Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@fonamor ach jo, to me moc mrzi 🙁🙁🙁 ja veřim ze uz brzo to stesticko na vas sedne. Mas odhodlany pristup, jdes a nevzdavas se, to je moc super 😘
Jinak mne vzdy koordinatorky rikaly, ze 1.DC se počita az ode dne kdy se fakt krvací, u tebe dnesek ( i kdyz to uz prislo v noci) ale brnkni jim tam a uvidis co ti reknou ✊🏻
@fonamor Jeste par dni si pockam 🙂
@lenusaak holky ja se najednou zase vrátila do posilky chodim běhat už sem na 66 kg mam 4 dole co jsem nabrala tech 10 za ten rok při tech stimulkach pomalu a jiste se bližším k těm 60 co jsme mela a me je strašně fajn hlavně psychicky vim ze pak jak budu mít pokročilejší stimulaci trochu zmirnim ale nechci úplně moc
@fonamor Ach joooo co to tady čtu to mě mrzí 😢 tak jsem věřila že ti to konečně vyjde.
Ale obdivuji tvoji sílu vždy se brzo oklepat a jít dál.I když ono nic jiného nezbývá co.
Mrazáčky máte tak půjdeš hned na další KET?
Drž se myslím na tebe.❤😘
Ahoj holky, oni jsou v tom pronatalu fakt prdlí... Volám tam, že se chci objednat na 11 den na UTZ po nezdařeném KETU... jako dostala nedostanu zprda? Prý si mám volat až 14 den po transferu, tak jsem ji znovu zopakovala, že od soboty noční opravdu hodně krvácím, nestíhám měnit tampóny a test byl negativní, že není na co čekat. Stejně jsem s nimi nehla. Prý si mám polknout ještě utroš a zítra zkusit test aspoň za 100🙂... a volat zase zítra, že mě teda objedná...
No to je něco na moje nervy🙂)-
JJ, půjdeme hned do ketu, když to teda neprošihnem🙂
Prima den, kočky🙂
@fonamor Ahoj, tak zajdi na krev, budeš to mít jasný a nebudou tě už dál s tím otravovat. Jinak moc mě mrzí, že to nevyšlo ☹(( Ale aspoň máte mrazáčky, to je super 🙂 My nemáme, zítra si jdu pro injekce na další stimulaci. @hanyas Ahoj, tak jak to vypadá, kdy začínáš stimulovat? Já asi těsně po Velikonocích
@fonamor znam a neznam. Jak uz jsem psala, prvni stimulka zahrnovala fakt jen par injekci 😁 tohle bude sado maso 😁
@jeanne_g nooo, ja mam jeste cas 🙂 po Velikonocich zacnu s Proverou, ale stimulku zacnu az dalsi cyklus. Nechavame cas manzilkovym spermikum, aby se dostali do formy 🙂 mas dlouhy protokol? 🙂

@fonamor aha ono to prý pomáhá aby se lépe zavrtalo embryo ☹