Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@mirda79 jsi hodna Děkuji 😇
@denicl tak pak dej Prosím vědět ja az mi budou volat z heliosu kvůli tomu pgs tak se taky zeptám jestli by mi neudelali test nebo nevím co přesně na to žlutého tělísko myslím že to nějak souvisí s progesteronEm tak si nechám vzít krev v heliosu na ten progesteron kdyby to šlo
Chci udělat maximum co je mozek před tímto ketem
@mirda79 Moc gratuluji 🙂 mysli pozitivně, těš se a určitě to bude v pořádku 🙂
@denicl To mě mrzí, věřila a fandila jsem vám. Ale jak si psala ty mě, máte ještě mrazáčky, takže je další šance 🙂 Já jdu na ket hned, nechci čekat, ale záleží na vás 🙂 By jsme se zase mohly podporovat a těšit i s @apple_tree 🙂
@tynka75 ja tady pisu ze jdu taky v dubnu ale ještě nevím jak dopadlo pgs 😠
@tynka75 jsem na tom psychicky opravdu spatne..myslela jsem,ze to zvladam,ale vubec...😔myslim na ty mrazacky,ale tak nejak nevim co mam delat..navic me opravdu boli brisko uz treti den,ta ms je ted příšerná. Jsem hodne unavena a téměř bez sil..zkusim se trochu sebrat a jit do dalšího Ket ted v dubnu..uvidime jak na tom budu..😇
@petina1811 jj všimla jsem ti 🙂 tak tě vítám 🙂 a kdy budete vědět výsledek?
@petina1811 ano dam ti vedet hned jak budu vedet.😊
Teď je to týden co čekáme a paní embryolozka říkala týden max dva tak snad se tenhle týden ozvou 😐 a budu se moci chystat na ket 1. V heliosu tak jsem plna naději a očekávání😇😇😇
@denicl to by bylo moc moc moc fajn posílám pozitivní energií 😇😇😇😇
@petina1811 moc ti držím palečky..určitě budou v poradku..jsem zvedava jak Vam to dopadne..my jsme mozna take meli nechat vyšetřit touto metodou,aspon bychom věděli proc se nam embrya neuchycuji
Dneska jsem byla na prvni kontrole, na prave strasne 5 folikulu a na leve snad rikal 11 nebo 13 nebo takove nejake cislo, jsem z toho byla vykulena, ze jsem to aj zapomnela :D Ve stredu jdu na dalsi kontrolu a pohovor s emryologem. A porad premyslim nad tim psg a nemuzu se rozhodnout, jestli jo nebo ne. Uvidime, jestli nam ho budou doporucovat, ale predpokladam, ze ano. Strasne me depta, ze bych mela cekat jeste dalsi mesic, i kdyz samozrejme vim, ze to ma smysl. Holky, jde si nechat jedno embryo zavest, to nejlepsi (teda abych to nezakrikla, snad budem mit nejaka embrya), a zbytek poslat na psg? Nebo je to kravina?
Jakou máš pojistovnu? A ano jde to udělat ze si můžeš nechat zavést 1 nevysetrene a zbytek nechat vyšetřit, ja jsme taky mohla protoze jsem mela DOHROMADY 4 vajíčka a 3 poslali na pgs a u 1 to neslo provést tak jsme ho nechala zamrazit ale mohla jsme si ho nechat klidne vložit ale ja jsme do toho jít nechtěla protoze me v heliosu doporučovali ze je lepší podstoupit transfer v přirozeném cyklu ne v cyklu kdy se stimulovalo ze muže byt tělo zmatene z tech hormonu narkózy atd. Tak jsme do toho našla, a ptala jsme se embryolozka jestli to 1 vajíčko ktere neslo vyšetřit jestli je jako spatne kvality ze nejde vyšetřit a ona te ne ze proste to pgs se dela v určitý den kultivace a ze zrovna v tu dobu nebylo vhodne ale energie to pak dohnalo ale už se nemohla odebrat biopsie pro pgs tak proto je nevysetrene, ja bych jo jinka řekla ať ho ani ne mrazí jestli je spatne a ona ze by ho samozřejme nemrazili kdyby nebylo v pořádku takže mám 1 mrazačka a 3 jsou poslany na pgs a teď jen čekám jak ty 3 vajíčka dopadnou a už jsme lehce nervózní 😐😐😐
@petina1811 Mam vzp. Takze predpokladam, ze by to melo stat kolem tech 14 500, pokud jsem to pochopila spravne? Ta cena neni zas az takovy problem. No uvidime, co nam reknou ve stredu. To cekani na vsechno je fakt dlouhe. A na kdy ti teda ten ket vychazi, konec dubna? 🙂
@denicl jsou i takové případy ze i když jsou vysetrene pgs tak se stejne nemusí chytnout myslím že nějak podobně to mela @mirda79 ze je meli v jiném caru vysetrene a stejne se nechytlo takže 100% to není ze se chytne ale my do toho šli protoze je to prý nejlepší postup kdyz uz ma zena za sebou nejake neuspechy ivf a také odhalí určíte chyby ktere by pak stejne nevěděli k //
@petina1811 nevedli k // pisu z mobilu tak tam mam samé chyby 😈
@apple_tree to jsou krasny čísla,mas jich hodne,ale dulezity neni počet,ale jak jsou velka a pak zrala😊do toho vysetreni jdi,radeji si příplatte,ja ted lituji ze jsme to neudělali,pze me proste cerstvy transfer nevychází. Nemusi vyjít ani Ket,ale to uz je zase dalsi vec..je to proste zázrak kdyz se zadari...nebo pravděpodobnost..ja uz sama nevim..tze pokud mate penizky,jdi do toho...😊
@apple_tree tak kdyby šlo všechno tak jak by melo tak si myslím že 21.4. Bych šla na kontolni ultrazvuk jakou mám sliznici a tak 26.4. By mohl byt ket ale to si myslím ja ze tak nějak by to mohlo byt pači na ket se chci 19. Den cyklu když je vse ok a to by bylo toho 26.4. Ale uvidíme ted je důležite jak dopadne pgs
@petina1811 pač na ket se chodi 19.den cyklu
@petina1811 Já sem šla na Ket 22 den cyklu. To mě vylekalo,tak sem se ptala jestli už není pozdě a prý né. Rozmezí je 19-22
Jak to tu čtu tak by nas v tom dubnu moho jít docela dost na ket ze? Kdo se Teda chystá ?
@petina1811 jááááá 🙂
@tynka75 super 👍 a ty už vis kdy přesně nebo ještě ne
Ahojky devcatka..po zvážení pro a proti,jsme se rozhodli,ze teda rozmrazime nanucka😇16.4 jdu na utzv a pak se uvidi co dal...😊
@petina1811 v neděli jdu na utz a uvidíme který den 🙂
@denicl tak to je super, já jdu 15, takže by jsme mohli být nějak nastejno 🙂

@petina1811 Až vám je vyšetří,tak se pak budeš radovat🍀🍀🍀