icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

lenusaak
6. dub 2017

@fonamor takovy pristup se mi libiii !! Taky jsem ho jednou praktikovala - zadny stresy z testovani a ubirani si dnu pohody a klidu a naopak jsem si uzivala pocit ze treba ve mne roste novy zivot. Testovala jsem az v den kdy jsem sla na krev a to bylo 13den po KeTu a byla tam 😊
Verim ze to ted vyjde✊️✊️✊️

hanyas
6. dub 2017

@wendissek mám, ale kvůli špatnému spermiogramu ještě měsíc počkáme. Cpu do manžela nějaký doplňky, tak ať je čas, aby se to nějak (snad pozitivně) ukázalo 🙂 Jinak s MS mám celkem problém (dlouhé špinění, nepravidelný cyklus), takže proto raději Provera i tento měsíc, ať vše klape tak, jak máme naplánované 🙂 (Vždycky jsem brala na MS Utroš 18.-25.DC, ale v Heliosu holt valí Provera. Takže zase trocha chemie navíc...)

hanyas
6. dub 2017

@wendissek a jinak teda injekce už mám doma a děsím se předem 😀

fonamor
6. dub 2017

@zabbkakvak ahojky🙂... Tady se nam schazi heliosacky🙂.. No ja furt cekam mrchu🙂))..... Jj,v pondeli bude rozhodnuto.. At tak nebo tak. Diky za podporu,draha🙂.. Co vy? Uz to mas za paaar,ja se tak tesiim🙂

fonamor
6. dub 2017

@hanyas hi hi,nemysli si,taky chci vsechno hned ted,ale ja uz se tak vytrestala,ze ted jsem prehozena jinak,no...
Tak jak ctu,tak ti taky budou upravovat cyklus jak wendiskovi,no hlavne at to dobre vypocitaji a mate to jak ma byt spravne. Jen dalsi hormony navic,ale co. ... Holky moje,tfuj,tfuj,at uz to dopadne,moc vam to preju🙂

fonamor
6. dub 2017

@lenusaak no jooo,to se to tehuli rika😀😀.... ..jj,jsem se musela nejdrive vytrestat,abych dosla az k tomuto postupu🙂)
Dekuji a ja vam s prckem drzim palecky,uz to mate taky za par🙂) muck

lenusaak
6. dub 2017

@fonamor no to jsem tehule nebyla kdyz jsem si to rikala 😊😊😊😊 taky jsem se musela vytrestat, abych pak zvolila tenhle postup😊 Tak tfuj tfuj

hanyas
6. dub 2017

@fonamor ale pekne poporade 🙂 ted jsi na rade ty! 🙂

wendissek
6. dub 2017

@hanyas prověrka je ale úplně něco jiného než útros no my měli doporučený vytaminy od texla manžel.je ji celej rok. Tak uvidíme jak dopadne 3 ivf

hanyas
6. dub 2017

@wendissek to jo, ale u me slo o to, aby chodila ms. A to melo ucinek stejnej, i kdyz primarne je to neco jinyho 😉 taky prave mame nejaky doplnky, tak aby tomu dal aspon 2-3 mesice 🙂 ted uz to prece vyjit musi 🙂

wendissek
6. dub 2017

@hanyas jo ja mam proveru taky aby chodila MS 🙂 po tech dvou ivf prostě přestala chodit no uvidíme jak to ted bude my mame selzink plus neocarnitin a megaenzym a ještě vit e

hanyas
6. dub 2017

@wendissek to doporuceni je asi univerzalni 🙂 a co se tyka utrose, ten mi ten cyklus taky "srovnal". Takze ac je to jiny, efekt to ma stejnej jako Provera 🙂 a vy jste od zacatku v Heliosu?

wendissek
6. dub 2017

@hanyas jj jsme od začátku v heliosu co tam chlapovi doporucili

fonamor
6. dub 2017

@hanyas utros ti srovnal menstruaci? Vsude se docitam,ze prave peodluzuje a brzdi mrchu.. Amen🙂

wendissek
6. dub 2017

@fonamor Me to taky utros rozcházel provera me ji srovnala pěkně do tři dnu od vysazeni dojde mrcha

zabbkakvak
6. dub 2017

@fonamor tak mrchu neočekávej a ona nepříjde 🙂 těším se na pondělí věřím že ted vám to vyjde.Jjjj ja už začla odpočítavat 100 dní do porodu dnes už mám 98 dní 🤰letí to rychle už aby heliosačka byla venku 👧
Tak se drž a s prckem se opatrujte

zabbkakvak
6. dub 2017

@fonamor mě teda utroš vůbec mrchu nebrzdil ja ji dostala vždy načas i přes utroš :-O

hanyas
6. dub 2017

@fonamor
@wendissek ja Utros brala 18.-25.DC a 28. jsem to vzdy dostala 🙂 takze za me spokojenost 😉

fonamor
6. dub 2017

@hanyas jo,tak v tom pripade chapu,ze ti to upravil,bo jsi si ho vysadila🙂.. Ja to chapala tak,ze jsi ho brala a brala a i tak jsi dostala ms na 28. Den🙂...

zabbkakvak
6. dub 2017

absintka19 Čauky tak jak se máte už to mas za pár co.Ty se máš taky bych tu naši holku chtela mít u sebe.Uz máš jasno kde budes rodit?Ja teprv pujdu obkoukavat.

fonamor
6. dub 2017

@zabbkakvak jeee,ty uz strihas metr🙂).. To je parada!!!.. Ono to zni uplne jinak,kdyz napises,ze 98 dni do porodu nez ze statusu,ze v cervenci cekas mimino🙂)
V pondeli dam vedet,tak nebo tak🙂. Dekuju moc za pivzbuzeni🙂

fonamor
7. dub 2017

Ahoj holky moje heliosacky,tak dnes 9 den po KET a u delozniho cipku zacina ruzova krev. Ja si tu mrchu fakt privolala☹(

zabbkakvak
7. dub 2017

@fonamor jjj tak to je na prd.Ale ještě nezoufej treba je to jen zahnizdovani.Pokud se nerozjede tak neni nic straceno tak klídek a odpočívej.Myslim na tebe 😘

wendissek
7. dub 2017

@fonamor klidem nemusí to noc znamenat věřím ze to bude dobré :-*

lenusaak
7. dub 2017

@fonamor to nemusi nic znamenat, ja spinila od 7-10dne a bylo to dobre. Drzim pesti a myslim na tebe a bojovnicka ✊️😘

fonamor
7. dub 2017

@wendissek
@lenusaak
ahoj holky, děkuji za podporu, moc!!... Omlouvám se, že píšu až teď, ale byla jsem celý den v práci a do toho ještě kontrola z vedení... Změna plánu, holky, testovat budu už v neděli, přece jen to bude 11 den, chci mít jasno. Zítra písnu, jak se držím. jste zlaté❤

fonamor
8. dub 2017

@zabbkakvak
@lenusaak
@wendissek
Holky, tak u nás se mimčo nezdařilo☹...
Tt negativní.. ach jo☹

lenkaatynka
8. dub 2017

ahoj děvčata tak ja jsem v Heliosu mam po odebrani vajíček a muzu za sebe rict super lepsi a levnejsi nez repromeda

wendissek
8. dub 2017

@fonamor to ne ach jo ☹ berusko to me tak mrzí co zkusí před dalším transferem si vyžádat hysteroskopii

fonamor
8. dub 2017

@wendissek držím se, nějak jsem to cítila.. zlati, mě hysteroskopii dělali minulý měsíc..
No nic, jede se dál🙂

Strana