Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
😘
@itworks jo 😀 a duch byl. Ale ted umiram... 😖 nekde jsem prisla k viroze. Je mi strasne zle, zvracim, zimnice jako blazen, teplota 38°C, prujem, vsechno me boli. Zacalo to zaludkem navode, tak jsem se radovala, ze by prvni priznak? A smich me presel. Ja proste nemuzu mit nic normalne 😢
@wendissek @linusha Ahoj holky, dneska konzultace v Repromede a Reprogenesis a máme o čem přemýšlet, v Reprogenesis navrhli dlouhý protokol nebo minimalku s Enolvou, v Rm nějakou variantu krátkého, kde se antagonista píchá až 6. den a Gonal velké dávky od zacatku. Taky ještě doporučili ERA test na implatacni okno,stojí to 22 tisíc,a prý rozhodně znova pgs Tak mam z toho hlavu jak balon. @tomik1234 Čím jsi prosím stimulovala na tu mnimalku?
Jo nás taky rrprofit tlačil do minimalky ale jinak bič nevymyslel i pak doporučili jedine darkyni protože já mela jak dlouhý tak krátký protokol reagovala sem stejně a když u nás nedopadlo oplodnění i s dárcem tak nam řekli ze je chyba ve vajíčkách
@linusha No je možný, že u nás byla příčina neuspechu jasnější, a to malý počet vajíček. Já prostě na ty umělý hormony moc nereaguju a na tom protokolu, co mi v Rm doporučili, je dobre, ze stejne jako u minimalky se začíná bez utlumeni vlastních hormonu. Ty a @wendissek jste mely těch vajíček vždycky plno, to je jinej pripad. U mě to prave vůbec neodpovídá ovarialni zásobě.
Ten ERA test v Repromede kvůli nezdarene implantaci vysetreneho embrya, ale bylo to spíš jen doporučení.
No právě ze jsme jich měli dost takže proto když nam.jinde radili stejný postupy a i darkyni zustavame v heliosu
Na histologii kvůli hystero budu volat koncem týdne a transfer jak dostanu menstruaci takže tak v pulce srpna by mohl byt ket a pokud nevyjde chce aby hned hledali darkyni
Holky, jste tu některá po 40, která se chystá na IVF a jste jinak s partnerem v pořádku?
Mám za sebou 2 zamlklé těhu a jedno neúspěšné IVF a chtěla bych se zeptat, jaké máte další návrhy co dál ..... Chodím do Heliosu. Díky 🙂

@hanyas No tak to je paráda 🙂 Sílí ti to předpisově 🙂