Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Tak holky zase se ozývám. Mám zavedena dvě embryjka po minimální stimulaci, testovala jsem sedmý, osmý den a nic. Dneska už nemám nervy, tak to nechám na krev, ale vůbec si těhotně nepřipadám... Ještě máme jednoho bobíska. Na krev jdu ve středu. Všem držím palušky!!!
Holky tak první kontrola stimulace u 3 ivf vypadá dobře na pravém vaječníku mam asi 17 folikulu většina je v rozmezí od 13 do 10 mm a na levém mam 8 folikulu kolem 13 až 8 mm tak snad to tak půjde dal 🙂
No uvidíme zatím sem 6 den stimulace 🙂
To budu vědět az odpoledne kdy bude další kontrola 🙂
@wendissek Ahojik, jjj, zkoušeli jsme krátký - ale nevyšel, měli jsme jedno embryjko, které se dostalo až do finále, vypadalo jak nudle - ale tvar prý není rozhodující. Ale nevyšlo. Tak jsme dali pauzu, až zmizí cysta. A teď jsem zkusila minimálku, pak ještě poslední cyklus v heliosu, ale kéž už by nebylo třeba 🙂 ....
@tomik1234 Ahoj, prosím kolik jsi mela folikulu a kolik vajíček na krátkým protokolu a kolik na minimalce?Na me ten krátkej nefunguje, nicmoc z toho není. Pritom mam amh 3. Máme zas jen jedno embryo a jestli to neklapne, tak chcem zkusit tu minimalku, asi Reprofit, Helios to nedělá.
Dnes jsem si byla dopředu v Heliosu pro léky, no bude to mazec. Už teď mám strach, jak budu "bojovat" se zlámáním ampulek, stačilo mi to předtím u pregnylu a nešlo to 😀 jinak igelitka pěkně naditá, na to jsem nebyla zvyklá 😨 (stimulovala jsem 2x elonvou na 6 dní)

@wendissek ja se na ty injekce snad zacnu tesit, kdyz te tak ctu 😁