Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@denicl Tak já bych je měla dostat až kolem 12.4. Nebo takhle,minulý měsíc jsem je dostala 12,ale mně nechodí přesně,takže je můžu dostat kdykoliv. Už ráno v posteli mě bolelo břicho,ale to bylo zřejmě na velkou, pak to popichování. Já už si připadám,jak magor. Taky se pořád pozoruju
@apple_tree no máme jeden mrazáček. a kdy jdeš na OPU? já jdu 15 na UTZ kde se domluvíme na dalším transferu, takže budu testovat tak konec dubna si myslím.
@petina1811 ahojky,to cekani je strasny. At uz na transfer nebo kdyz cekas jestli teda jsi nebo ne,prijde mi to nekonečný..a to pozorování samu sebe taky hruza. Dnes jsem teprve 4den po et...😊brisko poboliva jak na ms,uz od druhého dne od et. Kdyz to neprijde nedele,pondeli,šance tu je..,😊
@petina1811 Ahoj. Neboj,tobe ten měsíc taky uteče a budeš pak čekat na testování jako my😍. Jinak to čekání,kdy se ma udělat test,je opravdu dlouhé. Člověk se pořád jen pozoruje,kde ho píchne,kde ho bolí. Je to protivný
@tynka75 Ja jsem teprve 3dc a az v pondeli jdu na prvni kontrolu. Ale je mi teda hrozne, mivam strasne bolestivou ms a nevim, jestli je to tim, ze jsem ted mela i zpozdeni, ale je to ta nejhorsi ms, co jsem snad kdy mela, jen lezim v posteli a brecim bolesti. A mam pocit, ze po tech injekcich je to jeste horsi. No snad to brzo prejde, uvidim, co mi reknou v pondeli. Drzim palce, at vam to konecne vyjde, na konci dubna budem testovat spolu 🙂
@denicl určíte se to povede do ted bylo všechno jak má stimulaka prodlouzena kultivace takže výsledek bude // jak ti závidím ze už máš bojovníka v bříšku 😊
@mirda79 ale už se to kráti a zachvíli uvidíš ty vysněny //
@petina1811 taky se dockas...😉treba se ozvou uz za tyden co a jak..😇
@apple_tree TYjo chudacku..ja teda trpím na bolesti při ms uz od te doby co mi začala,tze te chapu. Ale kdyz rikas velké bolesti,volala jsi jim to? Zes to nikdy nemela?
@denicl Ja mam endometriozu, takze velke bolesti vzdycky, ted je to proste jen vic no. Predpokladam, ze zitra uz to bude urco lepsi, uz dnes je to lepsi nez vcera. Rikam si, ze je to urcite moje posledni ms na pekne dlouhou dobu, tak at si ji poradne uziju :D
@apple_tree aha,tak to me mrzi..cetla jsem o tom..a bolesti jsou časté nu..ale co bychom nevydrzely😇tak hodne sil a hlavne bud v klidu,ja si koupila pekne romany tak ctu a ctu..aspon jsem v jiném dějí,nez to hlídání me samotne😅

@hanyas ano beru,vim ze to je z nej..😊