icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

hanyas
5. čer 2017

@hafrol ahojky, jsem kousek pred tebou 🙂 dnes 6.den stimulace, prvni kontrola s utz a prvni den PN 🙂 na krev jsem jela 2.dc a stimulaci jsem zacinala az 3.dc 😉

hanyas
5. čer 2017

@jeanne_g neboooj, bude dobre 😉 urcite na tebe vykouknou krasny // 💚

jeanne_g
5. čer 2017

@hanyas No tak jak na kontrolee? Jsem cela napjatá 😊 Dneska se mi v lékárně podařilo vyzvednout Utroš a nekoupit u toho tehutesty. Takže odolavam 😊

hanyas
5. čer 2017

@jeanne_g jsi borka! Ja jich mam doma zasobu 😁 na kontrole zatim dobry.... 😊

jeanne_g
5. čer 2017

@hanyas Hezky to vypadá, jen tak dal 😊

hanyas
5. čer 2017

@jeanne_g snad to tak pujde i dal 🙏 a snad neonemocnim. Manzel je nejaky nachcipany...

jeanne_g
6. čer 2017

@hanyas Tak papej céčko, ať to na tebe nehupsne. Já ty testy nemůžu mít doma, to bych nevydržela...Dneska nad ránem jsem se probudila v totálním zoufalství, že to nevyšlo. Ráno zas pocit, že to určitě vyšlo. To je jak na houpačce, tyto nálady...

fonamor
6. čer 2017

@jeanne_g zlato, ty ještě netestuješ? Držíš se, teda🙂... a nějaké pocity teda krom výkyv nálad?

hanyas
6. čer 2017

@jeanne_g to bude prvni priznak 😁 neboooj 😘 vitaminky zobu. Cajikuju, zazvoruju, tak snad 🙂

jeanne_g
6. čer 2017

@fonamor Ještě je hroozně brzo, dneska teprve 6. den. Výkyvy nálad mám od včerejška, jestě trochu cítím břicho, ale nicmoc nepozoruju. malátná jsem po Utroši, to vím už z minula. A co ty, už máš výsledky z krve???

fonamor
6. čer 2017

@jeanne_g taky jsem si chytla menší depku asi 5 den po transferu, myslela jsem si vnitřně že to nevyšlo🙂.. šestý den je minimální šance na ducha🙂... na krev jsem byla dneska, tak odpoledne budou výsledky. Snad to roste aspo%n trošku.. Držím ti palečky, muck🙂.. kdy se chystáš testovat?

jeanne_g
6. čer 2017

@fonamor haa, tak doufám, že depka 5.-6. den po transferu je první příznak těhotenství, jak píše @hanyas 😀 Určitě budeš mít už krásnou hodnotu hcg 🙂 První test vidím tak čtvrtek nebo pátek, ale já si po tom vždycky připadám jak debil, pořád na ten test vejrám a snažím se tam něco vykoukat, na nic se nesoustředím, prostě magor, tak tomu bych se raději vyhla 😀

hanyas
6. čer 2017

@jeanne_g v klidu, to tak mame vsechny. Jak se proste pocura prvni test, zacina nazkrotna manie 😁

fonamor
6. čer 2017

@hanyas Přesně tak🙂

jeanne_g
6. čer 2017

@hanyas @fonamor U mě je to navíc osamělá mánie, dělám to na tajnačku, kdybych to řekla chlapovi, si bude ťukat na čelo 😀

hafrol
6. čer 2017

@hanyas tak to budeme mit skoro zaraz🙂)...ja se nemuzu uz dockat,at prijde ms a propukne to ve velkym🙂..a jak tu stimulku snasis?

hanyas
6. čer 2017

@hafrol ale jo, da se to. Ja jsem teda magor, kterej sili z injekci. Picha mi to manzel a ja u toho kvilim, ale jinak to jde. Jsem jen unavenejsi a pomotava se mi hlava. No a ted uz zacinam citit i podbrisek. Jsem 7.den stimulace, tak uz se mi tam ty foliky asi zacinaji mackat 😀

hanyas
6. čer 2017

@hafrol a cim budes stimulovat? Ja mam Diphereline a Menopur (150j.)

hafrol
6. čer 2017

@hanyas S tim pichanim jsme na tom podobně😅...me taky picha manzel..jsem rada,ze si to taky nemusim pichat sama🙂..jinak taky mam diphereline a pak se bude pridavat taky menopur,pocet jednotek podle krve...ale v papirech mam taky napsany,ze asi 150

hanyas
6. čer 2017

@hafrol tak to jsme na tom uplne stejne, to je fajn 🙂

jeanne_g
7. čer 2017

@hanyas @fonamor Tak jsem to holky dnes už nevydržela a z testu jde samozřejmě poznat tak akorát kulové 😝

fonamor
7. čer 2017

@jeanne_g ahojky,sup s tim testem k oknu a hledej stin,musi tam byt🙂

jeanne_g
7. čer 2017

@fonamor Právěže něco tam vidím, ale to je přesně ten test, kde kdo chce, tak vidí, ale nezávislý pozorovatel by to asi zhodnotil, že tam není nic 🙄

fonamor
7. čer 2017

@jeanne_g dobre vyfotit a ukazat,my uz tu jsme s
@hanyas expertky na duchy🙂... Kterx den po trsnsferu?

wendissek
7. čer 2017

@jeanne_g vyfot to a pošli nam to
@fonamor co ty a krev kocko

jeanne_g
7. čer 2017

@fonamor @wendissek Foto mám z rána, ale budete si myslet, že mi přeskočilo, je tam fakt vidět prd 😝 Sedmý den po KET.

fonamor
7. čer 2017

@wendissek krev vcera 1837 nebo tak nejak.

wendissek
7. čer 2017

@fonamor Tak to je krásný 🙂
@jeanne_g sup pošli

jeanne_g
7. čer 2017

@wendissek @fonamor @hanyas
No beru to tak, ze pokud najdu zitra nebo pozítří něco viditelnejsiho, bude aspoň jiste, ze to není Pregnyl.

wendissek
7. čer 2017

@jeanne_g jako něco tam vidím ale bala bych se u těchto testu dost často dělají duchy zkus dr maxe

Strana