Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky. Můžu se k vám přidat?
V Heliosu začínám 3.IVF. Předešlé 2 byly v Praze.
V pondělí jsem dobrala proveru, píchám diphereline a teď čekám na menstruaci. Kdy vám přišla menstruace?
A jak je to s neschopenku? MUDr. Texl mi říkal, že není problém ji vypsat na kontrole před OPU. Jen by mě zajímalo, jak jste to dělaly ty, které dojíždět z větší dálky, zda jste si pak lístky na peníze vyzvedávaly, či vám je posílali poštou?
@klea88 ahoj,ja jsem pnku taky mela od Menopuru,pokracovala jsem s ni i po stimulaci kvuli hyperstimulaku a ted po KETu ji mam stale vedenou v Heliosu a bylo mi receno,ze ji tam muzu mit vedenou dal...12.den po KET se mam domluvit na odber krve a myslim,ze pokud to klapne,tak pak prevod ke sve gyndarce
@hanyas Tak to je super😊 My jsme se nakonec rozhodli trochu rozvolnit, tak do toho v srpnu nejdem. Místo toho dáme dovolenou, co jsme uvažovali, ze ji budem muset zrušit. Aspoň je trochu času se rozmyslet, co dál.Tobe budu držet palce na srpen 😊 Jo a půjdu na akupunkturu 😀 I když moc na to nevěřím, ale spousta známých presvedcuje,ať to zkusím tak co už s nima
Tak holky hlásím, že z 11 vajíček, 9 oplodnenych a druhý den už odpadly 2 🙄 takže zatím 7. Čekala jsem teda lepší zprávy, aby vůbec bylo co testovat, když jich moc nezbyde, tak bude čerstvý et. To jsem si myslela, jak jsem v klidu, klid právě skončil.
Takže asi větší počet folikulů (24) na úkor kvality vajíček, ta stimulace se asi nedá úplně předvídat, prý jsem reagovala až moc bouřlivě 😨 snižovali mi i dávku.

@hanyas No ještě se budeš muset před transferem trochu vykrmit po té salmonele 🙂 Doufám, že už ta potvora bude úplně pryč!!!
@hafrol Já měla první transfer v Heliosu bez Estrofemu, takže vždycky ne 🙂 Ale druhý už s Estrofemem tedy.
@itworks Supr profilovka 🙂 Přeju, ať jde dobře stimulace!! a @wendissek ať pěkně naroste sliznice