icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

fonamor
7. čer 2017

@jeanne_g kdyz na to koukam v puvodni velikosti,prijde mi,ze vidim stin... Ale kdyz zazoomuju,zase nevidim nic... Grrr... Holky,vidite neco?

jeanne_g
7. čer 2017

@wendissek To je pravda, Mamatesty ty duchy dělají, v místě té druhé čárky často něco bývá. No, nezbývá než počkat, jestli se z toho něco vyvrbí. @fonamor Já ti říkala, že je to test tak na na..ání.

fonamor
7. čer 2017

@jeanne_g zitra opacko,ted uz z rozjeteho vlaku nemuzes vystoupit🙂

hanyas
7. čer 2017

@fonamor
@jeanne_g holky sorry, doted nam nesla elektrina 🙂 docitam, docitam a taky bych sla do jinyho testu. Neco tam je, ale rozhodne bych zkusila dr.maxe 😉 jak se dnes jinak mame, slunicka moje? 🙂

hafrol
7. čer 2017

@jeanne_g ja na ty fotce taky teda vidim mini dusicka...drzim pesti,at sili

zabbkakvak
7. čer 2017

@fonamor to je super hodnota mamino 😘

tomik1234
8. čer 2017

@jeanne_g jsem taky 7 den po KET, ale ještě se držím...ještě je přece brzy aby to bylo hezky vidět 🙂

wendissek
8. čer 2017

@jeanne_g tak co kocko jak to vypadá dneska 🙂

jeanne_g
8. čer 2017

@wendissek Nestihla jsem koupit jiný testy, takže mám pořád jen ten Mamatest. Ale zdá se mi, že už jde dušík přece jen o něco líp vidět. @tomik1234 Já vím, je brzo. Držím palce a vydrž 🙂 Taky Helios?

fonamor
8. čer 2017

@jeanne_g je taaaaam,jupiiiii,krasny duch,pecka🙂

wendissek
8. čer 2017

@jeanne_g vidím 🙂

tomik1234
8. čer 2017

@jeanne_g Gratuluji!!!!!!!!! Je to tam!!! Super!!! Tož jak mám teď vydržet 🙂?? Z Heliosu jsem odskočila v mezičase do Zlína na minimálku.

hanyas
8. čer 2017

@jeanne_g uaaaa, dalsi helio-tehule! 🙂 supeeer! 🙂

sticker
jeanne_g
8. čer 2017

@fonamor @wendissek @hanyas Holky, díky, já myslela, že mám asi halucinace, tak jsem ráda, že to někdo další taky vidí. Poslala jsem foto chlapovi a on že vidí jednu čárku 😀 @tomik1234 Kolik máte embryí po minimálce? My jen jedno i po klasickým IVF, už podruhé. Takže vždycky nervy, zálohy v mrazáku žádné...🙏 Kéž by to fakt vyšlo!!! Rozumné je vydržet, ale pokud nevydržíš, nevyčítej si to, výsledek to neovlivní 🙂

tomik1234
9. čer 2017

@jeanne_g Po minimálce jsme měli tři, po klasickým vždycky nic nebo jedno 🙂. Tohleto ketíkové už je poslední šance🙂. Zaváděli jsme nejdříve dva ale třídenní, ketíkový je 5denní 🙂.

jeanne_g
9. čer 2017

@tomik1234 Jůů, tak to už musí vyjít. Zítra už testneš, nebo kolikátý den?

hanyas
9. čer 2017

Holky, mne je od vcerejska tak blbe... tresti mi hlava, jsem jako na kolotoci. Zavrate, bricho taky citim...Myslite, ze to muze byt tou stimulkou? Jsem absolutne nepouzitelna...

itworks
9. čer 2017

@hanyas určitě jo,víš jak, už budeš u konce stimulace, tak už se hormony nahromadili.Hlavne odpočívej, nenamahat se a hodně pij 🙂 po punkcí by se to mělo zlepšit 😉

itworks
9. čer 2017

Nahromadily hormony 😀 taková chyba 😀

hanyas
9. čer 2017

@itworks sim te, bych si ani nevsimla 😀 ale je fakt, ze jsou ty hormony pekne "tvrdy" 😀 snazim se vypit aspon 2litry denne, i kdyz to jde horko tezko. Porad chodim na wc, jak mam plnej podbrisek :-\

tomik1234
9. čer 2017
hanyas
9. čer 2017

@tomik1234 no prosíííím! 🙂 to je krása 🙂

tomik1234
9. čer 2017

@hanyas To teda je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bojovník je to!!!!!!! Za jednu noc poskočil z 6buněčné na hatchující blastocystu. Tomu nemůžu uvěřit!!!!!!!!!!

hanyas
9. čer 2017

@tomik1234 tak to je jasná věc! To je to pravé ořechové embryjko 🙂 rve se za sebe i za tebe. Držím pěsti! 🙂 Moc! 🙂

hanyas
9. čer 2017

Holky, mam dotaz. Asi blbej, ale treba mi to osvetlite. Nejak uz se z 1. IVF nepamatuju 🙂 jak konci stimulka? Kdyz mi treba v nedeli reknou, ze si vecer v tolik a tolik mam pichnout Pregnyl, tak uz v nedeli a v pondeli Menopur a Diphereline nepicham, nebo jeste jo???? 😵

itworks
9. čer 2017

@hanyas pregnylem se konci a řídí se dozrání a ovulace-punkce. Takže po pregnylu už bys neměla nic jiného píchat. Ale v Heliosu to zase třeba můžou mít jinak, se zeptáš v neděli 🙂

wendissek
9. čer 2017

@tomik1234 tak to je nádhera 🙂

tomik1234
9. čer 2017

@wendissek zatím ano, tak snad se mu bude dařit 🙂

wendissek
9. čer 2017

@tomik1234 to vis ze jo už bojujeme zlato dlouho 🙂

fonamor
10. čer 2017

@hanyas zlati, ono je to jedno s druhým i to počasí tomu nepřidává.. mě včera taky strašně bolela hlava, až jsem si lupla paralen.. Zítra máš poslední kontrolu před opu, to už vydrž🙂 Držím palečky🙂

Strana