icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

hanyas
3. kvě 2017

@wendissek ja se na ty injekce snad zacnu tesit, kdyz te tak ctu 😁

wendissek
3. kvě 2017

@hanyas hele já sem zdravotník takže já si to užívám 🙂

hanyas
3. kvě 2017

@wendissek tiše závidím 😀 já omdlívám i při odběru krve, natož injekce do břicha... to mě zničí 😀

jeanne_g
3. kvě 2017

@wendissek Tak už to vypuklo,super😊 @hanyas OPU byla včera, byla jsem cely den jak po tahu po te narkoze😀 Tak naše statistika: 7 odebranych, 6 zralých,5 oplodnenych.

wendissek
3. kvě 2017

@jeanne_g tak to je paráda štve me ze po krátkým je tak malo vajíček ne jak u dlouheho

jeanne_g
3. kvě 2017

@wendissek Ty máš nakonec taky krátký? Neboj, budeš jich mít hodně, já jsem výjimka, blbě reaguju na stimulku.

wendissek
3. kvě 2017

@jeanne_g jo dal me na zkoušku krátkém po dvou dlouhých

hanyas
3. kvě 2017

@jeanne_g jee, tak to je super, ne? 🙂 jestli se bobanci budou drzet, tak budete mit plny mrazak 🙂

jeanne_g
3. kvě 2017

@hanyas Uf, no tak s nějakýma ztratama musíme počítat ☹ Minule byla ze tří jen jedna blastocysta. Ale věřím, že je tam to pravé 😍 a třeba i ještě jedno

hanyas
3. kvě 2017

@jeanne_g budu moc moc drzet pesti! 🙂 jak se to dela v Heliosu? Volas si na embryologii kazdy den? Nebo volaji oni tobe?

jeanne_g
3. kvě 2017

@hanyas Voláš tam, 1.,3.,5. a popřípadě 6. den kultivace. Dostaneš kód a ten tam hlasis, na základě neho ti poskytnou info. Oni sami nevolaji.

hanyas
3. kvě 2017

@jeanne_g diky, diky, zase jsem o neco chytrejsi 🙂

jeanne_g
5. kvě 2017

@hanyas @wendissek Tak hlasim, ze 4 bobanci jsou dnes predpisove sedmi a více bunecni a jeden pomalejší je petibunecny. @wendissek Tak jak jde stimulka, kdy bude kontrola?

hanyas
5. kvě 2017

@jeanne_g to vypada dobre! 🙂 jen tak dal 🙂

wendissek
5. kvě 2017

@jeanne_g To je paráda stimulka dobre v práci rozdam injekce pacosum pak picham sobě 😀 a kdo trolu mam v úterý

tomik1234
8. kvě 2017

Tak holky zase se ozývám. Mám zavedena dvě embryjka po minimální stimulaci, testovala jsem sedmý, osmý den a nic. Dneska už nemám nervy, tak to nechám na krev, ale vůbec si těhotně nepřipadám... Ještě máme jednoho bobíska. Na krev jdu ve středu. Všem držím palušky!!!

hanyas
8. kvě 2017

@jeanne_g ahojky, jak jste na tom?

linusha
8. kvě 2017

@tomik1234 též jdu na krev ve středu po transferu 🙂 To jsi podstupovala minimálku v Heliosu asi ne že? Mě totiž primář na poslední konzultaci tvrdil že u nich ji nedělají. Též moc držím pěsti 🙂

jeanne_g
8. kvě 2017

@hanyas Ahoj, nakonec máme jen jedno zamražené. Tam se bude ještě čekat na výsledek pgs 2-3 tydny. Ještě to teda vydychavam, 5. den to vypadalo, ze budou minimálně tři a dnes ráno teda studena sprcha.No, musím někde vyhrabat zbytky optimismu a věřit, ze to dopadne.

wendissek
8. kvě 2017

@tomik1234 ahooj já na tebe myslela nedávno je to dlouho co si psala ze an tebe v heliosu zkoušeli krátký protokol ze ?

hanyas
8. kvě 2017

@jeanne_g tyjo, to je mazec teda 😲 ale to jedno snad bude onen favorit, ktery bude stacit. Moc drzim pesti! 🙏

wendissek
9. kvě 2017

Holky tak první kontrola stimulace u 3 ivf vypadá dobře na pravém vaječníku mam asi 17 folikulu většina je v rozmezí od 13 do 10 mm a na levém mam 8 folikulu kolem 13 až 8 mm tak snad to tak půjde dal 🙂

jeanne_g
9. kvě 2017

@wendissek Jee, to vypadá na pěknou úrodičku 🙂

wendissek
9. kvě 2017

No uvidíme zatím sem 6 den stimulace 🙂

hanyas
9. kvě 2017

@wendissek parada 🙂 a kdy jdes na kontrolu?

wendissek
9. kvě 2017

To budu vědět az odpoledne kdy bude další kontrola 🙂

tomik1234
9. kvě 2017

@wendissek Ahojik, jjj, zkoušeli jsme krátký - ale nevyšel, měli jsme jedno embryjko, které se dostalo až do finále, vypadalo jak nudle - ale tvar prý není rozhodující. Ale nevyšlo. Tak jsme dali pauzu, až zmizí cysta. A teď jsem zkusila minimálku, pak ještě poslední cyklus v heliosu, ale kéž už by nebylo třeba 🙂 ....

jeanne_g
9. kvě 2017

@tomik1234 Ahoj, prosím kolik jsi mela folikulu a kolik vajíček na krátkým protokolu a kolik na minimalce?Na me ten krátkej nefunguje, nicmoc z toho není. Pritom mam amh 3. Máme zas jen jedno embryo a jestli to neklapne, tak chcem zkusit tu minimalku, asi Reprofit, Helios to nedělá.

itworks
9. kvě 2017

@wendissek tak to vypadá dost dobře na šestý den 🙂 držím palce na další kontrolu.

itworks
9. kvě 2017

Dnes jsem si byla dopředu v Heliosu pro léky, no bude to mazec. Už teď mám strach, jak budu "bojovat" se zlámáním ampulek, stačilo mi to předtím u pregnylu a nešlo to 😀 jinak igelitka pěkně naditá, na to jsem nebyla zvyklá 😨 (stimulovala jsem 2x elonvou na 6 dní)

Strana