icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
21. črc 2017

@hanyas No ještě se budeš muset před transferem trochu vykrmit po té salmonele 🙂 Doufám, že už ta potvora bude úplně pryč!!!
@hafrol Já měla první transfer v Heliosu bez Estrofemu, takže vždycky ne 🙂 Ale druhý už s Estrofemem tedy.
@itworks Supr profilovka 🙂 Přeju, ať jde dobře stimulace!! a @wendissek ať pěkně naroste sliznice

klea88
26. črc 2017

Ahoj holky. Můžu se k vám přidat?
V Heliosu začínám 3.IVF. Předešlé 2 byly v Praze.
V pondělí jsem dobrala proveru, píchám diphereline a teď čekám na menstruaci. Kdy vám přišla menstruace?
A jak je to s neschopenku? MUDr. Texl mi říkal, že není problém ji vypsat na kontrole před OPU. Jen by mě zajímalo, jak jste to dělaly ty, které dojíždět z větší dálky, zda jste si pak lístky na peníze vyzvedávaly, či vám je posílali poštou?

hanyas
26. črc 2017

@klea88 ahoj, ja si neschopenku brala uz nekdy na zacatku pichani Menopuru. A po transferu mi PN prevedli moji gynekolozce. Takze si to muzes udelat obdobne 😉

klea88
26. črc 2017

@hanyas děkuji za odpověď. Tak super.

hafrol
26. črc 2017

@klea88 ahoj,ja jsem pnku taky mela od Menopuru,pokracovala jsem s ni i po stimulaci kvuli hyperstimulaku a ted po KETu ji mam stale vedenou v Heliosu a bylo mi receno,ze ji tam muzu mit vedenou dal...12.den po KET se mam domluvit na odber krve a myslim,ze pokud to klapne,tak pak prevod ke sve gyndarce

klea88
27. črc 2017

@hafrol tak uvidím, jak časté budou kontroly a podle toho se s nimi domluvím. Takže si po OPU čekala až na KET? My chceme PGS, ale Texl říkal, že kdyby bylo vše ok a bylo vhodné embryo na ET, zavedlo by se nevyšetřené. Jinak by se dělal až KET.
A ty jsi z Brna?

hafrol
27. črc 2017

@klea88 jojo,cekala jsem az na KET...Bydlime kus od Brna,ale pocházím od tama..takze listek na penize mi vyzvedla mamka a dala ho do prace,protoze pracuji v Brne...nebyl problem si to v Heliosu domluvit,tak si myslim,ze by nemel byt problem,aby ti ho treba i poslali.

klea88
27. črc 2017

@hafrol zkusím se při příští návštěvě zeptat, jak to nejlépe udělat. Vždy tam jedu se seznamem dotazů a stejně mě pak napadnou další otázky :D.

hanyas
29. črc 2017

@jeanne_g ahojky! 🙂 hlasim, ze salmonela uz je fuc, takze ted mam zrave obdobi a pokud by to bylo jen trochu mozny, sla bych na KET hned dalsi cyklus 🙂 takze kdo vi, treba jeste stihnu ten konec srpna 🙂 jak se mas ty? 🙂

jeanne_g
29. črc 2017

@hanyas Tak to je super😊 My jsme se nakonec rozhodli trochu rozvolnit, tak do toho v srpnu nejdem. Místo toho dáme dovolenou, co jsme uvažovali, ze ji budem muset zrušit. Aspoň je trochu času se rozmyslet, co dál.Tobe budu držet palce na srpen 😊 Jo a půjdu na akupunkturu 😀 I když moc na to nevěřím, ale spousta známých presvedcuje,ať to zkusím tak co už s nima

hanyas
30. črc 2017

@jeanne_g jee a kam jedete? 🙂 s akupunkturou zkusenost nemam, pac ani minijehlicky nemam rada, takze myslim, ze by me to jen stresovalo. Ale urco zkus 🙂

jeanne_g
31. črc 2017

@hanyas Jedeme do Alp. Už se těším 🙂 Jo, jehly, to není nic pro tebe, ty máš tu fobii. Uvidíme, třeba taky zdrhnu 🙂

hanyas
31. črc 2017

@jeanne_g jee, tak to bude krasnej relax 😍 pekne si to tam uzijte. Dovca te naladi, akupunktura zharmonizuje.... no ty budes nachystana jako nikdy driv 💜

jeanne_g
31. črc 2017

@hanyas No stimulovat začnu až na konci září. Takže si ještě docela počkáme.

hanyas
31. črc 2017

@jeanne_g ani se nenadejes a zari bude tady. Strasne to leti. Ja uz se zase nemuzu dockat, az dorazi ms 😀 jsme blazni. Normalne je to desna otrava, ale jakmile jde o ivfko, nemuzeme se te mrchy cervene dockat 😀

jeanne_g
1. srp 2017

@hanyas A kdy mršku očekáváš? Super, že do toho jdeš s takovým nadšením 🙂 Já myslím, že teď v létě se bude těhotnět jedna radost 🙂

hanyas
1. srp 2017

@jeanne_g myslim, ze o vikendu by mohla dorazit. Tesim se moc. Jeste stihnu par dni prazdnin nez pujdu do prace, tak by se brouckovi mohlo hezky hnizdit 🙂

fatma1
Odpověď byla odstraněná
jeanne_g
1. srp 2017

@hanyas Je,tak to je super, ze máš prázdniny 😊 ucitelka? To se to bude prckovi zahnizdovat, pěkně v klídečku. Chystáte se ještě někam?

hanyas
1. srp 2017

@jeanne_g vychovatelka 😉 my byli v tech Krkonosich, dnes v Zoo v Olomouci a uz jen couracky po okoli. Hlavne, at mi vydrzi to zdravi... 🙏
Ty jsi od zacatku v Heliosu?

jeanne_g
2. srp 2017

@hanyas Uplne na začátku jsme byli na Obilnaku, ale jen vyšetření. Pak 2 ivf Helios a ted už jdeme jinam. Jee,vychovatelka, tak to mas veselo, spousta dětiček kolem tebe 😊 Nj, hlavně byt fit na transfer a nic nechytit, to chápu. Snad taky polevi ty vedra...

hanyas
2. srp 2017

@jeanne_g jo, ja jsem taky zacala na obi, ale druhy ivf uz Helios. Takze ty nas opoustiiiis? To je skoda... ale chapu, zmena pomuze, jiny posrupy, doktori a hlavne ty finance 🙂 jo, na krku jicj mivam 33. Je to o nervy 😀

itworks
2. srp 2017

Tak holky hlásím, že z 11 vajíček, 9 oplodnenych a druhý den už odpadly 2 🙄 takže zatím 7. Čekala jsem teda lepší zprávy, aby vůbec bylo co testovat, když jich moc nezbyde, tak bude čerstvý et. To jsem si myslela, jak jsem v klidu, klid právě skončil.

itworks
2. srp 2017

Takže asi větší počet folikulů (24) na úkor kvality vajíček, ta stimulace se asi nedá úplně předvídat, prý jsem reagovala až moc bouřlivě 😨 snižovali mi i dávku.

hanyas
2. srp 2017

@itworks 7 je dobrej pocet! 😉 preju pevny nervy! :-*

itworks
2. srp 2017

@hanyas jsi hodná, snad jo 🙂 tobě to vyšlo taky dobře ten počet, tak snad se trochu přiblížím 🙏

hanyas
2. srp 2017

@itworks porad jsi prede mnou 😉 mne se oplodnilo jen 6 😉

jeanne_g
2. srp 2017

@itworks To jsou parádní čísla, co by za to jiné daly 🙂 Já první pokus 3 oplodněné, druhý 5. Přeju pevné nervy a ať je tam to pravé 🙂
@hanyas 33, tak to je síla. Budeš dobře připravená na mateřství 🙂 Helios sice opouštím, ale v diskusi tu zdovolením zůstanu 😀

linusha
2. srp 2017

@itworks přeji hodně štěstí 🍀
@jeanne_g kampak přecházíš? Koukám že jsme na tom úplně stejně my máme též 2 neúspěšné IVF v Heliosu a půjdem jinam.

hanyas
2. srp 2017

@jeanne_g no to si pis, ze tu zustanes 😀 na materstvi si myslim, ze jsem pripravena i bez prace. Mame nadstav a je to fakt psycho 😀

Strana