icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
30. čer 2017

@hanyas No tak to je paráda 🙂 Sílí ti to předpisově 🙂

sticker
hanyas
30. čer 2017

@jeanne_g havne nic nezakriknout 😉

jeanne_g
30. čer 2017

@hanyas 🙊🍀

hanyas
30. čer 2017

😘

itworks
30. čer 2017

@hanyas ahoj, ty jo, už jsi testovala 6 den 😄

hanyas
30. čer 2017

@itworks jo 😀 a duch byl. Ale ted umiram... 😖 nekde jsem prisla k viroze. Je mi strasne zle, zvracim, zimnice jako blazen, teplota 38°C, prujem, vsechno me boli. Zacalo to zaludkem navode, tak jsem se radovala, ze by prvni priznak? A smich me presel. Ja proste nemuzu mit nic normalne 😢

jeanne_g
30. čer 2017

@hanyas A do pr...😖
Zkus nějak srazit tu teplotu, paralen prášek nebo čípek, nebo aspoň obklady. At je brzo lip!

hanyas
1. črc 2017

@jeanne_g vecer teplota 39°, ted 38,5°. Paralen nijak nezabira, zabaly taky ne. Nezvracim, prujem mam porad. Uz jsem to vcera obrecela, ze to embyjko nemuze dat bez nasledku 😢

jeanne_g
1. črc 2017

@hanyas Zlato, ještě není nic ztracený! Kolegyně mela taky brutal chřipku hned po testu a má krasnyho klucinu. Je to bud a nebo. A když ne, mas taky dva krásný mrazacky, ale muze to dopadnout dobre, tak nevěš hlavu 😘

hanyas
1. črc 2017

@jeanne_g jsi moc hodna. Dekuju za podporu 😘

jeanne_g
3. črc 2017

@hanyas Zlato, jak dopadla krev? Jsem na horách, nejsem moc na netu, ale mslim na tebe

hanyas
3. črc 2017

@jeanne_g bohuzel... hCG 33,8, test slabne. Nevyslo to... pekne si dovcu uzij a odpocin si.

wendissek
4. črc 2017

@hanyas ach jo zlaticko to me mrzí ale pokud mužů radit jdi hned do dalšího pokusu

hanyas
4. črc 2017

@wendissek sla bych hned wendy, ale mam podezreni na salmonelu a pokud se to v patek potvrdi, netusim, kdy budu moct na KET jit 😢 pritom potrebuju zkusit dalsi pokusy o prazdninach. V praci zase hned neco chytnu a jsem tam v permanentnim stresu ☹

wendissek
4. črc 2017

@hanyas ach jo snad to bude dobrý 🙂

hanyas
4. črc 2017

@wendissek ja uz radsi nedoufam v nic. Ted si pripadam, jako ze jsem fakt prohrala...i kdyz tohle neni zadna hra... ale ty pocity... chjo

wendissek
4. črc 2017

@hanyas neboj jednou se dočkáme musíme byt trpělivé 🙂

jeanne_g
4. črc 2017

@hanyas Zlato, to je mi líto 😢 Tem pocitum rozumím.:( Ted se hlavně uzdrav, za par dní bude líp. Je super, ze mate další mrazacky, bude ketik. Snad to poboha nebude ta salmonela a budeš brzy ok.😘

jeanne_g
10. črc 2017

@wendissek @linusha Ahoj holky, dneska konzultace v Repromede a Reprogenesis a máme o čem přemýšlet, v Reprogenesis navrhli dlouhý protokol nebo minimalku s Enolvou, v Rm nějakou variantu krátkého, kde se antagonista píchá až 6. den a Gonal velké dávky od zacatku. Taky ještě doporučili ERA test na implatacni okno,stojí to 22 tisíc,a prý rozhodně znova pgs Tak mam z toho hlavu jak balon. @tomik1234 Čím jsi prosím stimulovala na tu mnimalku?

wendissek
10. črc 2017

Jo nás taky rrprofit tlačil do minimalky ale jinak bič nevymyslel i pak doporučili jedine darkyni protože já mela jak dlouhý tak krátký protokol reagovala sem stejně a když u nás nedopadlo oplodnění i s dárcem tak nam řekli ze je chyba ve vajíčkách

linusha
10. črc 2017

@jeanne_g to je zajímavé že Vám rovnou řekli co a jak, my když jsme tam byli tak nám řekli že prve chtějí spermio, hormonalni profil a další testy u nich a pak dle výsledků se rozhodne co dál. PDG budeme mít určitě. Ten ERA test nabídli v Repromedě?

jeanne_g
10. črc 2017

@linusha No je možný, že u nás byla příčina neuspechu jasnější, a to malý počet vajíček. Já prostě na ty umělý hormony moc nereaguju a na tom protokolu, co mi v Rm doporučili, je dobre, ze stejne jako u minimalky se začíná bez utlumeni vlastních hormonu. Ty a @wendissek jste mely těch vajíček vždycky plno, to je jinej pripad. U mě to prave vůbec neodpovídá ovarialni zásobě.
Ten ERA test v Repromede kvůli nezdarene implantaci vysetreneho embrya, ale bylo to spíš jen doporučení.

wendissek
11. črc 2017

No právě ze jsme jich měli dost takže proto když nam.jinde radili stejný postupy a i darkyni zustavame v heliosu

jeanne_g
11. črc 2017

@wendissek Jo to chápu 🙂 Už víš, jak dopadla ta hysteroskopie? A kdy bude transfer? V Reprogenesis nabídli, že mi napíšou ten Medrol. V Repromedě se na to moc netvářila, ale asi by mi ho taky napsala, kdybych na tom trvala.

wendissek
11. črc 2017

Na histologii kvůli hystero budu volat koncem týdne a transfer jak dostanu menstruaci takže tak v pulce srpna by mohl byt ket a pokud nevyjde chce aby hned hledali darkyni

jeanne_g
13. črc 2017

@wendissek Tak pak dej vedet, jak jsi dopadla, co zjistili. Tak třeba v pulce srpna budu mit taky transfer, jestli pujdem do minimalky. Ale ja vůbec nevim, jak se rozhodnout, vůbec se mi to nechce řešit ☹

hanyas
13. črc 2017

@jeanne_g úplně chápu, jak ti je, kočko. Taky z toho všeho mám hlavu jak pátrací balon... Já být tebou, tak tu minimálku klidně zkusím. Bude to zase něco novýho a kdo ví... třeba je právě tohle ten správnej směr 🍀

jeanne_g
14. črc 2017

@hanyas Navíc ti doktoři říkají každý něco jiného a všichni se tváří, že je to nejlepší cesta, mám fakt z toho hlavu v pejru ☹ Ale nakonec asi dáme tu minimálku s Elonvou a Medrol. No a když to neklapne, tak budu přemýšlet o těch protokolech klasického ivf.

hanyas
14. črc 2017

@jeanne_g hlavne neves hlavu. Musis do toho jit odhodlana s vidinou jasnyho uspechu! 🙂 ja kdybych mohla, tak do toho jdu hned, at se neco deje.

marlah
14. črc 2017

Holky, jste tu některá po 40, která se chystá na IVF a jste jinak s partnerem v pořádku?
Mám za sebou 2 zamlklé těhu a jedno neúspěšné IVF a chtěla bych se zeptat, jaké máte další návrhy co dál ..... Chodím do Heliosu. Díky 🙂

Strana