Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@lenusaak ano, pětidenní blasta. V pátek si zajdu na krev znovu.
Jéé, už tak jsi hezky otevřená? Holka co den, já to vidím možná i na hodiny🙂..
JJ, chce to tu rozjet, však jednu už tu máme po transferu, druhá stimuluje a utíká od jehel, ale zvládá to dobře, ty rodíš teď pak Radka, a pak že se tu nic neděje🙂
A ještě tu máme wendiska, ale ti čekají na genetiku embryí, jestli jsem dobře pochopila.
😀😀😀
ty jsi teda číslo🙂... vidíš a děláš si to sama🙂..
úplně tě vidím🙂... ale zvládáš to tak malinko statečně, ono ti nic jiného nezbývá, viď?
neboj, už jen pár dní a bude po všem... v pondělí jdeš na UTZ, viď?
Taky jsem dostala v dubnu foto embrya a pak utz aspoň nějaká vzpomínka na IVF.
@hanyas jsem si přečetla, jak u vás probíhalo včerejší píchání 😀 Právěže proto mi přijde lepší píchat si to sama, já to vždycky vtlačovala hooodně pomalu a pokud bolelo, tak jsem zastavila a rozdýchávala to. Teď jak jsem byla v Heliosu na Pregnylu, setricka mi to tam napálila, že mě břicho bolelo dva dny.
@jeanne_g určitě se pěkně zabydluje 🙂 a bude to holčička, protože to dělá tak něžně, že to ani necítíš :-P 🙂 a vůbec... chtěla bys radši holčičku nebo chlapečka? 🙂
Jak jde stimulka se dozvím zítra. Ráno frčím na krev a na 1. UTZ. Místo na píchnutí se vždycky najde, ale pro mě je to děs pořád. Jednou to skoro ani necítím, podruhé bych vyletěla z kůže jak to štípe. Prý jak chci rodit, když i tohle mě bolí... 😀 Doufám, že to byla od muže jen řečnická otázka, pač odpověď nedostal 🙂
@hanyas Oboje, to je jedno, hlavně konečně něco ať už je!!! Protože nam dělali to pgs, tak věděli pohlaví embrya, doktorka se me ptala, jestli to chci vědět. Nechtěla jsem. Ale tipuju to na kluka😊 Tak ať je zitra vše ok a pěkná úrodička. Za chvíli už to mas za sebou. Planujete čerstvý transfer?
@jeanne_g dekuju 🙂 no, pokud to pujde, tak rovnou transfer 😉 vysetreni embryi bych taky brala, ale na to asi narok mit nebudeme. To je super, kdyz muzes vedet pohlavi jeste pred zavedenim. Ale taky bych to asi vedet nechtela 🙂 urcite ti to ted klapne a brzy na utz zjistis, jestli budes mit fakt klucinu 😍
@hanyas Tak jestli mate opakovaně ivf a navíc špatnou morfologii, tak máte určitě nárok na pgs hrazene pojistovnou. Má to ale smysl spis když je víc embryo a nějaký výběr. Já při čekání na výsledky jsem si říkala, ze jsme se měli na nějaký pgs vykaslat, ze to jedno embryo se stejne bud chytí, nebo ne.
Ahoj holky,prubezne procitam vase prispevky porad a vsem moc drzim pesti...ja jsem dnes prvni den na pn a cekam uz jen na ms..a rilam si at uz hlavne dorazi🙂...chtela jsem se zeptat.mam dlouhej protokol a mam napsany,ze 1-2DC se dela odber krve a UZ...opravdu vam ho delali pri ms nebo se s nim ceka na pozdeji?

@fonamor a embryjko je po prodlouzene kultivacii?? Ty hodnoty jsou vazne u kazdeho jinci , to se neda stovnavat, hlavne ze je a hlavne aby rostlo❤️❤️Moc drzim palce , ani nevis jakou radost jste mi s prckem udelali.. je potreba tu rozjet nove kolo tehuli!!✊🏻😊😊
Ja cekam, jsem uz na tri prsty otevrena, cipek spotrebovany, hlavicka naleha, takze to muze klidne kazdym dnem vypuknout😀😊