Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@fonamor to je super hodnota mamino 😘
@fonamor @wendissek @hanyas Holky, díky, já myslela, že mám asi halucinace, tak jsem ráda, že to někdo další taky vidí. Poslala jsem foto chlapovi a on že vidí jednu čárku 😀 @tomik1234 Kolik máte embryí po minimálce? My jen jedno i po klasickým IVF, už podruhé. Takže vždycky nervy, zálohy v mrazáku žádné...🙏 Kéž by to fakt vyšlo!!! Rozumné je vydržet, ale pokud nevydržíš, nevyčítej si to, výsledek to neovlivní 🙂
Holky, mne je od vcerejska tak blbe... tresti mi hlava, jsem jako na kolotoci. Zavrate, bricho taky citim...Myslite, ze to muze byt tou stimulkou? Jsem absolutne nepouzitelna...
Nahromadily hormony 😀 taková chyba 😀
Holky, mam dotaz. Asi blbej, ale treba mi to osvetlite. Nejak uz se z 1. IVF nepamatuju 🙂 jak konci stimulka? Kdyz mi treba v nedeli reknou, ze si vecer v tolik a tolik mam pichnout Pregnyl, tak uz v nedeli a v pondeli Menopur a Diphereline nepicham, nebo jeste jo???? 😵

@jeanne_g kdyz na to koukam v puvodni velikosti,prijde mi,ze vidim stin... Ale kdyz zazoomuju,zase nevidim nic... Grrr... Holky,vidite neco?