Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 Jo, uvidíme v pátek,z tý krve. Ano,my jsme čekali měsíc. Aha, takhle to je. Oni pak posílají více těch embrijek. To nám nikdo neříkal,ale to vůbec nevadí. Řekli, ať počítáme s měsícem. To čekání za to stojí 😍
@mirda79 jedeš do Brna na krav nebo v miste bydliště ? Doufám že to čekání za to bude stát😇😇😇 ale stejne to není upne tutovka i když budou v poradku tak se nemusí chytit to vis Dobře sama 😕 toho se taky bojim ale snad v heliosu jsou odborníci a vse se povede když budou vyšetřeny a v pořádku jako z tebe😊😊😊
Ahoj holky,vcera jsem byla rozhodnuta,ze jdeme na Ket,ale vcera jsem mela rozhovor s nasima. Muj tatka chodi k jedné lecitelce,rekl ji jake mame problémy a ze se zenu na dalsi Ket a ona mu rekla at to nedelam,at su telo vyčistim a hlavne psychiku,pze ta ted je na tom opravdu spatne,jdu k ni 18.4 aby mi i namichala nejake bylinky,tak to zkusim. Zkusim na to jit trochu jinak...😇tze s Kreten pockame,nechci spěchat a pak se zase trápit. Mate nekdo zkušenosti?
@denicl ja zkušenost nemám ale za zkoušku nic nedáš😊 jednou jsme také chtěla bylinky na plodnost ale v mem případe kdyz nemam vejcovody je to zbytečné na to me zadne bylinky nepomůžou 😕😕😕 ale určíte pak napiš svoji zkušenost jaky to bylo atd. Už jsme se těšila ze půjdeme spolu na ket
@petina1811 ja taky nemam vejcovody preci..neni to jen o tom co mas..jde o očistu celého těla a hlavne o psychiku..😇
@denicl A to ja zas na to jsem 🙂 Pred stimulaci jsem zacala chodit na akupunkturu, udajne to zvysuje sanci na uspesne ivf, tak uvidime 🙂 Jestli se na ten ket tento mesic necitis, urcite to odloz. Sama poznas nejlip, kdy bude ta soravna chvile 🙂
Jeste me napada otazka holky, jak se pocita 5. den kultivace? Kdyz budu mit opu v pondeli, tak paty den je patek nebo sobota? 🙂
@apple_tree patek
@petina1811 Tady u nás jdu na krev. Ano, vím,že ikdyz jsou vyšetřeny,že to není na sto procent. Já sem jela,ale do Heliosu s tím,ze jim věřím. To se mně u minule kliniky nestalo. Už se ti to taky krátí,moc vám to tu holky přeju 🍀🍀🍀
@mirda79 děkujeme 😇😇😇 taky jim věřim ze se tady povede😇 brala jsi nejake vitamíny před ketem nebo něco takového?
@petina1811 Inofolic jsem si rozpouštěla ve vodě,ten ananas a ananas.dzus,jinak nic
@mirda79 mužů se ještě zeptat, ty si mela nějaký urcity problem ze jste postupovali ivf nebo vse v pořádku jen se nedařilo přirozeném. Děkuji za odpověď 😉
@petina1811 proc se tedy nepovedlo me? Ja tam s tim taky jela...
@apple_tree ano presne,dekuji za podporu. Ja se ted na to necítím,nechci dalsi bolest hned po sobe..jestli to ma vyjít,vyjde to i za 2mesice a ja tomu muzu jen pomoct tim,ze se budu citit dobre,vratim se do práce,prijdu na jine myslenky. Navic se budeme stehovat do našeho noveho domečku,tak prijdu na jine myslenky i tam.😇preji hodne stesti,uz se ti to blíží...😊🍀
@denicl na to nedokazu odpovědět to asi nikdo 😕 ja už jsme takhle jela 4 krat a nepovedlo se tak nevím proc, helios je jednička a určíte jsme udělali dobře že jsme Tady oni nám určíte pomohou k tomu vysněnému miminku.😇😇😇
@denicl jeeeee😊 Vy se budete stehovat do nového domečku to je pěkný to bude krásne odreagování a nova etapa života👍
@petina1811 Nedařilo se přirozeně, já snad asi v pořádku,jen ten věk u mě hrál roli. Přítel měl horší spermiogram,málo živých,málo pohyblivých.
@apple_tree myslim ze az sobota..oplodnuji od utery..tze paty den pk je v sobotu....
@denicl No kdyz jdu na opu v pondeli, tak urcite budou oplodnovat hned v pondeli, jen nevim, jestli se to pondeli pocita nebo ne.
@mirda79 @denicl ahojky tak včera večer me to nedalo a přečetla jsme si docela dost článku o tech lecitelych a vecem tomu podobným a ma to fakt něco do sebe jako ze opravdu jsem na takový věci nikdy nebyla tak po včerejším googlovani jsme trochu změnila pohled a klidne bych do něčeho takového šla 👍 akupunktura to bych chtěla zkusit byla jsme některa ??
@petina1811 Ja jsem prave na akupunkturu zacala chodit pred stimulaci, chodim jednou tydne, zrovna dneska jdu 🙂 Ale jestli to k necemu je ti rict nedokazu :D Ale aspon z toho mam dobry pocit, ze jsem pro to ivf udelala jeste neco navic 🙂
@apple_tree beru to podle sebe...v utery na opu a v nedeli transfer po pk..tze je to tak..😊

@mirda79 tak hlavně že tam ty dvě // jsou a v Pátek ti to krev ještě potvrdi😇 ja jsme nevolala je to ted přesně 10 dni tak ja ještě počkám ,ty jsi rikala ze vy jste cekali měsíc vid?me kdyz jsem tam volala ten 6. Den kultivace řekli že by to melo byt do 1-2 týdnů protoze prý už mají ten počet embryi který pak posilaji na tu genetiku, jakože kdyz jich mají např. 20 embryi tak pak to vse pošlou, ze neposílají kazde jedno embryo zvlášť ..... tak počkám 14 dni a pak kdyžtak zavolám 😉 už se nemůžu dočkat az se to zase nějak pohne 😊