icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

leoseeeek
23. led 2018

Tak u me pokus zastaven... Spatna reakce vajecniku, folikuly male a malo😭...

mirda79
23. led 2018

@leoseeeek A jak budou postupovat dál? Ja sem byla v sobotu na odběru vajíček, hodně mi jich prý v břiše popraskalo,tak jich odebrali 11. Dostala jsem injekce proti syndromu,ale pořád mě bolí břicho. Snad už to brzy přejde

absintka19
23. led 2018

@mirda79 nejhorsi a kriticjy je 3.den po opu. Kdyz nenastane ohss tak je dobre 🙂 ja ho mela v mirne podobe a pekny hnus.

leoseeeek
23. led 2018

@mirda79 no nevim. Mam vse vysadit, vzali mi krev a v pondeli konzultace😞... Uvidime dle krve, zda jeste "funguji" a taky mame popremyslet o darovanych vajickach...takze to byla dnes soda, jsem probulela celou noc.. Nevite holky cenu, darovanych vajicek ???

mirda79
24. led 2018

@absintka19 Taky mi přijde,že jsem ho měla menší. Břicho polevuje,jen jo mám pořád,jak nafouklé a pořádně se nemůžu vejít do riflí

mirda79
24. led 2018

@leoseeeek Tak uvidíš,co ti řeknou. Není cena darovaných vajíček v tom jejich ceníku? Jestli sem to tam nezahlédla

leoseeeek
24. led 2018

@mirda79.... No divam se a nevidim..ale je pravda, zr jsem jeste v soku✌
Zahledla jsem tam, postup, pri stimulaci darkyne....a ted nevim, zda jde si "koupit" jen popr.2vajicka... No, na vse se poptam v to pondeli...
Ted cekam jeste vysledky AMH... Taky nevim, proc mi to nebylo udelane hned...

linusha
24. led 2018

@leoseeeek to je mi líto ☹ Přesnou cenu nevím. Bude v ceníku. Ale vím že když jsme se o to zajímali tak cenově nejlíp to vycházelo v Reprofitu. I nám řekli v Heliosu řekli že bychom měli pouvažovat o dárkyni, protože se nám embryjka zastavovala po 3. dni ve vývoji. Ale nedokázali nám to řádně podložit, tak jsme od nich odešli a nyní jsme těsně před transferem krásné hatchující blastocysty v jiném centru. 🙂 Přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀

linusha
24. led 2018

@leoseeeek taky nevím proč AMH nedělají hned. Mě jej vůbec nechtěli ani udělat, prý není důvod. Tak jsem na stránkách Heliosu v ceníku našla toto:DÁRCOVSKÝ PROGRAM: Cyklus s darovanými oocyty (sladěný i nesladěný) - 97 000 Kč nehrazeno ZP, Cyklus s 1 darovaným embryem - 43 000 Kč nehrazeno ZP, 1 dávka spermií dárce 5 000 Kč nehrazeno ZP.

leoseeeek
28. led 2018

No...jsem nejak z toho v dupe 😞.... Zitra jdeme na konzultaci, tak uvidime.
Asi jedno darovane vajicko, aby to vyslo, tak to by bylo mega stesti... V nasem pripade, teda urcite.
5 pokusu za nama, bez uspechu...
Je tu nekdo z vas holky, kdo sel do dar. vajicka nebo do stimul. darkyne...?

hanyas
6. únor 2018

@fonamor 🙂

fonamor
6. únor 2018

@hanyas děěkuji🙂

fonamor
6. únor 2018

Ahoj holky,jdu se zeptat vás Heliosaček. Je tu někdo z vás, kdo ví, kolik stojí Diphereline nebo Decapeptyl bez pojiˇštovny? vykřičela jsem si v Praze stimulaci tu, co jsem měla v Heliosu, protože jsem na ní dobře reagovala, ale bylo to na pojištovnu, tak tam byly jiné doplatky. Nyní už jako samoplátce... mějte se,pá

fonamor
6. únor 2018

a rovnou se vás zeptám, čím stimulujete v heliosu vy? Pořád si tam jedou ty své stimulky, nebo jsou novinky?

pipinka
6. únor 2018

@fonamor aplikovala jsem si diphereline na podzim a myslím si že jedna injekce stála kolem 380kč

fonamor
6. únor 2018

@pipinka a to jsi měla na pojišťovnu nebo bez? já myslela, že je v krabičce 7 ampulí, takže zase jinak🙂

pipinka
6. únor 2018

@fonamor ano na pojištovnu, ano v krabičce je 7 ampulí pokud si dobře pamatuji

fonamor
6. únor 2018

@pipinka aha, já už právě na pojišťiovnu bohužel nemůžu.. takže asi nevíte cenu bez doplatku, žeM?

pipinka
6. únor 2018

@fonamor tak to se omlouvám ale nevím. Třeba někdo bude vědět a poradí

fonamor
6. únor 2018

@pipinka i tak díky za snahu a čas, snad ano🙂

fonamor
6. únor 2018

@pipinka a ten diphereline je na růst folikulů,že jo? Já už v tom plavu. Mám si sehnat menopur a diphereline a nevím,co je na co🙂

absintka19
6. únor 2018

@fonamor koukala jsem u sebe, pred ivf prvni pulku dloheho protokolu jsem pichala dipherelin a od pulky cyklu si pridala k nemu merional.

fonamor
6. únor 2018

@absintka19 aha, takže to asi nabudí folikuly, aby jich bylo hodně a s menopurem to pak dotáhnou do konce... Díky moc a kolik bylo nakonec vajuch?

absintka19
6. únor 2018

@fonamor mela jsem 27 vajicek, 24zraly, oplodnilo se 21 a zustalo po 6ti dnech 7 blastocyst. A z prvni blastocysty mame Adelku-8,5m

fonamor
6. únor 2018

@absintka19 takže chápu li to dobře, ty jsi píchala ten dipherline ještě před mrchou a pak od 2DC k němu přidala ´menopur?

fonamor
6. únor 2018

@absintka19 waw, no tak pecka teda, já budu ráda, když budu mít svých šest vajuch a to budu jásat... moc gratuluji k Adélce🙂... a ještě takovou zásobu máte a ledu, ach🙂

absintka19
6. únor 2018

Napisu zitra, ted musim malou ulozit spinkat. Rozepisu to

hanyas
7. únor 2018

@fonamor zlati, ja si teda nejsem jista, ale mam pocit, ze Diphereline ma jakoby uspat vajecniky, navodit jakoby umely prechod nebo tak neco. Jestli melu blbosti, tak me prosim nekdo opravte 😀 taky jsem ho mela. A potom pridala Menopur 🙂

fonamor
7. únor 2018

@hanyas Hani, ale jsi píchala ještě před mrchou ne? Pak by to dávalo smysl, jinak jsem mimo opět a zase🙂... nemáš doma protokol?

hanyas
7. únor 2018

@fonamor urcite mam, Baru. Behem dopoledne poslu 😉

Strana