icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
13. čer 2017

@hanyas Určitě 😊 OPU mas ve čtvrtek?

hanyas
13. čer 2017

@jeanne_g aaaano, teda jestli mi teď z toho vyděšení všechny vajíčka nepopraskala :D

fonamor
13. čer 2017

@jeanne_g děkuji za vysvětlení, jsi zlatá😘

tomik1234
14. čer 2017

@jeanne_g
@fonamor
Ve Zlíně byli moc zlatí včetně sester a koordinátorek, asi tak jak Texl v Heliosu 🙂. Jinak nás to vyšlo zhruba stejně jako doplatek na klasické IVF, pojišťovna to neproplácí. A všechno bylo rychlejší. Stimulace je krátká. Já nemám vejcovody, takže jinak než přes IVF to nejde, ale důvod malého počtu nebo žádného počtu embryjí asi není. V Heliosu jsme zkoušeli krátký, dlouhý protokol a vyšlo to nastejno. Právě jsem četla, že některé holčiny reagují na minimální stimulaci lépe, proto jsme to chtěli zkusit. Tak uvidíme...

jeanne_g
14. čer 2017

@tomik1234 Neboj, tentokrát se na vás usměje štěstí 🙂 Prosímtě, stimulovala jsi Clostylbegytem, nebo jsi měla něco jiného? A jak dlouho po klasické ivf stimulaci může být minimálka?
@hanyas 😀 Klídek, s tím vším Dipherellinem, co máš v sobě, určitě nepopraskaly, neboj 🙂 Hezky odpočívej a zítra přeju úrodičku.

hanyas
14. čer 2017

@jeanne_g dekuju moc. Budu se snazit 😁

tomik1234
14. čer 2017

@jeanne_g V Heliosu nám doporučovali tříměsíční pauzu před dalším ivf. Minimálka nevím jestli je tam rozdíl, my si dali mezi třetím pokusem klasického ivf a minimálkou trochu delší pauzu, kvůli tomu, že tam byla cysta, ale nakonec tam byla tak i tak... 🙂. A s tou stimulací se musím podívat - hlava děravá moje, každopádně vím, že pak byl menopur, ale asi ano - kuknu se a napíšu.

lilsweet89
14. čer 2017

Ahoj holky, 22-06 ráno prohlídka ultrazvukem před KET.Budu 11DC. V Heliosu už jsem 1x KET měla, ale bohužel nebyl úspěšný, tak snad se tentokrát zadaří a štěstíško se na nás usměje...🙂

lilsweet89
14. čer 2017

Je tady také někdo, kdo bude mít ultrazvukové prohlídky před plánováním KET? 🙂

hanyas
15. čer 2017

Ahoj holky, tak mam silne smisene pocity. Dnes OPU... podle utz bylo 21 foliku a ve zprave mam, ze bylo odebrano 10 folikulu. Je pro to nejaky rozumny vysvetleni? V utery ve 22:00 jsem pichala Pregnyl s tim, ze dnes v 10:00 jdu na sal. A vzali me az v pul 11. Nemohly nektere folikuly popraskat?

jeanne_g
15. čer 2017

@hanyas Hani, já měla 16 folikulu a odebráno 7 oocytů, některé byly nejspíš prázdné. Určitě tam mají nějakou časovou rezervu, aby to nepopraskalo. Nědělej si z toho hlavu. Vím, žes čekala víc, ale 10 je pěkný číslo, hlavně ať se všechny pěkně oplodní a vyvíjí. 😘

wendissek
15. čer 2017

@jeanne_g zlato podívej na me na uzt viděli pres 25 jich a pak jich bylo jen 14 tím ze ti bylo naše třetí ivf už sem byla nějak min hysterická ale stejně sem vždy panikarila

jeanne_g
15. čer 2017

Tak je to v pr..., hcg neroste, ale stagnuje, nic z toho nebude, ale s tím už jsem byla smířená... Co mi ale přijde na hlavu, že mě nutí dál brát Utroš a Estrofem a v pondělí znova na krev. Přitom cítím, že ms fakt visí na vlásku a ty léky jsou zbytečný, chjo ☹((

wendissek
15. čer 2017

@jeanne_g ach jo to je mi líto ☹

hanyas
15. čer 2017

@jeanne_g jenze oni mi napsali nalez: 10folikulu, z toho : cca 10 oocytu. Je mi jasny, ze v nejakem vajicko neni, ale to by snad bylo napsano treba Nalez: 20 folikulu, z toho 10 oocytu. Nikdo mi k tomu poradne nic nerekl, kam se podelo tech dalsich 11 folikulu, ktery mam ve zpravach z utz...

Jinak je mi to lito ☹

tomik1234
15. čer 2017

@jeanne_g To je mi líto..., ach jo, asi je to předpis, když tam nějaká hodnota HCG je, ale tvoje pocity jsou důležitý, rozumím ti...:(. Případně se třeba ještě poraď se svým gynekologem..., i když pondělí je za chviličku.

tomik1234
15. čer 2017

@jeanne_g Uvidíš, že přijde správná doba a bude z tebe těhule 🙂. My si taky počkali! Pokud se nic nezvrtne, tak by nám to třeba mohlo vyjít...dneska jsem byla na krev a hodnota HCG 3072 ;), a to nám sám doktor říkal, že jsme asi překvapeni, po té sérii neúspěchů 🙂.

hanyas
16. čer 2017

Tak se nam oplodnilo 6 vajicek... doufam, ze to do konce dotahnou aspon dve, tri...

jeanne_g
16. čer 2017

@tomik1234 Díky, dodáváš mi naději s tou minimálkou 🙂 Ať všechno jde jak má být a gratuluju!!! Kéž by u nás ta doba brzo přišla, už taky nejsme nejmladší a děti nemáme. Ty vidím už jedno dítko máš. Musím se teď trochu otřepat, vzpamatovat, nabrat síly a pak z tebe začnu tahat další info o té minimálce, můžu 🙂?
@hanyas Hani, držím palce, ať to dobře dopadne, průběžně informuj 🙂

hafrol
16. čer 2017

@hanyas urcite..budou to bojovnicci🙂

hanyas
16. čer 2017

@jeanne_g urcite dam vedet 😉 dekuju 🌼

tomik1234
16. čer 2017

@jeanne_g Jasně, pokud budu něco vědět, tahej info 🙂 🙂. Ano máme chlapečka z Heliosu. Taky byl z 20 vajuch jeden jediný. Moc držím palušky ať už je to co nejdříve!!!

absintka19
16. čer 2017

Naše holčička z Heliosu :Adélka 14.5.2017, 4300gr, 50cm.
Všem držím palce, nevzdávejte to !

wendissek
17. čer 2017

@absintka19 je nádherná a moc gratuluji 🙂

zabbkakvak
17. čer 2017

@absintka19 krásňoučká😘Taky už se těším až tu naši heliosačku budeme mít u sebe❤

absintka19
17. čer 2017

@wendissek děkujeme. Věřím že i vám se povede. Budeš skvělá máma.

absintka19
17. čer 2017

@zabbkakvak uz jen kousek zabko 🙂

wendissek
17. čer 2017

@absintka19 dekuji moc ve crtvrek me čeká hysteroskopie a pak me řeknou kdy nam daj toho našeho bojovnicka ani ted moc darkybi neresim to az vše jak dopadne potom

wendissek
17. čer 2017

@zabbkakvak neboj kocko ty už to mas taky za chvilku

@absintka19 holky to tak strašně měli ten čas 🙂

zabbkakvak
17. čer 2017

@absintka19 jo jo už to je za pááááár.Už se i těším až se budu moc zas normálně pohybovat to bříško už zavazí 😀 A o nateklích nohách ani nemluvím nemám si co obout 😨 Ale stojí to za to to vše vydržet❤

Strana