icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

hanyas
28. kvě 2017

@fonamor taky chci, taky chci 😁 to je proste super. A sili ti predpisove. Za den za dva budes mit poradnou dalnici 😍

fonamor
28. kvě 2017

@hanyas ty už se brzo taky dočkáš, neboj🙂...co jehly, už si chodíš sama, nebo máš furt cuky a zdrhy?🙂

hanyas
28. kvě 2017

@fonamor ja se od zacatku snazim byt statecna, pac vim, ze stejne musis 😀 ale vubec na to nekoukam a vsechno dela manza. Od pripravy, po vpich 😝

fonamor
28. kvě 2017

@hanyas tak ještě že tak🙂...je zlatej, že se o tebe tak hezky stará❤

hanyas
28. kvě 2017

@fonamor no, zrovna vcera jsem sla spat s brekem. Trochu jsme se rafli. Tak ho neprechval, jo? 😝

jeanne_g
28. kvě 2017

@fonamor Jee, to je nadhera😊 At sili!!! snad za 14 dni najdu neco podobnyho 🙏

fonamor
28. kvě 2017

@hanyas fakt? u nás se včera taky spalo na gauči v obýváku🙂

hanyas
28. kvě 2017

@fonamor 😀 no nejsou ti chlapi divni? Misto, aby kolem nas chodili po spickach, kdyz jsme nadopovany hormonama, pousti se na tenky ledy 😀

fonamor
28. kvě 2017

@jeanne_g jéé, tak to už máš za pár, vím, že jsi psala někdy příští týden🙂... držím moc palečky a přeji oceán štěstíčka❤

lenusaak
28. kvě 2017

@fonamor mám, podle patecniho nakezu to uz muze prijit kazdym dnem 😅
Urcite uz na vas ted stesticko sedlo a uz nesleze!!! 🍀🍀🍀

wendissek
28. kvě 2017

@fonamor jede to je krásný to je paráda :-* :-*😍

fonamor
28. kvě 2017

@lenusaak moc držím palečky, ať porod proběhne v pořádku a jste s miminkem oba dva zdraví

sticker
hanyas
28. kvě 2017

Holkyyy, ja uz to dostala 😲 nekdy kolem 16.-17.hod. - mam brat jako 1.DC dnesek nebo az zitrek? 😲

itworks
28. kvě 2017

@hanyas řekla bych zítřek, myslím, že říkali po 13 hod až druhý den 😒

hanyas
28. kvě 2017

@itworks ja se s koordinatorkou prave domluvila, ze prijedu az v utery. Navrhla pondeli, ale kvuli praci... tak snad to bude ok, zacit s Menopurem "az" jakoby 3.den...

itworks
28. kvě 2017

@hanyas tak zkus jim zítra zavolat a zeptat se, ale snad to vadit nebude, max.by ti třeba pak přidali hormony.

jeanne_g
29. kvě 2017

@hanyas Tak to máš první den cyklu pondělí a od úterka Menopur je OK 🙂 Přeju pěknou úrodičku 🙂

hanyas
29. kvě 2017

@jeanne_g dekuji za uklidneni a za prani 🙂 doufam, ze bude na transfer i neco malo do mrazaku 💕

wendissek
29. kvě 2017

@jeanne_g ve středu na tebe myslim

hanyas
29. kvě 2017

A ja na jeanne_g myslim uz ode dneska 😀 nevim proc, ale myslela jsem, ze jde dnes nebo zitra 😀 to bude asi tou moji predcasnou ms, vim, ze jsme meli jet "spolu" 🙂

jeanne_g
30. kvě 2017

@hanyas @wendissek @fonamor Diky holky, jste zlatý ❤ Já jsem doma, ještě se doléčuju a tentokrát beru dovolenou i po transferu. Se bojím a těším zároveň, však to znáte 😊 @bambulka247 To je paráda, ze screening dobre dopadl. Gratuluju a uzivej tehuleni 😊

hanyas
30. kvě 2017

A ja dnes byla na krvi a Menopur mam zacit az zitra vecer a kontrola v pondeli rano. Dostala jsem to v nedeli ve 4hodiny odpoledne... nebude to pozde, kdyz zacnu az zitra? 😲

bambulka247
31. kvě 2017

@jeanne_g To si vazne uzivam, celodenne nevolnosti, motanie hlavy, nechutenstvo, uz som zhubla 3kg, co je z mojich povodnych 52 dost bieda...ale co by clovek nevydrzal pre toho milacka 😊 Ty uz mas bojovnicka u seba, ze? Tak nech sa pekne zavrtava a vydrzi celych 9mesiacov 🙏 Za par dni nech je tu krasny // testik ❤

jeanne_g
31. kvě 2017

Holky, je u mně😍
Teď v Heliosu nově dávají i fotku embrouše v den transferu, je moc krásný a hned jsem vystavila na ledničku 😊
@hanyas Takže dneska první Menopur? Určitě není pozdě, ver doktorum. Ať to hezky roste, čekám zpravodajství z kontrol 🙂

hanyas
31. kvě 2017

@jeanne_g jojo, dnes poprvé. Začínám ale nějak blbě snášet i Dipherelline, jestli je to teda z něj. Dost se mi pomotává hlava a je mi tak nějak divně celkově... Ty jo tak to je parádní, že už máš i fotečku! 🙂 to se bude těhotnit jedna radost! 🙂 tfuj, tfuj, tfuj, ať je to to pravé vítězné embryjko! :-*

wendissek
31. kvě 2017

@jeanne_g kocko me ji dávali u každého ivf jak vypadalo embryí a ani jak je u me v bříšku

fonamor
31. kvě 2017

@jeanne_g jupiii,preji krasne uhnizdovani🙂

lenusaak
31. kvě 2017

Take jsem vzdy dostala fotecku samotneho embryjka i ultrazvukovou fotecku jak je uz v brisku . 😊

lenusaak
31. kvě 2017

@fonamor jak se citis??? Kdypak jdes na ultrazvuk? A krev uz probehla??

fonamor
31. kvě 2017

@lenusaak ahojky, krev proběhla dneska, přijde mi málo, 275 13 den po Ket.. Testovat mám ofiko až v sobotu, takže chodím jako samoplátce na tajňáka. Pokud hcg bude stoupat, jdu 8.6. ke svému ggyndaři a pak 12.6. do CAR
Jak se cítíš? Furt nic? žádné příznaky poroduu?
Holka moje, držím ti palce moc.. a hned chceme fotečku🙂

Strana