Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@denicl Včera sem nevěděla,co mám sníst,pořád sem měla hlad. Tu moji plynatost přisuzuju taky k jídlu,co jim. Segedínský guláš,takže zelí a tak. Uvidím,jak to dopadne 😍 a kdyžtak si vezmu neschopenku taky. Už se mi honí hlavou,kdy testovat. V těch předchozích šesti transferech jsem měla jeden test pozitivní už 7 den.
@mirda79 holky na jednu stranu vám moc závidím ze už máte ty bojovníky u sebe a cesta k miminku se vám kráti, ja stále čekám na pgs ale na druhou stranu to musí byt nervy jak to dopadne a vydržet do testování, ale určíte se vám teď objevi // na testu a vse bude tak jak má tenhle rok bude úspěšný určíte 😊
@petina1811 To čekání na testování je opravdu,pro mě,to nejhorší. Já jsem stimulovala v lednu a celý únor jsme čekali na výsledky genetiky,ale i tak jsem to měla v hlavě,aby bylo alespoň jedno geneticky zdravé. Přeju si, ať je tenhle rok už konečně úspěšný 👍🙏🍀. A všem vám ostatním to přeju taky🍀🍀🍀
@petina1811 taky se dockas..ale to cekani je fakt nejhorsi,každým dnem nervozita stoupá,ale je krasne pocasi,tak pujdu dnes ven se sestrickou a dame si neco dobreho k piti a jidlu😇🍀clovek se musi odreagovat..
Holky a Vaše rodina blízký o tom vědi ze postupujete ivf? My s přítelem jsme to nikomu zatím neřekli co vy ?tak jsem ráda tady za vady ze si tady takhle pokecáme ☺
Za vás tam melo byt napsaný 😁
@mirda79 kolik jste jich mely nakonec geneticky Dobre? Nám jich poslaly na testování 3 tak doufám že budou dobra
@denicl
@apple_tree tak holky dnes krev negativní...držím vám palce, já budu mít další transfer ještě teď v dubnu.
@petina1811 u nas to vědí jak moji rodiče tak pritelovo a moc nam to preji a drzi palečky🍀
@petina1811 Máme jich 5 geneticky dobrých,3 holky a 2 kluky
@petina1811 Z minulého Car jsme jich měli 6 gen.dobrych a nic.
@petina1811 U nás to rodina taky neví,jen moje dvě sestry a ani z přítelovi strany
@petina1811 U nas to rodina taky nevi a ani nechci, aby to vedeli. Vi to jen ma kamaradka a pak kolega z prace, protoze on to se zenou podstoupil loni, tak je fajn o tom mluvit s nekym, kdo si tim prosel (a uspesne na prvni pokus).
@tynka75 To me mrzi :( Tak aspon, ze mate mrazacky a muzete to zkusit tento mesic znova 🙂 Budem pak testovat spolecne 🙂
@petina1811 Tak na tohle nikdo nedokáže odpovědět,proč se to nezahnizdi. Jestli to,to tělo nechce přijmout, nevím. Doktor mi teď řekl,že teď už to je na té genetice embrya. Z genetiky se dá prý zjistit hodně,ale prý né úplně vše

@hanyas ms mam dostat cca 10dni tak uvidime. Mam trochu strach,pze mam vzdy příznaky tak tyden,ze to prijde. Nechci se stresovat,rikam si,ze to bude ok,ale moc to nejde.😊