Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@mzat1 tak to jste tam vydrželi celkem dlouho,my po dvou nezdarenych pokusech v genetu v lbc,jeli do Heliosu,ale jak ctu meli jste i mrazacky,to jsme my nemeli ani to. A jaká embryjka ti zavadeli? Hodne zalezi i na stimulaci,odběry krve,ultratvuk během stimulace..ale to znam az z Heliosu.
@denicl ahojky hlavu vzhůru vse bude dobre 😊a kdyby ne tak mas ještě 2 bojovníky a to by bylo aby se nepovedlo☺ Terba se na nějaký Et potkáme
@petina1811 Ahojky...treba..dekuji za podporu..
@denicl priste určíte teď mohlo byt tělo zblaznene z tech hormonu a při ket už buděs vyčištěna od hormonu a bude to tutovka. V heliosu upřednostňují transfer v přirozeném cyklu tak to určíte priste vyjde musi 😊 rok 2018 je nas uvidíš
@petina1811 nikdy to neni tutovka..Vzdyt to sama vis..ty uz jsi mela Ket? Nebo vzdy et? Holky proc se tam neuchyti? Dokáže mi to nekdo vysvětlit? Vzdy vse vypada tak krasne a pak tohle...krvacim příšerně,jsem z toho uplne oslabena...
@denicl Az ted to tady ctu, prisla ti ms? :( To me moc mrzi :( Ale pri ket je fakt vyssi sance, uvidis, ze to vyjde 🙂
@apple_tree ano prisla..nas take...😓vypadalo to tak nadějné...tak ted dame zase pauzicku a ke konci léta zase zkusíme..nevzdame to..😇
@denicl jen tu nakukuji - jeste nedavno jsem tu bojovalo o miminko stejne jako vy, takze cas od času kouknu sem a pročtu jak se daří dalším heliosačkam..
jak dlouho jsi po KET? Zkoušela si test? Krvacis opravdu hodně? Ja po uspesnem KETu ( druhé IVF a čtvrtý transfer), ze kterého se konecne zadarila naše Stelinka, taky dost krvácela.
Naděje umírá poslední i když je lepši, když človek počita i s tou horši variantou. Držim pěsti - vám všem tady! Ja myslim, ze driv nebo pozdeji se každá dočka toho vytouženého pokladu.
@denicl ahojky Já mela 2 et a 2 ket ale v jiným caru, vy nepůjdeme hned další cyklus na ket? Já stále čekám az zavolaji jak dopadlo to pgs a pak hned na ket jestli bude nějaký v pořádku ☺ taky by me zajímalo proc se nechtedi chytnout😕 ale to asi nikdo nevi, hodně doufám v helios ze už to Tady vyjde nikdy jsme masc pisci pgs a inkubator geri neměli az teď tak snad se to povede nic víc už si zaplatit nejde ☺
@lenusaak dnes je to 7.den od et. Vcera jsem krvacela,spíše spinila,ale rano kdyz jsem se probudila,tak se mi to spustilo,odcházejí ze me kousky sliznice a je mi i trochu spatne,myslim ze tohle je opravdu ms,a k tomu ty bolesti.test jsem nedelala,je to zbytecne..nebo jak si jako krvacela? Jako hodne? Ja pujdu akorat asi v patek na krev,to asi musim..
@mirda79 moc moc moc držím palečky ať se už zadari, potřebovala bych jsme slyset ze teď v posledni době se někomu v heliosu zadarilo 😊

@denicl Přiznám se,že jsem taky už na nervy. Před chvílí mně bylo zvláštně. No,nevim