Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@hanyas To úplně chápu, já měla stejné pocity. No ale vypadá to, že druhá stimulace bude u mě výrazně úspěšnější než ta první. Chytly se hned od začátku oba vaječníky, což je super. Minule mi zareagoval jen jeden, na druhém při první kontrole nic a pak naskákaly prázdné folikuly. Takže nechci to zakřiknout, ale vypadá to líp 🙂
Holky a jak to tam funguje s odběry krve při stimulaci? Jako jdete ráno na 7 a pak rovnou utz? Do kdy mají výsledky? Uvažovala jsem, abych tam nemusela jet,tak jit ke své gyndarce,ale ona by měla výsledky až druhý den,což je pozdě,že?
@fonamor jasně, že můžeš 🙂 vím, že jsem moc aktivka, ale já to chci mít vše pozjiš'tované dopředu 🙂 takže gyndařka se vylučuje, ještě zkusím zavolat do Ostravy, kde mi Texl doporučoval dr, který s ním úzce spolupracuje a pracoval taky v Heliosu. Přinejhorším tam pak budu jezdit rychlíkem, alespoň budu mít jistotu, že stimulace probíhá správně. Jinak budu pořád na PN, takže čas nemusím řešit.
Hplky, vy co jste zobaly Proveru... spinily jste pri ni nekdy? Ja bych ji mela brat do stredy do vecera a dnes koukam, lehky spineni... 😒
Dobrý den milé ženy,
dovoluji si Vás oslovit s prosbou o vyplnění anonymního dotazníku. Zpracovávám diplomovou práci na téma: Sexualita ženy před a během léčby v asistované reprodukci. Průzkum je určen bezdětným ženám od 25 do 40 let, které se léčí na klinice umělého oplodnění minimálně po dobu jednoho roku a podstoupily minimálně jednu hormonální stimulaci (aplikace hormonálních injekcí).
děkuji za Váš čas a ochotu
A ještě jedna věc... Na konci února nám brali krev na karyotyp. Dnes mi koordinátorka volala, že mám přijet za paní doktorkou, že se mnou chce mluvit a chtějí mi dělat ještě nějaký testy (mám přijet na odběry). Víc mi neřekla. Myslíte, že je to běžný postup nebo se něco našlo a objevila se komplikace?
@hanyas klid utco nebude já mam po provere i silnější MS bolí me taky v podbřišku kozy vždy natekly je to prostě jako antikoncepce a ona první měsíc může vyvolat slunění a i zpoždění ale potom už se me to ustálilo neboj snad to nebude nic vaznyho ale nam jak vzali karyotyp tak už si nás na nic nezvali když bylo vše OK a výsledky nam rovnou zdělil texl

@tergal jo tak, no Helios má v hodně věcech jiný přístup...v Ově jsem taky ředila krev. Chtěla jsem změnu, tak ji mám 🙂