icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

wendissek
9. dub 2017

@fonamor aha ono to prý pomáhá aby se lépe zavrtalo embryo ☹

fonamor
9. dub 2017

@wendissek takze za 12 dnu zase utz a znova a znova a znova...
Ja se tesim na tebe,uz to zacne🙂

lenusaak
9. dub 2017

@fonamor a kolikat den po transferu jsi? A co to krvaceni? 🙁

fonamor
9. dub 2017

@lenusaak v noci uz jsem pretekla a dneska nestiham menit tampony. Muzu se te zlati na neco zeptat? Mam se objednat na 12DC na utz ohledne dalsiho ketu. A jak se to ted pocita,kdyz jsem dva dny spinila?

lenusaak
9. dub 2017

@fonamor ach jo, to me moc mrzi 🙁🙁🙁 ja veřim ze uz brzo to stesticko na vas sedne. Mas odhodlany pristup, jdes a nevzdavas se, to je moc super 😘
Jinak mne vzdy koordinatorky rikaly, ze 1.DC se počita az ode dne kdy se fakt krvací, u tebe dnesek ( i kdyz to uz prislo v noci) ale brnkni jim tam a uvidis co ti reknou ✊🏻

wendissek
9. dub 2017

@fonamor Jeste par dni si pockam 🙂
@lenusaak holky ja se najednou zase vrátila do posilky chodim běhat už sem na 66 kg mam 4 dole co jsem nabrala tech 10 za ten rok při tech stimulkach pomalu a jiste se bližším k těm 60 co jsme mela a me je strašně fajn hlavně psychicky vim ze pak jak budu mít pokročilejší stimulaci trochu zmirnim ale nechci úplně moc

fonamor
9. dub 2017

@lenusaak jo jo, jako ja se nevzdam,chlap ma stejny pristup,tak to mam aspon v tomto jednodussi🙂.. Ono si to stesti jednou sedne,moc bych si to prala..
Tahame se po doktorech uz pres tri roky,to je hnus fialovej🙂..
Dekuju za podporu❤

fonamor
9. dub 2017

@wendissek moc ti to preju,znam tvuj pribeh😘
Jinak pak s tou posilkou zlato se mirni,ne ze budes behat po pase po transferu. Na kila se ted vyprdni,po porodu budes mit dost casu to shazovat🙂

hanyas
9. dub 2017

@fonamor tak uz jsem na prijmu... To me moc mrzi, holka moje. Ale jak pises. Hlavu vzhuru a nedame se! 😘

fonamor
9. dub 2017

@hanyas nedame🙂.. Nikdy🙂
Aspon se pujdu dneska opit po praci🙂.. Od zitra cely tyden volno,zaslouzim🙂..

hanyas
9. dub 2017

@fonamor jeee, paráda! Doufám, že venku bude krásně, ať tě to nabije pozitivní energií. Té není nikdy dost! Zasloužíš si odpočinek :-*

wendissek
9. dub 2017

@fonamor neboj po transferu behat po pádu nebudu 🙂 ale zed si to užívat a hlavně ma psychika a letos budeme obě tehule a basta

zabbkakvak
10. dub 2017

@fonamor Ach joooo co to tady čtu to mě mrzí 😢 tak jsem věřila že ti to konečně vyjde.
Ale obdivuji tvoji sílu vždy se brzo oklepat a jít dál.I když ono nic jiného nezbývá co.
Mrazáčky máte tak půjdeš hned na další KET?
Drž se myslím na tebe.❤😘

fonamor
10. dub 2017

Ahoj holky, oni jsou v tom pronatalu fakt prdlí... Volám tam, že se chci objednat na 11 den na UTZ po nezdařeném KETU... jako dostala nedostanu zprda? Prý si mám volat až 14 den po transferu, tak jsem ji znovu zopakovala, že od soboty noční opravdu hodně krvácím, nestíhám měnit tampóny a test byl negativní, že není na co čekat. Stejně jsem s nimi nehla. Prý si mám polknout ještě utroš a zítra zkusit test aspoň za 100🙂... a volat zase zítra, že mě teda objedná...
No to je něco na moje nervy🙂)-
JJ, půjdeme hned do ketu, když to teda neprošihnem🙂
Prima den, kočky🙂

hanyas
10. dub 2017

@fonamor to by byla haluz, kdybys ty // jeste nasla, vid? 😁

fonamor
10. dub 2017

@hanyas neblazni,ja uz jsem smirena s neuspechem,div nevykrvacim🙂
Jako jeste jeden,posledni test doma mam,ale nestovat uz fakt nebudu🙂.. Ty mi davas🙂

katkadam
10. dub 2017

@fonamor Mrzí mě to,ale jedeme dal😉.Muzu se zeptat,za mesic a pul jdu na laparoskopii,nevite jestli staci ty 3 dny ve špitále a pak se může jit do práce?Děkuji

hanyas
10. dub 2017

@fonamor je to vysoce nepravdepodobny, no. Ale zazraky se deji. Vis jak... 🙂 priste to vyjde 🙂

jeanne_g
10. dub 2017

@fonamor Ahoj, tak zajdi na krev, budeš to mít jasný a nebudou tě už dál s tím otravovat. Jinak moc mě mrzí, že to nevyšlo ☹(( Ale aspoň máte mrazáčky, to je super 🙂 My nemáme, zítra si jdu pro injekce na další stimulaci. @hanyas Ahoj, tak jak to vypadá, kdy začínáš stimulovat? Já asi těsně po Velikonocích

fonamor
10. dub 2017

@hanyas
@jeanne_g
holky, na krev nejdu, fakt ne, nemá to cenu, ani pro mě a oni ať si to přeberou jak chtějí🙂
Držím palečky se stimulací at je dost kvalitních vajíček a dáte to v pohodě, vždyť už to obě znáte, brnkačka, ne?🙂

jeanne_g
10. dub 2017

@fonamor No je fakt, ze když jsem si byla pro svou první igelitku s injekcema, chytal mě z toho hysterak a vůbec jsem si neuměla představit, jak to jako zvládnu si pichat. Takže ano, teď o dost lepší 😄 Díky díky za přání🙂

hanyas
10. dub 2017

@fonamor znam a neznam. Jak uz jsem psala, prvni stimulka zahrnovala fakt jen par injekci 😁 tohle bude sado maso 😁
@jeanne_g nooo, ja mam jeste cas 🙂 po Velikonocich zacnu s Proverou, ale stimulku zacnu az dalsi cyklus. Nechavame cas manzilkovym spermikum, aby se dostali do formy 🙂 mas dlouhy protokol? 🙂

jeanne_g
11. dub 2017

@hanyas Já mám krátký protokol. Od ms 11-14 dní a šmitec. Tys předtím měla minimálku, nebo jak?

hanyas
11. dub 2017

@jeanne_g taky dlouhy protokol, ale probihal uplne jinak...

jeanne_g
11. dub 2017

@hanyas A co bere manžel na spermie? Doporučili vám něco?

hanyas
11. dub 2017

@jeanne_g bere Folandrol a Tribulus terrestris (kotvicnik). Tak jsem zvedava. Minule folandrol pomohl, tak doufam, ze se to zase zlepsi.

jeanne_g
12. dub 2017

@hanyas Aha, Folandol jsem neznala. Můj bere Selzink a kotvičník taky. Kdyžtak příště Folandrol vyzkoušíme, teď už to nasazovat asi nemá moc smysl.

hanyas
12. dub 2017

@jeanne_g příště nebude třeba! 🙂

jeanne_g
13. dub 2017

@hanyas No snad už to nebude potřebovat😊 Já napoprvé na stimulaci moc nezareagovala. Přitom AMH 3. Snad to byla jen náhoda.

hanyas
13. dub 2017

@jeanne_g u mě byla stimulace taky propadák. Moc si mě nehlídali a ve finále to chtěli v polovině utnout. Jenže já se nedala 🙂

Strana