icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

zabbkakvak
17. čer 2017

@wendissek jooo letí to hrozně rychle.Tobě se to taky krátí poslední bojovník to určo dobojuje až do konce👶.Budu držet pěsti 👍

wendissek
17. čer 2017

@zabbkakvak NJ krátí čekala sem ze tady to třetí ivf když jsme oplodnovali vajíčka půlku dárcem ze to bude jiný a ne ze zase zůstane jedno

zabbkakvak
17. čer 2017

@wendissek no my jsme taky neměli velké úrody 1ivf vydrželo jen jedno tak hned transfer chytlo se ale samovolně odešlo☹ 2ivf k transferu 2 blastocysty 1byl transfer hned a druhé zamrazit.1 se nechytlo a šlo se na KET a za chvíli budeme mít heliosačku u sebe.Nezalezi na množství 😉 tak se drž a věř že ten poslední to vybojuje👍

hanyas
18. čer 2017

Tak hlasim, ze pozadovany pocet bunek maji zatim vsichni embrousci (6). Ale jsou tam nejaky fragmentace, tak pry se uvidi... 😕

wendissek
18. čer 2017

@hanyas mooc na tebe myslím neboj urco jich dojde plno :-*

fonamor
18. čer 2017

@hanyas ano, ano, taky si to myslím, bojivníci to jsou a mají být po kom🙂

hanyas
18. čer 2017

@wendissek
@fonamor jste zlaticka holky, dekuju za podporu! 🌼🌼🌼

jeanne_g
18. čer 2017

@hanyas Zlato, myslím na tebe, ať se broučci dal hezky dělí 😊

hanyas
18. čer 2017

@jeanne_g dekuju! 😘

hanyas
20. čer 2017

Krasne rano vsem! 🙂 poslusne hlasim, ze si jedeme pro mimiska a ze prechodne bydliste v misce dnes v 11 zmeni na (doufam, ze trvale) bydliste u me v brisku! 😍 drzte nam pesti! 😘

wendissek
20. čer 2017

@hanyas to je krásný a jak to vypadá s ostatním a ?

hanyas
20. čer 2017

@wendissek dve embryjka jsou pekny, jedno hranicni, tak ho nechaji do zitra, jestli to dozene.

jeanne_g
20. čer 2017

@hanyas Hani, supeeer 😍 Chápu to dobře, že jde jeden k tobě a ještě 1-2 mrazošci, nebo dokonce možná 3? Tak to je paráda 🙂
@wendissek Vendi, připomeň mi, ty máš teď někdy tu hysteroskopii?
My se jdeme domlouvat na minimálku, asi Reprofit.

hanyas
20. čer 2017

@jeanne_g jeden ke mne, jeden do mrazaku a o tom tretim rozhodne zitrek 🙂

jeanne_g
20. čer 2017

@hanyas Tak moc držím palce, ať se krásně zavrtá a nepustí a dva krásní mrazáčci ať čekají, až budete chtít druhý 😘

wendissek
20. čer 2017

@jeanne_g já mam ve čtvrtek hystero a pak me řeknou kdy může byt ket
@hanyas tak to je pěkný věřím ze to do zítra dožene

hanyas
20. čer 2017

@wendissek
@jeanne_g dekuju 🙂 taky doufam, ze by to to treti embryjko mohlo zvladnout. Je to uz jakoby taky blastocysta, ale neco jeste nema tak jak by to byt melo. Tak uvidime 🙂

hanyas
21. čer 2017

@wendissek
@jeanne_g je to tam, holky 🙂 mame dva mrazacky 💙💙

wendissek
21. čer 2017

@hanyas to je super moc gratuluji 🙂

hanyas
21. čer 2017

@wendissek dekuju 🙂 vsak ty uz budes mit taky za chvilku mimiska u sebe 🙂 zitra na tebe budu myslet!

jeanne_g
21. čer 2017

@hanyas Juchůůů, tak to je krásný výsledek 🙂 Gratulace

sticker
hanyas
21. čer 2017

@jeanne_g taky z toho mám radost. Ohromnou! 🙂 Hned je mi lehčeji u srdíčka, když vím, že je něco v záloze 🙂

jeanne_g
22. čer 2017

@hanyas Jasně, zálohy jsou super a psychicky to podpoří. Tak ať se krásně a v klidu těhotní 🙂

hanyas
22. čer 2017

@wendissek ahojky, tak jak jsi dnes dopadla?

wendissek
22. čer 2017

Ahoj mam po hystero břicho trochu bolí trošku spí km výsledky z histokky budou do 3 týdnů jak mile dostanu mechů do 4-6 týdnů tak pak 5 den cyklu na utz nasadí estroferm a potom může byt ket

hanyas
22. čer 2017

@wendissek takze to vypada na KET na srpen 🙂 ted si s manzelem udelate pekny letni leharo a pohodicku a potom trada tehotnet 🙂

wendissek
23. čer 2017

@hanyas no když to tak počítán tak ano srpen ket a když to nevyjde tak už od toho srpna září by jsme chtěli hledat darkyni

hanyas
23. čer 2017

@wendissek a zustali byste v Heliosu nebo jste si uz vybrali jine centrum? Ja ale pevne verim, ze darkyne potreba nebude 😉

wendissek
23. čer 2017

@hanyas zůstali v heliosu jinde se nam nelíbí ani po konzultacích tlačili nás ještě at ten poslední pokus využijeme sami

jeanne_g
26. čer 2017

@hanyas @wendissek Ahoj holky, jak se daří? My byli dneska v Reprofitu pobavit se o minimalce. Bylo nam doporučeno ještě vyšetření na trombofilni mutace a konzultace vysledku imuno s nějakou vyhlasenou reproimunolozkou z Prahy. Ještě teda máme v planu obrazit další dvě centra v Brně, ale dojem z Reprofitu dobrý 🙂 @hanyas Tak jak se cítíš, kočko? Nějaké příznaky? Kolikaty jsi den?

Strana