Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Holkyyy, ja uz to dostala 😲 nekdy kolem 16.-17.hod. - mam brat jako 1.DC dnesek nebo az zitrek? 😲
A ja na jeanne_g myslim uz ode dneska 😀 nevim proc, ale myslela jsem, ze jde dnes nebo zitra 😀 to bude asi tou moji predcasnou ms, vim, ze jsme meli jet "spolu" 🙂
@hanyas @wendissek @fonamor Diky holky, jste zlatý ❤ Já jsem doma, ještě se doléčuju a tentokrát beru dovolenou i po transferu. Se bojím a těším zároveň, však to znáte 😊 @bambulka247 To je paráda, ze screening dobre dopadl. Gratuluju a uzivej tehuleni 😊
A ja dnes byla na krvi a Menopur mam zacit az zitra vecer a kontrola v pondeli rano. Dostala jsem to v nedeli ve 4hodiny odpoledne... nebude to pozde, kdyz zacnu az zitra? 😲
@jeanne_g To si vazne uzivam, celodenne nevolnosti, motanie hlavy, nechutenstvo, uz som zhubla 3kg, co je z mojich povodnych 52 dost bieda...ale co by clovek nevydrzal pre toho milacka 😊 Ty uz mas bojovnicka u seba, ze? Tak nech sa pekne zavrtava a vydrzi celych 9mesiacov 🙏 Za par dni nech je tu krasny // testik ❤
@jeanne_g jojo, dnes poprvé. Začínám ale nějak blbě snášet i Dipherelline, jestli je to teda z něj. Dost se mi pomotává hlava a je mi tak nějak divně celkově... Ty jo tak to je parádní, že už máš i fotečku! 🙂 to se bude těhotnit jedna radost! 🙂 tfuj, tfuj, tfuj, ať je to to pravé vítězné embryjko! :-*
Take jsem vzdy dostala fotecku samotneho embryjka i ultrazvukovou fotecku jak je uz v brisku . 😊
@lenusaak ahojky, krev proběhla dneska, přijde mi málo, 275 13 den po Ket.. Testovat mám ofiko až v sobotu, takže chodím jako samoplátce na tajňáka. Pokud hcg bude stoupat, jdu 8.6. ke svému ggyndaři a pak 12.6. do CAR
Jak se cítíš? Furt nic? žádné příznaky poroduu?
Holka moje, držím ti palce moc.. a hned chceme fotečku🙂

@fonamor taky chci, taky chci 😁 to je proste super. A sili ti predpisove. Za den za dva budes mit poradnou dalnici 😍