Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@mirda79 nejhorsi a kriticjy je 3.den po opu. Kdyz nenastane ohss tak je dobre 🙂 ja ho mela v mirne podobe a pekny hnus.
@absintka19 Taky mi přijde,že jsem ho měla menší. Břicho polevuje,jen jo mám pořád,jak nafouklé a pořádně se nemůžu vejít do riflí
@mirda79.... No divam se a nevidim..ale je pravda, zr jsem jeste v soku✌
Zahledla jsem tam, postup, pri stimulaci darkyne....a ted nevim, zda jde si "koupit" jen popr.2vajicka... No, na vse se poptam v to pondeli...
Ted cekam jeste vysledky AMH... Taky nevim, proc mi to nebylo udelane hned...
@leoseeeek to je mi líto ☹ Přesnou cenu nevím. Bude v ceníku. Ale vím že když jsme se o to zajímali tak cenově nejlíp to vycházelo v Reprofitu. I nám řekli v Heliosu řekli že bychom měli pouvažovat o dárkyni, protože se nám embryjka zastavovala po 3. dni ve vývoji. Ale nedokázali nám to řádně podložit, tak jsme od nich odešli a nyní jsme těsně před transferem krásné hatchující blastocysty v jiném centru. 🙂 Přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀
@leoseeeek taky nevím proč AMH nedělají hned. Mě jej vůbec nechtěli ani udělat, prý není důvod. Tak jsem na stránkách Heliosu v ceníku našla toto:DÁRCOVSKÝ PROGRAM: Cyklus s darovanými oocyty (sladěný i nesladěný) - 97 000 Kč nehrazeno ZP, Cyklus s 1 darovaným embryem - 43 000 Kč nehrazeno ZP, 1 dávka spermií dárce 5 000 Kč nehrazeno ZP.
No...jsem nejak z toho v dupe 😞.... Zitra jdeme na konzultaci, tak uvidime.
Asi jedno darovane vajicko, aby to vyslo, tak to by bylo mega stesti... V nasem pripade, teda urcite.
5 pokusu za nama, bez uspechu...
Je tu nekdo z vas holky, kdo sel do dar. vajicka nebo do stimul. darkyne...?
Ahoj holky,jdu se zeptat vás Heliosaček. Je tu někdo z vás, kdo ví, kolik stojí Diphereline nebo Decapeptyl bez pojiˇštovny? vykřičela jsem si v Praze stimulaci tu, co jsem měla v Heliosu, protože jsem na ní dobře reagovala, ale bylo to na pojištovnu, tak tam byly jiné doplatky. Nyní už jako samoplátce... mějte se,pá
a rovnou se vás zeptám, čím stimulujete v heliosu vy? Pořád si tam jedou ty své stimulky, nebo jsou novinky?
@fonamor koukala jsem u sebe, pred ivf prvni pulku dloheho protokolu jsem pichala dipherelin a od pulky cyklu si pridala k nemu merional.
@absintka19 aha, takže to asi nabudí folikuly, aby jich bylo hodně a s menopurem to pak dotáhnou do konce... Díky moc a kolik bylo nakonec vajuch?
@fonamor mela jsem 27 vajicek, 24zraly, oplodnilo se 21 a zustalo po 6ti dnech 7 blastocyst. A z prvni blastocysty mame Adelku-8,5m
@absintka19 takže chápu li to dobře, ty jsi píchala ten dipherline ještě před mrchou a pak od 2DC k němu přidala ´menopur?
@absintka19 waw, no tak pecka teda, já budu ráda, když budu mít svých šest vajuch a to budu jásat... moc gratuluji k Adélce🙂... a ještě takovou zásobu máte a ledu, ach🙂
Napisu zitra, ted musim malou ulozit spinkat. Rozepisu to

Tak u me pokus zastaven... Spatna reakce vajecniku, folikuly male a malo😭...