icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

mirda79
5. dub 2018

@denicl Tak mě do pupíku ne,ale podbřišku na levý straně..já mám tady na té straně výš vaječník. Jestli by šlo o zahnizdovani,tak to těžko říct. To by mi přišlo dlouho

denicl
5. dub 2018

@mirda79 ja mam vajecnik jen na levé straně,tze me boli jen leva😊😂muze to byt hormonama,dnes jsem nebyla opet na velky tak to muzu mit z toho. Moc se pozorujeme,stejne nic nevyresime,některá jsme citlivější a citime každé pichnuti..proste pockam dokud mi nepřijdou Mesicky,budou tam pak //...😇

mirda79
6. dub 2018

@denicl Jo jo, pozorujeme 😊. To k tomu,ale patří, nejsme jediní. Budeme vyčkávat 😍

denicl
6. dub 2018

@mirda79 delame to kazda,je mi to jasne. Jak se citis dnes? Me přešlo vsechno pichani a boles v podbrisku a je mi dobre,ani prsa neboli...😊

petina1811
6. dub 2018

@denicl to je určíte dobre znamení to znamena ze menstruace určíte nepřijde 😃😃😃

denicl
6. dub 2018

@petina1811 se toho uplne desim😊mam to dostat nedele-pondeli😊tak uvidime.😇😇😇

petina1811
6. dub 2018

@denicl tak kdy uděláš test? Me Teda vždy utrogestan menstruaci oddalil nebo jsme musela vysadit a az pak přišla mrcha tobě přišla i když jsi brala utogestan ???

denicl
6. dub 2018

@petina1811 drive jsem brala crinone a ms prisla i pres nej. Myslim,ze je to to same,melo by to udržet ms. A ja to stejne dostala. Chci udelat opravdu za 10dni to znamena ve stredu.Ale je to pekne dlouhá doba..☺️

tynka75
6. dub 2018

@apple_tree jej, ale vím co zažíváš, já teda ms měla před stimulací v poho, ale tedka jak mi nevyšel ten transfer, tak to bylo strašný, také řezání a píchání jak nožem v podbřišku, manžel měl o mě i strach a chtěl mě vést na pohotovost, ale vždy to trvalo tak minutu a bylo to pryč ale vždy se to vrátilo třeba po 3 hodinách, naštěstí to pak za 3dny přešlo samo. Včera porodila dobrá kamoška, tak jsem měla zase splín...udivuje mě, že mě to pořád rozhazuje...mohla bych být s tím už nějak smířená, ale asi nejsem 😖

tynka75
6. dub 2018

@petina1811 mě mrcha přišla i přes utrogestan, věděla jsem že je to v háji a volala do centra, tam mi řekli, že nemám už zavádět ale polykat a vyčkat na krev. Takže ano, ms může přijít i přes utrogestan.

denicl
6. dub 2018

@tynka75 mrzi me,ze ti to nevyšlo,ja uz to zklamání zažila vim jak se citis.😓je to vzdy hodne bolavé,ale oni to prejde,nejhorsi je pak ten strach z dalšího neúspěchu. Ja na bolesti jak popisuješ trpím kazdou ms,tze by me ani nepřekvapilo kdyby to bolelo jeste vice jak predtim nebo stejne. Musis stále verit,ze to vyjde,někomu to vyjde na poprve,což bychom si kazda prali,ale ono tak nekdy neni. Říkají,ze ten prvni pokus bývá takovy pokusný,je to vtipny kdy za to clovek zaplati tolik penez a vloží do toho tolik naději,ale v našem případě to jinak nejde,pritel rika,ze to porad 50 na 50..bohuzel ma pravdu.😇😇moc si to ted uz prejeme a porad doufáme,ze to konecne vyjde.😍👶

tynka75
6. dub 2018

@denicl mě říkali, že se to každým cyklem ty procenta zvyšují...ale těžko říct že. Budu doufat a věřit zase, nic jiného nám nezbude, a jednou se usměje štěstí 🙂 Vám to určitě teď vyjde 🙂 držím palce 🙂

mirda79
6. dub 2018

@denicl Mne trochu poboliva v podbřišku pořád. Snad to bude dobré.

denicl
6. dub 2018

@mirda79 nedes se hlavne,nekdo ma prave bolesti porad,cetla jsem o tom,pze me bolelo brisko od 2dne od et do vcera..a dnes poprve nic..dnes to je 25.cyklu.

denicl
6. dub 2018

@tynka75 ano presne tak..Vzdyt budete zavádět mrazacka,tak se upni na to😘 my nemeli ani to..

mirda79
6. dub 2018

@denicl Snažím se být,co nejvíce v klidu. Ale dneska se mi to teda nepovedlo. Byla sem u zubaře,ale to,co sem zažívala předtím bolení břicha, průjem. Dneska sem se teda příšerně bála,fuj.

denicl
6. dub 2018

@mirda79 tys mela prujem a bolesti velké dnes? A nesnedla jsi toho moc? Nebo pises,ze jsi byla u zubare,tak treba nerviky..to muze byt i z toho cekani apod. Ja jsem take velky ,,stresan,,tak to muze byt i tim😊😇

mirda79
6. dub 2018

@denicl Jo,to bylo z nervů,to vím určitě. Někdy jsem dost velký pošuk na stres😟

mirda79
6. dub 2018

@denicl Moc sem toho nesnedla, nemohla sem do sebe nasoukat ani půlku rohlíku

denicl
6. dub 2018

@mirda79 prosimte a boli te prsa nebo neco? Me neboli vubec nic,tak nevim jestli to neni treba spatne😊

mzat1
6. dub 2018

Ahoj holky. Muzu se pridat? Mam za sebou 7 vice ci mene neuspesnych pokusu ivf. Uvazuju o zmene a zajimali by me zkusenosti. Jestli tu je nekdo, kdo mel hodne spatny vyvoj embryii (zastava po tretim dnu) a pak to zady dopadlo dobre.

linusha
6. dub 2018

@mzat1 ahoj, mě to tady nevyšlo. Proto jsme odtud odešli. Ale můj příběh znáš 😉

denicl
6. dub 2018

@mzat1 Ahojky,ty mas nejake spatne zkušenosti s Heliosem? Udelali Vam všechna vysetreni? Nenapsala jsi nic konkrétně,tak promin ze se tak ptam..tady v teto skupině asi nikdo takovy neni,ale nechci mluvit za vsechny😊😊

mzat1
6. dub 2018

@denicl nene uvažuju že tam půjdu.

mirda79
6. dub 2018

@mzat1 Ahoj. Já nemůžu říct,že by se nasim embryim ,jak v Repromede,tak v Heliosu nedařilo. Jen se mě to v Repromede nedrželo. Uvidíme v Heliosu. I kdyby ne,tak za mě Helios jednička. Můj názor

mirda79
6. dub 2018

@denicl Prsa ne,ale teď opět ten podbřišek.

mirda79
6. dub 2018

@mzat1 Jinak tohle byl můj sedmý transfer a 3. IVF. 6 transferů proběhlo v Repromede,tak to už přítel nerozdychal a byla změna

denicl
6. dub 2018

@mirda79 tak me ted taky zacal bolet..nebo spis jak na ms..tak co to je vid..😓

mirda79
6. dub 2018

@denicl Mě taky,jak na ms

denicl
6. dub 2018

@mirda79 jestli uz si to nejak vsugerovavame,nebo fakt přichází ta menstruace,jsem z toho uz na nervy...

Strana