Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@pipinka ahojek. Ten počet je určitě možný. Já měla při stimulaci 38 vajíček a nakonec bylo odebráno 35. Průměr vaječníků jsem měla 15 cm a břicho nafoukle jak ve 4 měsíci 😉
@zirafka1988 tak to jsem ráda, že jich nemám tolik sama🙂 mám velikostně zatím menší,ale to doženeme
tak mi právě volali z heliosu, ode dneška si místo 2 prášků s jedním roztokem menopuru začnu píchat 4 prášky s jedním roztokem menopuru-není to moc?
Kocandy jsem po opu, 16 vajicek odebranych, 14 zralych z toho 8 embryjek 😍 v patek ET !
holky po dnešní návštěvě z heliosu jsem nesvá. po odběru vajíček půjdou naše embryjka na PGD. měla jste to některá taky tak? po vyšetření se zamrazí a dalším cyklu mi ho tam vloží
zdravím holky jak se máte? v neděli jdu na opu, nejdete také některá?
ahojky, hlásím se po opu, máme 64 oocytů😲
Ahoj děvčata, na této stránce jsem nová,ale jinak jsem si psala s děvčaty z Repromedy. Když si to tu pročítám,tak je mi smutno😒. Já odcházím z Repromedy,protože po 2 neúspěšných IVF a 6 Ketech,chceme změnit kliniku a vybrali jsme právě Helios. Jak ale koukám,tak nekterá děvčata zase z Heliosu přechází do Repromedy. Tak si myslím,že je to jen a jen o štěstí.
@mirda79 přeji Ti v Heliosu mnoho štěstí a úspěchu. 🙂 Já jsem teda jedna z těch co z Heliosu odešla. Takže uvidím jaký výsledek budeme mít jinde. Doufám že bude dobrý. Ale v to doufá každá z nás co tento kolotoč podstupuje 😉 Ono je to opravdu strašně moc o štěstí. Mohu se optat bylo důvodem k odchodu z Repromedy i něco jiného než neúspěšná IVFka? (klidně mi napiš i do sz) 🙂

@pipinka Ahoj, to je krásná úroda! Jak jsi na tom byla u 1. IVF?