Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 tak zkus zavolat sama, někdy volat zapomínají.
@petina1811 zkus zavolat a optat se jak to vypada😊ale uz se to krátí tak vydrz...😊pujde ke své gynekolozce,prece jenom do Brna se nam nechce kvuli 5-ti minutam😊
Ahojte holky, tak se tady vracím po delší době. Chystáme se pro jednoho eskymaka. Nevíte prosím jak to při Dalším ketu chodí? Kolikátý dense dělá transfer ? Mě jen řekli že si mám první den MS zavolat. Snažím se tam dovolat už 3 den a nikdo mi to nebere. A nevíte jak je to s přítomností manžela u transferu? Musí tam být?
Mate nekdo zkušenosti s fertility blend? Jsou to vitaminy..hodne mých kamaradek otěhotněla s tímto přípravkem..ale tedy přirozené..mam je na poste,tak nevim jestli to ma cenu kdyz pujdeme tak brzo na ket.
@zirafka1988 Ahojky..ja volala i dnes a hned mi to koordinátorka zvedla..ptala se kdy jsem to dostala a podle cyklu,v mem případě 25dc,26dc tudíž kratší,dostala jsem to 6.4 a 16.4 se mam dostavit na utzv.a pak se uvidi jak roste endometrium,zjisti se domin.folikul,pokud neni tak pry nevadi..pak řeknou co a jak dal...
@zirafka1988 manzel nemusi byt,stejne tam ani s tebou nemuze a musi pockat na chodbě..trva to cca 15min..
@zirafka1988 jake mas cislo? Ja volam na konci 258..a vzdy mi to vezmou.😊
@denicl jj volám na to stejne číslo. Tak se asi vždycky blbě trefím. Já vím že manžel semnku dovnitř nejde, už mám jeden transfer zasebou tak vím, co a jak, ale mě jde spíš o To, jestki tam můžu přijet sama. Pojedu 200km a nemám kdo by mi hlídal malého, tak ho chci nechat s manželem doma.
@denicl jo a musím na ten utz k nim nebo staci když si dojdu ke své dr?
@zirafka1988 ja se s nima domluvila a tim ze to mame opravdu tak 3,5hodiny do Brna,tak jim to nevadilo...mohla jsem i při stimulaci...ty mas z prvního Ketu chlapečka?
@petina1811 ja bych nevydržela a zavolala...😊
@denicl tak ja zítra zavolám za zeptání nic nedám vid😄
@denicl @zirafka1988 ahojky taky bych se chtěla zeptat jaka byla tvoje cestička k miminku, chápu že v heliosu se povedlo a to bylo hned 1 ivf
@denicl pri stimulaci jsem právě chodila ke své dr tak jsem nevěděla jak to je právě u dalšího ketu. Ano máme skoro dvouletého Vítečka.
@petina1811 cestička byla náročná ale co bych pro dítě neudělala. Já mám ale trochu jinou situaci než většina holek, nemám žádné gynekologicke problémy.mam vrozenou vadu srdce takže u nás bylo rozhodnuti podstoupit ivf ž důvodu, abychom měli zdravé děti bez mé vady srdce.
@zirafka1988 Vitecek moc pěkne jméno 😊 a povedlo se hned na poprvé?
@petina1811 ano ano. Povedlo se hned na poprvé. Tak snad se zadaří í teď.
@petina1811 Nám volali,ale nám to trvalo přesně měsíc, genetika
@zirafka1988 určíte zadari když jak píses byl problém v genetice a jinde ne tak se povede 😊 embrya mas vyšetřene tak by neměl byt problém.
Ty se máš ze hned na 1 ivf se povedlo to ja teď podstupují 3 ivf ale 1 v heliosu tak doufám že to bude s úspěšným koncem Tady v brne
@mirda79 tak ja ještě počkám volat jim nebudu ☺
@denicl ahojky Prosím te jak dlouhou jsi mela teď menstruaci ? Já jsi dostala v neděli a dneska to vypadá že je konec 😯 to by znamenalo ze jen 3 dny a normálne ji mivam 5 dnu tak nevím jestli za to nemůže třeba ta stimulace nebo pregnyl nebo tak neco😊
@petina1811 ahoj Peti..ja ji dostala v sobotu a skončilo mi to vcera vecer,tudiz 4dny...ja mam vzdy takhle krátkou i treba kratší..muze to byt lekama,mela jsem ji i dost silnou tri dny a to nemivam..
Tak dneska jsem byla na dalsi kontrole, jsem 9 dc, na jedne strane 5 folikulu kolem 12 mm, na druhe strane asi 15 folikulu kolem 10-12 mm. Odber pravdepodobne v nedeli nebo pondeli. Jeste jsme meli pohovor s emryolozkou, ptala jsem se na to pgs vysetreni, tak rikala, ze zatim neni duvod, tak to ted asi zkusime bez nej a uvidime. Strasne se to vsechno vlece, ale holky, duben je nas mesic, verim tomu 🙂
@apple_tree neboj to už máš za pár a pak to bude utíkat neskutečně do transferu. pak zase čekání 🙂
@apple_tree Tak to je pěkná úroda, přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀
@mirda79 ahojky jakpak se ti daří a tem krásnými dvoum čárkami sílý a síla ??
@petina1811 Ahoj. Dneska sem si dělala test znova,ale aby byla o hodně silnější,to se říci nedá. V pátek jdu na krev,tak se uvidí. Co ty,tak tam volat nebudeš? Jak dlouho to už je,co jsou na genetice?

@tynka75 @denicl tak to je super to už se vám krati😇😇 me stále ještě nevolali a to říkal že by mohl byt výsledky do týdne 😡 @denicl jdeš na ultrazvuk do heliosu nebo ke svému gynekologovi?