icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

denicl
3. dub 2018

@hanyas ano beru,vim ze to je z nej..😊

mirda79
4. dub 2018

@denicl Tak jak ti je? Mě od rána popichuje a poboliva na levé straně v podbřišku,tak nevím,co si myslet.

denicl
4. dub 2018

@mirda79 dobre ranko..ja to mela vcera a predevcirem..taky nevim co to je..a vcera vecer me v podbrisku zapichlo nekolikrat,az jsem si rekla au..😊porad se pozoruju a vse vnímám,lezu si na nervy..no a dnes me to taky poboliva..jak pred mesickama..Jenze ty cekam az 8.-9.4. A ty?

mirda79
4. dub 2018

@denicl Tak já bych je měla dostat až kolem 12.4. Nebo takhle,minulý měsíc jsem je dostala 12,ale mně nechodí přesně,takže je můžu dostat kdykoliv. Už ráno v posteli mě bolelo břicho,ale to bylo zřejmě na velkou, pak to popichování. Já už si připadám,jak magor. Taky se pořád pozoruju

denicl
4. dub 2018

@mirda79 a chodis na velkou? Nemas zacpu? Ja vcera byla nekolikrat a dnes uz taky. Muze to byt i z toho utrouse,ja fakt nevim..ja uz se strachuju dva dny,taky me to poboliva...

mirda79
4. dub 2018

@denicl Na velkou chodím,snad zácpu nemám.

denicl
4. dub 2018

@mirda79 tak jak se citis? Uz lepsi?

mirda79
4. dub 2018

@denicl Odpoledne to bylo mnohem lepší, žádný velký popichování v podbřišku. Co ty,jak je tobě?

denicl
4. dub 2018

@mirda79 uz take ne,jen jednou to dopoledne,ale stále pocit na ms..

petina1811
5. dub 2018

@denicl
@mirda79 ahojky holky jakpak se máte a jak zvládáte tu dlouhou dobu do toho bez si budete moci udělat test? Já jsem stále trochu nervózní jak dopadne to pgs a už bych chtěla taky Mít transfer za sebou ale ja si ještě trochu počkám,měsíc, furt jen čekat ach jo😑

tynka75
5. dub 2018

@apple_tree no máme jeden mrazáček. a kdy jdeš na OPU? já jdu 15 na UTZ kde se domluvíme na dalším transferu, takže budu testovat tak konec dubna si myslím.

denicl
5. dub 2018

@petina1811 ahojky,to cekani je strasny. At uz na transfer nebo kdyz cekas jestli teda jsi nebo ne,prijde mi to nekonečný..a to pozorování samu sebe taky hruza. Dnes jsem teprve 4den po et...😊brisko poboliva jak na ms,uz od druhého dne od et. Kdyz to neprijde nedele,pondeli,šance tu je..,😊

mirda79
5. dub 2018

@petina1811 Ahoj. Neboj,tobe ten měsíc taky uteče a budeš pak čekat na testování jako my😍. Jinak to čekání,kdy se ma udělat test,je opravdu dlouhé. Člověk se pořád jen pozoruje,kde ho píchne,kde ho bolí. Je to protivný

apple_tree
5. dub 2018

@tynka75 Ja jsem teprve 3dc a az v pondeli jdu na prvni kontrolu. Ale je mi teda hrozne, mivam strasne bolestivou ms a nevim, jestli je to tim, ze jsem ted mela i zpozdeni, ale je to ta nejhorsi ms, co jsem snad kdy mela, jen lezim v posteli a brecim bolesti. A mam pocit, ze po tech injekcich je to jeste horsi. No snad to brzo prejde, uvidim, co mi reknou v pondeli. Drzim palce, at vam to konecne vyjde, na konci dubna budem testovat spolu 🙂

petina1811
5. dub 2018

@denicl určíte se to povede do ted bylo všechno jak má stimulaka prodlouzena kultivace takže výsledek bude // jak ti závidím ze už máš bojovníka v bříšku 😊

petina1811
5. dub 2018

@mirda79 ale už se to kráti a zachvíli uvidíš ty vysněny //

denicl
5. dub 2018

@petina1811 taky se dockas...😉treba se ozvou uz za tyden co a jak..😇

denicl
5. dub 2018

@mirda79 a dnes se citis jak? Mas pocity jako ja? Jakoby na přicházející ms? Uz jsem z toho trochu nervozni..vecer me tam zase popichovalo,od te doby nic,jen ten tlak v podbrisku,jsem uz trochu i naladova😃

denicl
5. dub 2018

@apple_tree TYjo chudacku..ja teda trpím na bolesti při ms uz od te doby co mi začala,tze te chapu. Ale kdyz rikas velké bolesti,volala jsi jim to? Zes to nikdy nemela?

apple_tree
5. dub 2018

@denicl Ja mam endometriozu, takze velke bolesti vzdycky, ted je to proste jen vic no. Predpokladam, ze zitra uz to bude urco lepsi, uz dnes je to lepsi nez vcera. Rikam si, ze je to urcite moje posledni ms na pekne dlouhou dobu, tak at si ji poradne uziju :D

mirda79
5. dub 2018

@denicl Včera večer ve sprše, mě dost bolelo v podbřišku,takže sem si říkala,a je to tady. Dneska me ráno taky pobolivalo,ale méně. Chodím s hrůzou na WC, jestli nezacinam špinit. Já nejsem náladová,ale hodně nervózní, uvnitř v těle.

denicl
5. dub 2018

@mirda79 tak to mame opravdu stejne.taky porad kontroluji toaletak😅jsem opravdu blazinek. S tou nervozitou to mame taky podobne,proste střídání pocitu jak na houpačce,proto ty nálady.😁 budes testovat toho 11.4.? Po 10.dnech jak říkali,nebo drive?

denicl
5. dub 2018

@apple_tree aha,tak to me mrzi..cetla jsem o tom..a bolesti jsou časté nu..ale co bychom nevydrzely😇tak hodne sil a hlavne bud v klidu,ja si koupila pekne romany tak ctu a ctu..aspon jsem v jiném dějí,nez to hlídání me samotne😅

mirda79
5. dub 2018

@denicl Budu testovat dříve, pokud nepřijde ms. V neděli nebo v pondělí. Od pondělí jdu do práce.

denicl
5. dub 2018

@mirda79 tak dej vedet😊ja opravdu az za 10dni..tedy pokud neprijde ms..tak moc držím palečky,nam obema🍀🍀🍀

denicl
5. dub 2018

@mirda79 ja mam napsanou neschopenku az do 18.4 a pak se uvidi..😊

mirda79
5. dub 2018

@denicl Jasně,že dám vědět. Taky ti 🍀🍀🍀 a nám všem snažilkam držím palečky,ať se na nás to štěstíčko konečně usměje 😍. Odpolko jsem měla zase takové výrazné píchnutí,asi 4x.

denicl
5. dub 2018

@mirda79 🍀ja ted zrovinka taky,to pichne jak jehličky do pupiku...😊

denicl
5. dub 2018

@mirda79 myslis ze to je porad zahnizdovani?

denicl
5. dub 2018

@mirda79 jsem nekde cetla,ze to muze trvat az 12dni..pocinajicim 6.-7.dnem..😇

Strana