Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@zabbkakvak NJ krátí čekala sem ze tady to třetí ivf když jsme oplodnovali vajíčka půlku dárcem ze to bude jiný a ne ze zase zůstane jedno
@wendissek no my jsme taky neměli velké úrody 1ivf vydrželo jen jedno tak hned transfer chytlo se ale samovolně odešlo☹ 2ivf k transferu 2 blastocysty 1byl transfer hned a druhé zamrazit.1 se nechytlo a šlo se na KET a za chvíli budeme mít heliosačku u sebe.Nezalezi na množství 😉 tak se drž a věř že ten poslední to vybojuje👍
Tak hlasim, ze pozadovany pocet bunek maji zatim vsichni embrousci (6). Ale jsou tam nejaky fragmentace, tak pry se uvidi... 😕
Krasne rano vsem! 🙂 poslusne hlasim, ze si jedeme pro mimiska a ze prechodne bydliste v misce dnes v 11 zmeni na (doufam, ze trvale) bydliste u me v brisku! 😍 drzte nam pesti! 😘
Ahoj mam po hystero břicho trochu bolí trošku spí km výsledky z histokky budou do 3 týdnů jak mile dostanu mechů do 4-6 týdnů tak pak 5 den cyklu na utz nasadí estroferm a potom může byt ket
@hanyas @wendissek Ahoj holky, jak se daří? My byli dneska v Reprofitu pobavit se o minimalce. Bylo nam doporučeno ještě vyšetření na trombofilni mutace a konzultace vysledku imuno s nějakou vyhlasenou reproimunolozkou z Prahy. Ještě teda máme v planu obrazit další dvě centra v Brně, ale dojem z Reprofitu dobrý 🙂 @hanyas Tak jak se cítíš, kočko? Nějaké příznaky? Kolikaty jsi den?

@wendissek jooo letí to hrozně rychle.Tobě se to taky krátí poslední bojovník to určo dobojuje až do konce👶.Budu držet pěsti 👍