Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@fonamor @wendissek @hanyas Holky, díky, já myslela, že mám asi halucinace, tak jsem ráda, že to někdo další taky vidí. Poslala jsem foto chlapovi a on že vidí jednu čárku 😀 @tomik1234 Kolik máte embryí po minimálce? My jen jedno i po klasickým IVF, už podruhé. Takže vždycky nervy, zálohy v mrazáku žádné...🙏 Kéž by to fakt vyšlo!!! Rozumné je vydržet, ale pokud nevydržíš, nevyčítej si to, výsledek to neovlivní 🙂
Holky, mne je od vcerejska tak blbe... tresti mi hlava, jsem jako na kolotoci. Zavrate, bricho taky citim...Myslite, ze to muze byt tou stimulkou? Jsem absolutne nepouzitelna...
Holky, mam dotaz. Asi blbej, ale treba mi to osvetlite. Nejak uz se z 1. IVF nepamatuju 🙂 jak konci stimulka? Kdyz mi treba v nedeli reknou, ze si vecer v tolik a tolik mam pichnout Pregnyl, tak uz v nedeli a v pondeli Menopur a Diphereline nepicham, nebo jeste jo???? 😵

@jeanne_g kdyz na to koukam v puvodni velikosti,prijde mi,ze vidim stin... Ale kdyz zazoomuju,zase nevidim nic... Grrr... Holky,vidite neco?