icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
15. srp 2017

@hanyas Co mrcha, už se konečně madam dostavila?

wendissek
15. srp 2017

@jeanne_g dekuji 🙂

hanyas
15. srp 2017

@wendissek ahaaa, ja myslela, te jo :-O no hlavne, ze se chytilo 🙂 to je ted to nejdulezitejsi 🙂

hanyas
15. srp 2017

@jeanne_g kdepak... dnes UTZ, sliznice 10 mm, mrcha nikde. Ani naznak. Takze jsem vyfasovala Norethisteron na 10 dni, ale vubec se mi do nej nechce ☹ jeste pockam do patku a zacnu s nim... chjo...

wendissek
15. srp 2017

@hanyas ach jo taky te napíná 🙂

hanyas
15. srp 2017

@wendissek no ja uz ztracim nadeji... ty jsi psala, ze jsi to po Agolutinu dostala az 10.den? A citila jsi predtim neco? Podbrisek a tak?

hannyy
16. srp 2017

Ahoj holky jak jste v Heliosu spokojene myslik hlavne s pristupem ? Psala jsem jim o termin . Byli jsme v Sanusu 2× na uiu a nic, akorat nas to hrozne s manezelem rozdelilo a malem byl i rozvod, tak ted to chci jeste zkusit max 2× a pokud ne tak holt ne . Asi nam neni souzeno.

wendissek
16. srp 2017

@hanyas ne necítila sem nic prostě to najednou přišlo

hannyy
16. srp 2017

Tak jsem dostala terminek na 5.9. Na konzultaci a tyden na to mam dostat ms tak by to mohlo vse na sebe pekne navazovat a do vanoc byt bublinka v brisku 😉

wendissek
16. srp 2017

@hannyy a co třeba zkusit i ivf místo uiu

hanyas
16. srp 2017

@wendissek já totiž pořád váhám s tím Norethisteronem. Nechci ho... Ale dnes 9. den od Agolutinu a zase nic... ☹

hanyas
16. srp 2017

@hannyy ahojky, taky bych šla do IVF. Co máte za problém, jestli se můžu zeptat?

hannyy
16. srp 2017

@wendissek
@hanyas jojo holky my jdeme do ivf . Kdyz jsme byli v Sanusu tak problem nebyl zadny holt nemam manzela doma a nepotkame se v plodnem obdobi . Takze snad se zastesti ted.Samozrejme se za ty dva roky mohlo ledaco zmenit po zdravotni strance ale to nam ukazi az testy . Snad nic tragickeho. Jak jste na tom vy ?😉

wendissek
16. srp 2017

@hannyy dva potraty po přirozeném otěhotnění 3 ivf a nevíme co nam.je asi spatne vajíčka

hannyy
16. srp 2017

@wendissek Prosimte a na to jako neprisli za tu dobu a zmenu car jste nezkouseli ? Nebo treba nahradni maminu ? Vim jak jsem se na dite a noznosti mit vlastni ci nevlastni divala pred 5lety...nezadarilo se,hodili jsme to za hlavu a uzivali dal zivota. A ted mi zatukali hodiny a rikam si zkus to znova a s klidem 🙂 manzelovi je 38 takze vek uz na to ma ale mne je 31 tak jsem si rikala do 30 casu dost . Fakt jsem zvedava co se bude dit, ani se nijak nebojim a snazim se na to nemyslet az pujdu na odebirani vajicek me humor prejde 😢 hrozne se bojim doktoru,odebirani krve , zakroku a injekci 😢

hanyas
16. srp 2017

@hannyy tak to si to píchání během stimulace užiješ jako já 🙂 u nás problémy s ovulací a špatný spermiogram...

wendissek
16. srp 2017

@hannyy je me 25 takže máme čas neměli na to přijít jak když me odebraly vždy 20 zralých vajíček a po prodloužené kultivaci zůstalo jedno u třetího ivf se oplodnovali moje vajíčka pul na pul s dárcem a opět se rozpadli to ukázalo na chybu u me ale zůstalo jedno od manžela a to mam ted v priskubzitra jdu na potvrzení hcg

hannyy
16. srp 2017

@hanyas nestras me 😉😉😉

hannyy
16. srp 2017

@wendissek takze mas bublinku v brisku 😄 tak urcite to ted vyjde . Tyjo je to uvlastni kolik lidi chce a nemuze mit mit prcka, cloveku beha z toho mraz po zadech. Driv to nebyvalo natoz aby to stako takove penize . Je to neskutecny byznys ale pokud se zadari tak proc ne . Ja bych do vic jak do 2 pokusu nesla. Jak u uiu tak u ivf .

jeanne_g
16. srp 2017

@hanyas Teda, ta na sebe ale nechává čekat. Tak do pátku se už ale dostaví, prostě musí!!! Co je to ten Norethisteron, taky na vyvolání?
@wendissek Přeju zítra pěknou hodnotu hcg 🙂
@hannyy Ahoj 🙂 Já mám nějaký imunologický problém, protilátky na zona pellucida, partner trochu horší spermiogram. V podstatě žádný velký problém, přesto máme za sebou 2 nezdařené ivf, horší odezva na stimulaci a kultivaci vždy přežilo jen 1 embryo. Před prvním pokusem jsem si taky nedokázala představit, že někdy půjdu do 3. IVF. No a nakonec nás to čeká v říjnu. Přeju bezproblémové ivf a co nejkratší čekání na úspěch 🙂

wendissek
16. srp 2017

@jeanne_g Vcera 119 a dnes 217

hanyas
16. srp 2017

@hannyy nestraším 🙂 jen říkám jak to je. Já jsem hroznej srabík, jak jde o injekce 🙂 Jooo, holka... kdo ví jak bys mluvila po těch dvou neúspěšných IVF. Síla po miminku je tak silná, že člověk vyzkouší vše.

hanyas
16. srp 2017

@jeanne_g Norethisteron vím, že se bere, když chceš MS oddálit (třeba kvůli dovolené). A funguje v podstatě stejně jako HA (jen nechrání 🙂). Dokud bereš, nemenstruuješ, jakmile vysadíš, do pár dní to začne. Jen vím, že je to svinstvo. Když jsem to kdysi dávno zobala, bylo mi po tom zle. Tak pořád ve skrytu duše doufám, že to přijde samo... :-/

hannyy
16. srp 2017

@hanyas tak tohle me nastesti nikdy nepotkalo jako zklamani z ms to jo ale jinak jsem se snazila to neresit . Spiz jsem po tech dvouch uiu resila manzelstvi pak jsem se vykaslala i na to a zila svuj zivot no a ted uvidime. Ale chapu,ze nektere to resi a hroti kazdy jsme jiny a hlavne tady konik dost zblbne lidi, pak uz to neni touha po kiminku ale zavistivy boj kdo z koho a kdo driv . Ted to beru vseobecne na vsechny . Hlavu to hrozne zamestna a pak to proste nejde k tomu nejake ty zdrav.problemy a psychyka je v haji v tu ranu. ☹

hanyas
16. srp 2017

@hannyy nerekla bych, ze je to tu o zavisti a boji kdo driv. Spis se tu vzajemne drzime. IVF je vec, kterou ne kazdy sdili s okolim a tady ma moznost sverit se a hledat utechu v nezdaru. Na psychiku to napor je, to kazdopadne, ale zvladnout se to da...

wendissek
17. srp 2017

@hanyas Zlato vždy to tu bylo o podpoře, povzbuzeni ,utese nikdy, jsme si nenáviděli atd mas pravdu když je ta touha velká budeš bojovat at je to 1 nebo 6 ivf

jeanne_g
18. srp 2017

@wendissek @hanyas Holky, jak to u vás vypadá 🙂?

wendissek
18. srp 2017

@jeanne_g u nás vcerejsi hodnota 347 a příští čtvrtek ultrazvuk

hanyas
18. srp 2017

@jeanne_g u me zatim nic moc co hlasit. Ve stredu vecer jsem tefa zacala lehce spinit a to trva porad. Tak treba se to za par dni rozjede...

@wendissek tak to je krasny! Gratuluju! 😍

jeanne_g
20. srp 2017

@wendissek Tak to je krásné, ať dál roste 😊
@hanyas Tak co, dočkala ses už?
My jeli na vikend za tchanovcema přes půl republiky, po hodině cesty jsem si vzpomněla, ze jsem doma nechala Medrol. Tak snad den a něco vynechani nebude vadit. Jinak zobu už ty čínský bylinný pilule a cítím se skvěle.😀

Strana