icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

mirda79
6. dub 2018

@denicl Přiznám se,že jsem taky už na nervy. Před chvílí mně bylo zvláštně. No,nevim

denicl
6. dub 2018

@mirda79 ja mela i na slipovce dve nahnedle kapicky,ale krev žádná...minuly cyklus jsem mela po 25dnech,tudíž dnes mam den ms..tak uvidim zda se to do nedele nerozjede.

denicl
6. dub 2018

@mzat1 tak to jste tam vydrželi celkem dlouho,my po dvou nezdarenych pokusech v genetu v lbc,jeli do Heliosu,ale jak ctu meli jste i mrazacky,to jsme my nemeli ani to. A jaká embryjka ti zavadeli? Hodne zalezi i na stimulaci,odběry krve,ultratvuk během stimulace..ale to znam az z Heliosu.

denicl
7. dub 2018

@mirda79 dobre ranko,tak jak ti je? Ja dnes začala slabé krvacet,ale bricho me neboli..nevim jestli je to ztracené,jestli jsme to opet prohráli...😓utrela jsem i kousek sraženinky na papíru,krev neni jasne cerveva..moc se bojim...

mirda79
7. dub 2018

@denicl Pěkné ráno, opět ráno dost výrazná bolest v podbřišku,už nevím. Nemusí to přeci nic znamenat, říkají,že se to může uhnizdovat,tím člověk špiní. Neztracej naději,šance tu je pořád 😍🍀🍀🍀

denicl
7. dub 2018

@mirda79 zdál se mi sen,ze jsem to dostala a hrozne plakala a pak rano tohle..😅to je jak zlej sen..me bricho prave neboli..je to jiny nez predtim,to jsem začala krvacet hned..a i jsem mela bolesti..udelam si test pozdeji odpoledne nebo zitra...a uvidine...porad doufáme...😇

mirda79
7. dub 2018

@denicl To se mi líbí, přesně tak. Říkáš,že teď to je jiný. Nekrvacis,tak ještě neztracej naději 🍀🍀🍀. Nesmíme se nervovat,to by jsme tomu moc nepřidaly. Taky mám strach z ms,ale pořád ještě doufám a hlavně věřím 🙏❤️

denicl
7. dub 2018

@mirda79 volala jsem a zvýšili jsme dávky utrogestanu..zavedla jsem dalsi dve ted dopoledne..ale moc tomu teda neverim..mozna uz odchází...😓

mirda79
7. dub 2018

@denicl Když nekrvacis,tak ta šance snad je.

denicl
7. dub 2018

@mirda79 trochu ano rano..ted na vlozce skoro nic..vzdy jen po vycurani,bolesti zadne...tak ano šance asi je,sama koord.mi rikala,ted je to 50na50😇tze uvidime pokud se to rozjede..mam odpocivat,tak lezim..

mirda79
7. dub 2018

@denicl Tak lež a odpočívej. Já se dneska strašně potím, pořád mi je horko. Ségra říkala,že to mám po hormonech, Estrofemu.

denicl
7. dub 2018

@mirda79 dekuji,ano lezim a odpocivam..me je zase hrozna zima..😁ani pod dekou se nemuzu zahrát..tak dam vedet..zatim se porad nic nerozjelo,což je myslim potitivni..😊

denicl
7. dub 2018

@tynka75 Ahojky,tak me se spustila asi nejspis menstruce,tudíž jsme to opet prohráli,tolik naději jsme do toho dali..tak se budu připravovat na Ket..i kdyz ty nervy,ani se mi do toho zatim nechce.

mirda79
7. dub 2018

@denicl Tak to mě mrzí 😞. Můžu se zeptat kolik ti je roků a na kolikátém ET jsi byla?

petina1811
7. dub 2018

@denicl ahojky hlavu vzhůru vse bude dobre 😊a kdyby ne tak mas ještě 2 bojovníky a to by bylo aby se nepovedlo☺ Terba se na nějaký Et potkáme

denicl
7. dub 2018

@mirda79 29..za par dni 30..toto je druhe,ale 3.ivf..je to moc smutné,ale neda se nic delat. Tak preji hodne stesti,treba to tobe vyjde😇🍀

denicl
7. dub 2018

@petina1811 Ahojky...treba..dekuji za podporu..

mirda79
7. dub 2018

@denicl To jsi mladá. Příště to určitě vyjde. 😄V jiné diskusi jsem četla,že po Ket se drží více. Ikdyz já sem teda výjimka. Uvidím teď.

petina1811
7. dub 2018

@denicl priste určíte teď mohlo byt tělo zblaznene z tech hormonu a při ket už buděs vyčištěna od hormonu a bude to tutovka. V heliosu upřednostňují transfer v přirozeném cyklu tak to určíte priste vyjde musi 😊 rok 2018 je nas uvidíš

denicl
8. dub 2018

@mirda79 dobre ranko,budes delat tedy testik? Tys mela take et vid? Tak držím pesticky😊🍀

denicl
8. dub 2018

@petina1811 nikdy to neni tutovka..Vzdyt to sama vis..ty uz jsi mela Ket? Nebo vzdy et? Holky proc se tam neuchyti? Dokáže mi to nekdo vysvětlit? Vzdy vse vypada tak krasne a pak tohle...krvacim příšerně,jsem z toho uplne oslabena...

apple_tree
8. dub 2018

@denicl Az ted to tady ctu, prisla ti ms? :( To me moc mrzi :( Ale pri ket je fakt vyssi sance, uvidis, ze to vyjde 🙂

denicl
8. dub 2018

@apple_tree ano prisla..nas take...😓vypadalo to tak nadějné...tak ted dame zase pauzicku a ke konci léta zase zkusíme..nevzdame to..😇

wendissek
8. dub 2018

@denicl pokud spinis nebo jen krvacis je dobře mít doma ascorutin a při krvácení či slinění ho jist a urtogestan po tu dobu polykat

lenusaak
8. dub 2018

@denicl jen tu nakukuji - jeste nedavno jsem tu bojovalo o miminko stejne jako vy, takze cas od času kouknu sem a pročtu jak se daří dalším heliosačkam..
jak dlouho jsi po KET? Zkoušela si test? Krvacis opravdu hodně? Ja po uspesnem KETu ( druhé IVF a čtvrtý transfer), ze kterého se konecne zadarila naše Stelinka, taky dost krvácela.
Naděje umírá poslední i když je lepši, když človek počita i s tou horši variantou. Držim pěsti - vám všem tady! Ja myslim, ze driv nebo pozdeji se každá dočka toho vytouženého pokladu.

lenusaak
8. dub 2018

@denicl vlastne ET u tebe.

mirda79
8. dub 2018

@denicl Ahojky. Já jsem měla Ket,my jsme si dali genetiku. Máme už oba vyšší věk a je tam vyšší pravděpodobnost genetických vad. Test sem ještě nedělala,bojím se. Přítel chce, až zítra, ať si ho udělám. Možná ho zkusím odpolko. Děkuji. To,co prozivas znám,mám to za sebou 6x.

petina1811
8. dub 2018

@denicl ahojky Já mela 2 et a 2 ket ale v jiným caru, vy nepůjdeme hned další cyklus na ket? Já stále čekám az zavolaji jak dopadlo to pgs a pak hned na ket jestli bude nějaký v pořádku ☺ taky by me zajímalo proc se nechtedi chytnout😕 ale to asi nikdo nevi, hodně doufám v helios ze už to Tady vyjde nikdy jsme masc pisci pgs a inkubator geri neměli az teď tak snad se to povede nic víc už si zaplatit nejde ☺

denicl
8. dub 2018

@lenusaak dnes je to 7.den od et. Vcera jsem krvacela,spíše spinila,ale rano kdyz jsem se probudila,tak se mi to spustilo,odcházejí ze me kousky sliznice a je mi i trochu spatne,myslim ze tohle je opravdu ms,a k tomu ty bolesti.test jsem nedelala,je to zbytecne..nebo jak si jako krvacela? Jako hodne? Ja pujdu akorat asi v patek na krev,to asi musim..

petina1811
8. dub 2018

@mirda79 moc moc moc držím palečky ať se už zadari, potřebovala bych jsme slyset ze teď v posledni době se někomu v heliosu zadarilo 😊

Strana