icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

fonamor
22. kvě 2017

@hanyas zlati, neboj, ono to dopadne dobřem věř tomu a bude tak..🙂.. Já pořád říkám, aspoň za mě, že to čekání na kultivaci je nejhorší, to jsem taky vyšilovala vždycky..🙂.. Budeme posílat pozitivní energii, protože v pouhé myšlence je síla a bude to dobrý, muck.. Zítra začínáš píchat, tak se hoď do klidečku, muck🙂

hanyas
22. kvě 2017

@fonamor vubec mi ten Diphereline nepripominej 😀 kdyz jsme u toho - je jedno, kdy se picha? Muzu treba v 8 vecer?

fonamor
22. kvě 2017

@hanyas urči si hodinu, kdy to budeš píchat, já taky píchala navečer..a pěkně v klidu🙂

renetak
22. kvě 2017

ahojte...čitam vas tu často ako sa vám darí lebo aj my sme vyskušali brno ale nakoniec sme tam nepodstupili IVF ale inde...nedá mi nereagovať...ako je možné, že na Ukrajine garantuju, že hned prvé IVF sa podarí?...ja viem je to Ukrajina ale Nemky tam chodia tak asi take zle to nie je...v Nemecku mi lekar povedal, že dokaže vyprodukovať vajičok kolko chceme, nakolko stači tak menej aby sme ich všetky využil...opýtala som sa či je to možné vyprodukovať len tak koľko chceme, a že každá dobrá klinika to dokáže ak chce...inak je to len biznis...na povzbudenie...snažili sme sa dva roky a nič, uplne zdravy, všetky vyšetrenia v poriadku, ja mam 32 manžel 36...lekarka že vy otehotniete asi ťažko...a 2 mesiace po nepodarenom IVF som ostala tehotná 🙂...nikto nerieši prečo nemožeme otehotnieť len ked sa nedarí IVF tak kupuj vajíčka a spermie...skuste mne to myslim pomohlo, pila som drmek obyčajny 2 mesiace hned po IVF...a si myslim že pomohol ak nie bol to zazrak🙂

hanyas
22. kvě 2017

@fonamor ouuukeeej. To bude toco doma, az me bude manza honit po baraku s injekci v ruce 😀

fonamor
22. kvě 2017

@hanyas neboj, u první injekce jsem se taky zapotila a aplikace trvala asi půl hodiny, nemohla jsem se píchnout.. a pak už to šlo samo🙂.. to zvládneš, Hani, neboj, to je nic🙂

hanyas
22. kvě 2017

@renetak to je podle me blbost, ze za to ruci. Ani pocet vajicek se neda "navolit". Zalezi jake ma kazda AMH, jak reaguje, atd. Atd.
To mi prijde jako moc velke sci-fi....

hanyas
22. kvě 2017

@fonamor manzel to zvladne. Ja to jen budu muset nejak prezit 🙂

fonamor
22. kvě 2017

@renetak to je teda dost přitažené za vlasy, žádný CAR nemůže garantovat 100ˇ% úspěšnost.. Pošlete link, mrknu na jejich stránky, díky🙂

fonamor
22. kvě 2017

@hanyas už to vidím, bude tě honit jako kočka myš🙂... třetí den už půjdeš sama, uvidíš🙂

hanyas
22. kvě 2017

@fonamor to si povime ve ctvrtek 😀

fonamor
22. kvě 2017
sticker
wendissek
22. kvě 2017

@fonamor berusko ještě mu dam šanci pak pro darkyni jdeme.jinam už jen z finančního rozdilu

jeanne_g
23. kvě 2017

@bambulka247 @hanyas Ahoj holky, pgs dopadlo díkybohu dobře, uf!!! Brečím tady štěstím, ale vyhraný to ještě není, je třeba držet se s nadějema při zemi... Taky nevím, kdy bude transfer, nemám sliznici, nasadili mi estrofem. @wendissek Máte jedno embryo? Zlato, držím palce, ať se chytne!!! Bude to ket, nebo už jsi po et? @hanyas Už stimuluješ? genetika teda v pořádku nakonec? @fonamor Držím palce, ať jsou brzo 2 čárky na testíku 🙂

hanyas
23. kvě 2017

@jeanne_g ahoooj! Tak to moc gratuluju! Je to mala vyhra a jste zase o kousek bliz k cili 🙂 ja dnes zacinam s Dipherelinem. Ty jo, tak se ti transfer taky blizi. To je super 🙂 genetika dobry. Nakonec je to proste jen vetsi chromozom s cancourkem, jak mi to p.geneticka vysvetlila maximalne laicky 😁

bambulka247
23. kvě 2017

@jeanne_g Ahoj, tak to je výborná správa 😊 Bude to ten pravý bojovník! Estrofem som mala aj ja, krásne ti vyživí sliznicu. Oplatí sa počkať 😉 My máme v piatok NT screening, tak už stresujem. Snáď bude všetko v poriadku 🤰

wendissek
23. kvě 2017

@jeanne_g nn bude ket ještě me čeká hysteroskopie

hanyas
24. kvě 2017

Holky, je v Heliosu pred OPU potreba predoperacni vysetreni?

marlah
25. kvě 2017

@hanyas Ahoj, já jsem byla na OPU v listopadu a předoperační jsem nepotřebovala.

hanyas
25. kvě 2017

@marlah dekuji! 🙂

jeanne_g
26. kvě 2017

@hanyas Predoperacni nepotrebujes,jen jim tam vyplnis nějaký dotazník. To je fajn, ze genetika dopadla dobre😊 Jak jde stimulace? @wendissek Kdy jdeš na tu hysteroskopii? @bambulka247 Tak co screening, všechno v pohodě? Já dnes na kontrole, sliznice mi od pondělka po estrofemu pekne narostla na 9 mm a folikul 18, pichli mi pregnyl a transfer bude ve středu. Jsem ale zas nachlazena, tak to musím vylezet přes víkend. Estrofem prý mam porad brat,do kdy jsi ho brala?

wendissek
26. kvě 2017

@jeanne_g Mam ji 7 června

bambulka247
26. kvě 2017

@jeanne_g Screening mame negativny, vsetko uplne v poriadku tak uz mi nic nebrani sa naplno tesit 😊 ❤ Tak uz sa ti to blizi, super! Riadne to vylez, do stredy mas casu dost 😉 Estrofem som brala do preukazania srdcovej cinnosti, to bolo nejak 7-8tt.

fonamor
26. kvě 2017

@jeanne_g super, všechno na nejlepší cestě, hodně štěstíčka🙂

hanyas
26. kvě 2017

@jeanne_g ahoooj, no, zatim to davam. Jednou se to da snest, jednou bych vyletela z kuze. Ale sama se proste nepichnu. Jinak Provera dobrana, takze cekam na MS 😉 co ty? bude ket v pristim cyklu? 🙂

hanyas
26. kvě 2017

@jeanne_g aaaa uz to ctu 😀 tak zazvorovy caj s medem a odpocivat! 🙂 a kdo vi, treba ve stredu taky pojedu 😀 ale jen na krev 😀

fonamor
28. kvě 2017

Dobré ráno, holky, dnes 10 den po KET. Test sílí..🙂

lenusaak
28. kvě 2017

@fonamor tak to je nadherna zpráva!! Mám ohromnou radost!!! At je vsechno jen a jen poradku ❤️🍀

fonamor
28. kvě 2017

@lenusaak děkuju moc, ty už to máš za pár, jupíííí🙂... Po tolika letech, probrečených dnů a nocí z každého nezdaru, uf, modlím se a prosím anděly, ať to dotáhnem do konce..🙏

zabbkakvak
28. kvě 2017

@fonamor krasa a nadhera ❤

Strana