v děloze🙂
No a hlavně bych nevěděla od koho to je takže bych nad tím asi tak nedumala
@fonamor čauky tak to jsou dobré zprávy 🙂 Držím pěsti a Ket určitě vyjde uvidíš.🤰U nás vše ok těším se na pondělí do Helisu na 3D .Tak se drž a zase poctivě informuj 😀
@lenusaak Čauky tak mala s vámi moc nespolupracovala.Máš náhradní termín na 3D?
Taky se přikláním spíše k Bohunicím ale teda ten pokoj nadstandard je opravdu pálka 😨(Budeš mě tam muset protlačit a seznámit ať mám slevičku 😀)
Jaký je tam rozdíl v tech porodních boxech u normálního a nadstandardu?
Až zjistíš ty organizační věci(co do porodnice a co je zbytečné si brát...) Tak můžeš písnout budu vděčná za každou radu :-*
Na 3D jdu v pondělí do Heliosu ,už se těším.Manžel zrovna nemůže tak vezmu s sebou mamku(babičku) ta byla šťastna když jsem jí řekla že může jít semnou 😀 3 screening bych chtěla zas do Heliosu.Nějak to u té mé doktorky ještě vydržím ale jen proto že chodím i do Heliosu tam sou zlatí( úplně jiný přístup ) a po porodu až bude vše ok půjdu jinam to bude úleva🙏
Čau holky, já se sem k vám s dovolením přidám 🙂 Za měsíc jdeme do 2. IVF v Heliosu. Už aby to bylo!!!
@hanyas @wendissek Jsem ráda, že v tom nejsem sama 😊 Budete mít nějaké změny oproti minulému pokusu. Vendy, u tebe vím, dárce napůl, ale jinak? Protokol, metody a tak...Nám doporučili úplně ten samý postup, stejný protokol včetně stejných počátečních dávek hormonů, i když napoprvé jsem na stimulaci zareagovala málo. Tak myslíte, že to může zafungovat napodruhé??

@anela85 jo jo já mám neschopenku od začátku a mám ji hned od mojí doktorky.