Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky 🙂 mam nedockavy dotaz 😁 21.2.nam brali krev na genetiku (karyotyp) a jeste nejsou vysledky. Rikali za 4-6tydnu, coz je znacny rozptyl 😀 Na konzultaci nas ale objednali uz na toto utery 28.3.
Myslite, ze je mozne, ze vysledky jeste dorazi nebo se budeme muset preobjednat? nepamatujete si, kdy vysledky dorazily vam?
@hanyas Na konzultaci na genetiku nebo na konzultaci na IVF? Vím, že někdy ty výsledky genetiky bývají až třeba při stimulaci, že vám je řeknou až v průběhu. My jsme to stihli všechno najednou, ale kámoška se dozvěděla genetiku až když stimulovala, myslím u pohovoru s embryoložkou
@hanyas ahojky, u nás to bylo něco přes měsíc, ale to je asi tím, že gennet si podle mě nechává dělat genetiku v Číně. aspoň kdysi tomu tak bylo. Nám při první konzultaci vzali krev na všechna vyšetření a pak jsme šli asi za měsíc a půl a výsledky už byly.. Kdybys aspoň věděla, kdo, která firma ty testy dělá, dalo by se to přes někoho popohnat🙂
@wendissek ahoj zlatíí🙂... bacha na to cvičení, nic se nemá přehánět!! kamarádce taky hráblo ( je teda už po dětech) ale úplně ji vynechaly asi tři měsíce mesíčky... Opravdu to nepřehánějte, tělo pak může na takové věci reagovat špatně.. Pokud chodíte jednou týdně, ok, ale ne víc než 5x a nechat tam duši, jasný??!!🙂.....
Kdy jdete na konzultaci? Doufám, že budeš poctivě informovat🙂
Pozítří jdu na KET, tak jsem ještě relativně v klidu, nervy začnou pár dní po ketu.. Vždy cca 6-7 den přišla mrcha.. Venku je krásně a já doma šuruju byt, byla jsem teď skoro pořád v práci a chlap nic neudělal, tak se tu i vztekám a říkám si, kde se bere tolik prachu v 9 patře🙂
...a ještě jeden (blbý) dotaz 🙂 trochu mě zarazilo, že je v místnosti, kde normálně probíhá konzultace, vyšetřovací křeslo. Kdy se na něj prosím leze? Myslíte, že mi "hrozí"? (Ne, že bych se toho děsila, nebo tak něco, ale pojedu do Heliosu přímo z práce, takže bych se tam nerada vystavovala čerstvě neosprchovaná) 🙂 snad chápete... 🙂
@fonamor Ahojík tak dnes na 3D malá vůbec nespolupracovala.Musela jsem se tam procházet a udělat pár dřepu ale stejně se pořád schovávala za ruce i nohy 😀 ale par fotej se povedlo a video taky nějaké máme 🙂 😉
Přikládám fotečku😘
A jakpak se máš ty připravena na KET?Myslím na tebe 🤰👍
@zabbkakvak jůůůůů, ahojky!! Zrovna jsem na tebe dneska myslela a říkala si, kdy jdeš v týdnu na to UTZ🙂... malá je nádherná, jde ji krásně vidět obličejíček, ma hezkej nosánek🙂)
Raduš, moc držím palečky, už to máš za pár a já se nemůžu dočkat malé heliosačky🙂)..
Jo a jako na té prostřední fotce je asi pěkně naštvaná, že s ní tam lomcuješ🙂)
Na KET připravená jsem.. budu informovat, bojím se jen, že zase mezi 6-7 dnem dostanu mrchu..
@fonamor jjj to jsi hodná že na nás tak myslíš taky na tebe myslíme a držíme pěstí štěstí 😘
Tak nad mrchou vůbec nepřemýšlej a ona nepříjde uvidíš.Ja osobě víc věřím v KET než čerstvé IVF .
Joooo je na te prostřední fotce vidět že už jsme ju otravovali 😀.Nosánek celej taťka 😅
Tak budu čekat na další tvé informace 👍 :-*
Ahoj, včera jsem si jen tak projížděla stránky Heliosu, které jsou hodně podrobné a vše je pěkně vysvětleno. Oproti jiným car dělají více vyšetření a odebírají při stimulaci krev. Chci se vás zeptat, jestli jste spokojené s tímto car oproti jiným, kde jste třeba byli. Děkuji za odpovědi.
Já v heliopsi jdu do 3 ivf pak to zkusime jinde
@itworks Dojíždění na konzultace ani nevadily, vždycky jsme to pak vzali na návštěvu k našim na moravu, ale ty stimulace.. To bylo šílený, na UTZ jsem chodila snad každý druhý den tady do prahy ke svému gyndařovi, na krev do nemocnice u Svaté Alžběty, pak volání na výsledky, volání do Heliosu atd.. pak zase tam.. Prostě nejlepší je to mít všechno v jednom baráku a vzít to při jednom. Do toho pořád někde v okolí shánět hotely atd, ikdyž hotel mají hned vedle, ale my chtěli APP.. a tak.. No, proto jsem už vyléčená... Jinak helios chválím, je teda pravda, že jsem neprošla žádným základním vyšetřením, při druhé konzultaci jsme nafasovali léky a měli jsme je začít brát až se rozhodneme se stimulací.. no a pak to kolečko🙂... Ale nelituji, jsem ráda, že jsem si to zažila, aspoň jsem měla možnost zkusit něco jiného než Prahu...

@jeanne_g berusko nevim mame mít konzultaci 5.4 tak sem zvědavá co se ještě změní jj to pul na pul chceme zkusit 🙂