icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

zabbkakvak
15. bře 2017

@anela85 jo jo já mám neschopenku od začátku a mám ji hned od mojí doktorky.

lenusaak
15. bře 2017

@anela85 ja u nich PNKu mela asi 4mesice, predtim jsem ji mela u moji mudr, ale v heliosu jsem podstupovala operaci tak si me prevzali a nechali si me bez problemu pres celou druhou stimulaci a dva KETy, po poslednim ketu me nikam nehnali a nechali si me dokonce az kdyz se tehu potvrdilo a az po ultrazvuku, kdy se tehu potvrdilo jako prosperujici me celkove i s neschopenkou predali do pece moji mudr, spis mi prislo, ze to tam nikdo neresil tu neschopenku a musela jsem se spis hlasit o to aby me predali uz moji gyndarce

zabbkakvak
15. bře 2017

@fonamor dnes jsem byla u moji doktorky vse je ok tak jsme radi.Udělala fotečeku ale kvalita nic moc ale i tak přikládám.27.3 jdu do Helisu na 3D od tam bude lepší foto tak taky pok přidám.Davej o sobe vědět 😉

anela85
15. bře 2017

@lenusaak ja predtim u nich mela neschopenku normalne pak pry po ket to davaji na tech 12dnu do testu a ted ze mi ju vystavi ale do 3dnu mam jit ke sve nejak me to nevysvetlily pry to tak maji nevim o co jim jde prehazuji si me jak brambory.

lenusaak
15. bře 2017

@anela85 no to teda, mohli by pockat alespon do te krve. Ale tak si to nech dat ke sve mudr a budes mit pokoj 😊Drzim palce k uspesnemu ketu

lenusaak
15. bře 2017

@zabbkakvak kocicka 😊 Taky mam od mudr 3D a nic moc, ta naše tam ma nacpany furt ruce a kdyz ne ruce, tak klicky pupecni snury

zabbkakvak
15. bře 2017

@lenusaak jj děkujem 👧 Těším se do Heliosu na to 3D.Jak se máte vy?Pěkně rostete a moc ti to sluší 😉.Už víš do které porodnice půjdeš.Pak mě musíš dat info 🙂.Potřebovala bych poradit vůbec nejsem spokojena s mojí doktorkou kam jsem přešla před IVF pokud jen kontrolova tak ok ale teď když se na něco zeptám .... tak jak kdybych ji tím obtěžovala (ještě že chodím i do Heliosu na ty velké vyštření ....tam se i těším jsou tam moc příjemný)no přemýšlím že bych přestoupila jinam ale nevim jestli je lepší počkat až po porodu nebo přejít ještě teď před porodem.Co ty myslíš?

anela85
15. bře 2017

@lenusaak jj pujdu ke sve budu to mit I bliz🙂 a dekuji snad se zadari uz by opravdu mohlo.

fonamor
15. bře 2017

@zabbkakvak jeee,dekuji,nahodou je to dobra fotka🙂).. Ale stejne se nejvice tesim na real🙂)

zabbkakvak
15. bře 2017

@fonamor Díkec.Jjj jáááá taky už aby tu byla s náma 🙂 :-*

bambulka247
15. bře 2017

Ahoj holky. V pondelok nas caka ket nasho jedineho mrazacku, tak sa chcem spytat, treba si nieco so sebou doniest(papuce,kosilku..?). Striedavo ma chytaju pocity radosti a paniky ze to nevyjde. Inak to s tym Pregnylom pred KET by ma tiez zaujimalo. Mne v piatok Texl vravel ze pichneme Pregnyl, ze mam prist v pondeli este na kontrolu a v pondeli tam bola Filkova a ta to nejak cele zmenila, Pregnyl ani nezmienila, dala mi estrofem a ket posunula. Nejak tej zenskej nedoverujem :(

fonamor
20. bře 2017

@zabbkakvak
@lenusaak
ahoj holky, tak poslušně hlásím, že dnes 12 DC UTZ, ok, zítra druhý UTZ a pokud bude vše cajk, tak zítra pregnyl a za týden KET..
Už aby to bylo🙂... jak se mi držíte maminy?🤰

lenusaak
21. bře 2017

@fonamor je to je super, takže za chvíli zase KETik, budu drzet palce uz to musi byt ten šampion!!!!

fonamor
21. bře 2017

@lenusaak písnu, jak jsem dneska dopadla🙂... to zase budou nervy, holky, já vám tak závidím, že už jste relativně v klidu a máte úplně jiné starosti🙂

lenusaak
21. bře 2017

@zabbkakvak je ted az čtu zprávu od Tebe, nějak jsem ji musela přehlídnout v upozorněních. Kdypak jdes na to 3D?? Mne ho ted v pátek dělala moje mudr, ale ta naše prďolka se zase schovávala- ruce pred obličejem a pak tam dokonce procpala i nohu 😃

Chystám se jit rodit do Bohunic, pracuji ve fakultce a tak jako zamestnanec budu mit nějaké výhody ( nadstandard jak v porodnim boxu tak i pokoj) navic dle recenzi si to i docela chválí a jeste tam dela porodni asistentku moje kamarádka. V dubnu s ni pujdu na prohlídku sálů a všechno co me bude zajímat spolu probereme ( resim spis organizacni veci a co s sebou do porodnice, co naopak porodnice poskutne a brat s s ebou nemusim atd) jine přani nějak nemam ( v podobě porodnich planu atd.,)

Jinak toho gynekologa, to je blbá situace 😞 Je to dost neříjemné
, kor v tom těhu se človek opravdu zajímá a tak čeka že druha strana bude sdílná. Na treti screening jdes take do Heliosu?? Já bych to už asi doklepala u ni do toho porodu, pak bych absolvovala kontrolu po šestinedeli a zaroven se rozloučila. Záleži jak moc na tebe to negativne pusobi 😞

lenusaak
21. bře 2017

@bambulka247 pisu uz pozde, ale přeci... drzim palce ke Ketiku, verim ze se uz u tebe prdolka hezky zavrtává. Jinak Filkova umi byt pekna mura, ale jako lékařka na me pusobi profesionálně nebo jakoze o jejich kvalitach nijak nepochybuji, jen ten pristup by mohl byt obcas vlidnejsi 😃 Asi pregnyl opravdu potreba nebyl to bych ji verila, ono v patek to na nej vypadat mohlo, ale v pondeli uz opravdu mohl byt zbytecny. Esteofem jsem brala take a na jednu stranu jsem za nej byla rada, vic to cele podpori s tou sliznici. Drzim palce moc moc

lenusaak
21. bře 2017

@fonamor moc bych ti přala tyhle starosti a verim ze se jich brzinko už dočkáš. 🤰 a jak to máte s embryjkama? Kolikpak jich jeste máte?

wendissek
21. bře 2017

@fonamor mooc na tebe myslím me ted přijde ze ten čas neutoka už aby bylo 5.4 a my šli na konzultaci 🙂

fonamor
21. bře 2017

@lenusaak
@wendissek
takže holky moje: nafasovala jsem pregnyl, zítra píchám, KET příští středu. Výběr embrya jsem nechala na embryoložce, takže bude pro nás překvapení, které vybere. Od manžela máme jedno a od dárce dva mrazáčky.
Ale nechala jsem se ukecat ještě do EmbryoGlue, nemáte s tím zkušenosti? Stojí to navíc 2500, ale prý je to dobré, že se to embryo hned přilepí ke sliznici a nelítá si v děloze🙂

fonamor
21. bře 2017

@wendissek to už uteče jako voda, počkej, za chvíli už budete zase v jednom švungu🙂

wendissek
21. bře 2017

@fonamor No už se na ten kolotoč tesim 🙂 a ja to asi takto udělám od začátku ze reknu aby vybrali oni

fonamor
21. bře 2017

@wendissek přesně tak, stejně si za chvíli přijdete pro další sourozence🙂...

wendissek
21. bře 2017

No a hlavně bych nevěděla od koho to je takže bych nad tím asi tak nedumala

zabbkakvak
22. bře 2017

@fonamor čauky tak to jsou dobré zprávy 🙂 Držím pěsti a Ket určitě vyjde uvidíš.🤰U nás vše ok těším se na pondělí do Helisu na 3D .Tak se drž a zase poctivě informuj 😀

zabbkakvak
22. bře 2017

@lenusaak Čauky tak mala s vámi moc nespolupracovala.Máš náhradní termín na 3D?
Taky se přikláním spíše k Bohunicím ale teda ten pokoj nadstandard je opravdu pálka 😨(Budeš mě tam muset protlačit a seznámit ať mám slevičku 😀)
Jaký je tam rozdíl v tech porodních boxech u normálního a nadstandardu?
Až zjistíš ty organizační věci(co do porodnice a co je zbytečné si brát...) Tak můžeš písnout budu vděčná za každou radu :-*
Na 3D jdu v pondělí do Heliosu ,už se těším.Manžel zrovna nemůže tak vezmu s sebou mamku(babičku) ta byla šťastna když jsem jí řekla že může jít semnou 😀 3 screening bych chtěla zas do Heliosu.Nějak to u té mé doktorky ještě vydržím ale jen proto že chodím i do Heliosu tam sou zlatí( úplně jiný přístup ) a po porodu až bude vše ok půjdu jinam to bude úleva🙏

jeanne_g
22. bře 2017

Čau holky, já se sem k vám s dovolením přidám 🙂 Za měsíc jdeme do 2. IVF v Heliosu. Už aby to bylo!!!

hanyas
22. bře 2017

@jeanne_g jsem na tom podobne, tak v tom pojedeme spolu 🙂

wendissek
22. bře 2017

@hanyas tak budeme tři me tam čeká 3 ivf a možná i poslední pak pujdem poslední pokus když tak skusit jinam

jeanne_g
22. bře 2017

@hanyas @wendissek Jsem ráda, že v tom nejsem sama 😊 Budete mít nějaké změny oproti minulému pokusu. Vendy, u tebe vím, dárce napůl, ale jinak? Protokol, metody a tak...Nám doporučili úplně ten samý postup, stejný protokol včetně stejných počátečních dávek hormonů, i když napoprvé jsem na stimulaci zareagovala málo. Tak myslíte, že to může zafungovat napodruhé??

hanyas
22. bře 2017

@jeanne_g
@wendissek ja zatim nevim, co na me budou zkouset 🙂 prestupuju z jineho centra, takze v utery jedeme konzultovat vysledky a uvidime. Hura do toho 🙂

Strana